A legjobb 30 népszerű márkás póló Indiában, amelyeket a legjobb vásárolni

Márkás pólókat jelöltek! Mindannyian ismert okokból külön rajongótáborral rendelkeznek több fiatal férfi és nő számára. A népszerű és legjobb vagy a legtöbb márka pólóiról ismert, hogy minőségükben, kényelmi szintjükben, formatervezésükben és mintáikban, valamint megjelenésükben a legjobbak. Nem lehet versenyezni vagy összehasonlítani a legjobb márkájú férfi pólót más költségvetési vagy online márkákkal. Ha Ön is csak a legjobb férfi pólómárkák megszerzésében bízik, és a minőséget és a kényelmet részesíti előnyben bármivel szemben, akkor van valami az Ön számára! Kizárólag az Ön számára válogattuk össze a legjobb férfi pólómárkákat Indiában és a világon. Induljon el, és látni fogja, hogy ezek a pólómárkák miért népszerűek és legfontosabb jellemzőik!

Miért olyan népszerűek a márkás pólók??

Miért érdemes vásárolni és különösen ezekre a márkás pólókra összpontosítani? Mi olyan különleges bennük? Tudassa velünk ezt, mielőtt különböző márkák felfedezésébe kezdünk.

 • Tudjuk, hogy csábító lehet a kezükbe venni a pólók költségvetési változatát, mint ezek a márkák. De határozottan, a márkás viselet mindig kiemelkedik a megadott okokból.
 • Lenyűgözően néznek ki. Az anyag puhasága, minősége és sima textúrája rajongóvá tett minket.
 • A kiváló felépítés és minták a felhők felett vannak.
 • Klasszikus, időtálló és legegyedibb mintákkal és nyomatokkal érkeznek, amelyeket mások nem viselhetnek.
 • Hé, beszéltünk a minőségről, ugye? Szuper tartósak, és évekig együtt lesznek a legjobb barátként a ruhatáradban. Hát nem menő?

Új márka pólók férfiaknak és nőknek:

Íme néhány bevált márka, amelyeket kipróbálhat.

1. Levi Strauss & Co:

Levi Strauss & amp; Co.

Vásárolja meg LEVI pólóit

A márka, Levis! Nincs senki, aki ne találkozott volna vagy hallott volna erről a népszerű márkanévről. A Levi Strauss által Kaliforniában talált márka világszerte ismert a kényelmes és okos, luxuscikkekről, különösen a ruházatról és a lábbelikről. Ez a világ egyik legnépszerűbb és legjobb pólómárkája.

 • A márka legfontosabb jellemzői: A márka ismert és ígérete szerint a modern kori új és egyedi, modern, kényelemmel rendelkező dizájn.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Póló póló, grafikus póló, nyomtatott póló, karcsú póló, kapucnis póló, stílusos póló és egyebek.

2. Nike:

Nike

Vásároljon NIKE pólókat

Nike pólók, a Nike által kezelt. Inc. egy népszerű amerikai multinacionális márka, amely megvizsgálja a márkás divatruházatokat, szolgáltatásokat, felszereléseket és így tovább. Az Amerikai Egyesült Államokban, Oregonban található Nike elsősorban sportruházatáról és sportruházatáról híres. Világszerte több kiskereskedelmi üzlettel és üzlettel rendelkeznek, és prémium minőségű és kényelmes férfi ruhájukról ismertek.

 • A márka legfontosabb jellemzői: A márka kényelmes és minőségi aktív ruházatáról és ruházatáról ismert világszerte, számos formatervezéssel és nyomatokkal.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Grafikus pólók, rövid ujjú pólók, ujjatlan pólók, pólók, futó pólók, kapucnis pólók, sportruházati pólók stb..

3. Puma:

Puma

Vásároljon PUMA pólót

A Puma márkájú pólók világszerte híresek a férfiak és nők kényelmes és prémium luxustermékeiről. Az 1920 -as években talált márka kezdetben a nyári olimpiai játékok ellátásával kezdte a ruházatot. Az elkövetkező években azonban népszerűvé vált, és megkezdte az 1950 -es évek termékeinek piacra dobását, innováció, design és minőség indíttatásával.

 • A márka legfontosabb jellemzői: A márka arról ismert, hogy ötvözi az örökséget, az innovációt, a technológiát, a minőséget, szem előtt tartva a modern év követelményeit és trendjeit.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Futó póló, aktív ruházat, póló, póló póló, nyomtatott és grafikus póló, futballpóló, karcsú póló stb..

4. US Polo:

Mi Polo

VÁSÁROLJON US POLO pólót

Az amerikai póló az 1980 -as évek elején az Egyesült Államok Póló Szövetsége tevékenysége alatt létrehozott márka. Elég népszerű nyugaton, Amerikában és Mexikóban, majd később Európa és Ázsia egyik legmagasabb márkájává nőtte ki magát. A márka elegáns amerikai stílusú kijelentéssel, kényelemmel és alkalmi megjelenéssel hozza a szellemet és a versenyt a sportban.

 • A márka legfontosabb jellemzői: Az US Polo hisz abban, hogy minőségi, kényelmes, alkalmi ruhákkal hozza be az amerikai hagyományokat és szenvedélyt a sportba.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Póló pólók, nyomtatott és grafikus pólók, csíkos pólók, hímzett pólók, karcsú szabású, normál szabású pólók, sportpólók stb..

5. Adidas:

Adidas

ADIDAS PÓLÓ VÁSÁRLÁSA

Az Adidas márka egy német székhelyű multinacionális vállalat, amely cipőkre, lábbelikre és ruházatra specializálódott. Ez a világ második legnagyobb sport- és aktívruházati gyártója világszerte a Nike után. Az 1920-as évek közepén találták, mára az egész világ ismert a nevéről, és bízik a minőségi és pörgős ruhákban..

 • A márka legfontosabb jellemzői: Az Adidas egy prémium márka, amely kényelmes, puha és alapvető ruhásszekrények gyártásáról ismert.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Grafikus pólók rövid és hosszú ujjal, póló, póló, póló, póló, futópóló, futballpóló, kosárlabda póló stb..

6. Tommy Hilfiger:

Tommy Hilfiger

Vásároljon TOMMY HILFIGER pólót

A Tommy Hilfiger márka ismert a divatvárosban, és világszerte híres. Bár a többihez képest viszonylag új márka, a nyolcvanas évek végén jött létre, és azóta gyönyörű pólókat készített férfiaknak. A prémium luxus amerikai márka saját fiatalos és jellegzetes kollekcióval rendelkezik, a formatervezés és a modern megjelenés jegyei.

 • A márka legfontosabb jellemzője: Ez egy világszerte elismert ruházati és kiegészítő márka, amely kortárs és modern kollekcióiról ismert, sokféle minőségi kivitelben.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Karcsú, normál szabású pólók, aktív pólók, trikós pólók, nyomtatott és tipográfiai minták, logó pólók és egyebek.

7. Calvin Klein:

Calvin Klein

Vásároljon CALVIN KLEIN pólót

Egy másik jól ismert márka a fiatalok és az évezredek számára a Calvin Klein. Az 1960 -as évek végén az Egyesült Államokban talált Calvin Klein márka fiatalos, új és elegáns, időtlen ruhák és ruházat megalkotásáról szól, amelyek „alábecsültek”.

 • A márka legfontosabb jellemzői: A márka a minimalista, mégis modern trendvezérelt funkciókról is híres, amelyek hűek maradnak szenvedélyükhöz.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Póló pólók, karcsú szabás, nyomtatott pólók, galléros pólók, nyomtatott pólók, grafikus pólók stb..

8. Superdry póló:

Superdry póló

Vásároljon SUPERDRY pólókat

Szuper száraz! A név mindent elárul – világszerte az egyik legcsodálatosabb és áhított márka a fiatalok számára. Az Egyesült Királyságból származó Superdry sokkal megfizethetőbb márka, mint más luxus és prémium márkák, ugyanakkor ugyanazzal a kényelemmel, minőséggel és megjelenéssel.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A Superdry, ahogy mondani szokták, egy divatos és elegáns, kortárs hordható márka megfizethető és divatos megjelenéssel.
 • Elérhető póló típusok: Nyomtatott pólók, csíkos, rövid ujjú pólók, hosszú ujjú pólók, normál és alkalmi pólók, stb..

9. G Star Raw póló:

G Star Raw póló

Vásároljon G STAR RAW pólókat

A G-star Raw, ismert nevén G-Star, egy holland márka, amely Amszterdamból, Hollandiából származik. A név inspiráció után kapta, hogy hozzon létre egy ruházati vonalat, amelynek célja a „város gengszterei”. A luxusmárka a férfiak és nők ruházatára specializálódott, élénk és élénk stílusú kijelentéssel és kontrasztos megjelenéssel.

 • A márka legfontosabb jellemzői: A márka a városi ízléséről híres a vintage és klasszikus árnyalatokkal és élénk színekkel rendelkező ruházatban.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Karcsú póló, rövid ujjú póló, V-nyakú póló, Polo-póló stb.

10. Reebok pólók:

Reebok pólók

Vásároljon REEBOK pólókat

A Reebok, az Egyesült Királyság márkája, az egyik legnépszerűbb név világszerte a lábbelik, ruházati cikkek és ruházati termékek területén. 1958 -ban találták meg, és azonnal népszerűvé vált az akkor gyártott fejlett és elegáns termékek miatt, de továbbra is őrületben tart, és megőrizte minőségét a ruházatban.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A Reebok márka hitelességéről, egyediségéről és termékei közötti különbségekről ismert – ezzel ünnepelve a fogyasztók közötti követelmények közötti különbségeket.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Klasszikus pólók, grafikus pólók, edzőpólók, rövid ujjú pólók, hosszú ujjú pólók, mezes pólók, futó pólók és egyebek.

11. Dolce és Gabbana pólók:

Dolce és Gabbana pólók

Vásároljon DOLCE és GABBANA pólókat

A Dolce and Gabbana egy másik kedves olasz luxusmárka, amelyet Domenico Dolce és Stefano Gabbana tervezőiről neveztek el. Ruházati tervezésüket csak az 1990 -es években kezdték el, de gyorsan megszerezték nevüket és hírnevüket, tekintettel termékeik innovatív megjelenésére és formatervezésére.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A dolce és a Gabbana márka egyedi lehet és megkülönböztethető a többi márkától. Stílusuk kreativitásukban sokkal jobb, élénk színű mintákkal és erős kontrasztokkal.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Tartálytetők, hímzett pólók, feliratos pólók, patch pólók, nyomtatott pólók, fröccsenő pólók stb..

12. Jack és Jones pólók:

Jack And Jones pólók

Vásároljon JACK AND JONES pólókat

A Jack és Jones a leghíresebb európai márka, Dániából származnak. A páratlan minőséggel, csábító megjelenéssel, valamint a kivitelezés és a formatervezés egyediségével a márka a kezdetektől fogva elkülönült másoktól.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A márkáról köztudott, hogy különböző szegmensei vannak a ruházatnak és a termékeknek, amelyek megfelelnek a fogyasztók különböző preferenciáinak, egyediséggel, hitelességgel és minőségi dizájnnal..
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Grafikus pólók, nyomtatott pólók, pólók, normál pólók és így tovább.

13. Ferrari pólók:

Ferrari pólók

Vásároljon FERRARI pólókat

A legtöbben a Ferrari márkát luxus autómárkának ismerik világszerte. De amit talán nem tud, az örökségük a ruházati és ruházati gyártásban is. Ez az Olaszországból származó luxusruházat egy régi és ősi márka, amely népszerű a luxus és plüss termékek iránt, elbűvölő dizájnnal és tartós viseletgel.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A ruházatról ismert, hogy elegáns, egyszerű, stílusos és elegáns kialakítású.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Nyomtatott pólók, normál pólók, tervezők pólót viselnek és így tovább.

14. Dízel pólók:

Diesel pólók

DIESEL PÓLÓ VÁSÁRLÁSA

Nos, itt van egy másik híres márka Olaszországból. A dízel, amely a divatban szimbolizálja az alternatív ízlést és stílust, új külsejével ismert a különbségekről és az egyediségről. 1978 -ban született, mára a világ minden tájáról származik innovatív és intelligens ruházatáért.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A márka ismert és nagyra értékeli a ruházat és a ruházat új stílusát és megjelenését.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Logo pólók, nyomtatott pólók, betűs pólók, grafikus pólók, kapucnis pólók és egyebek.

15. Nautica pólók:

Nautica pólók

Vásároljon NAUTICA pólókat

A Nautica egy félig prémium márka Amerikából, amely órákról, kiegészítőkről és ruházatról ismert. Az 1980 -as évek elején talált márka népszerű a divat- és stílusmegjelenések szórakoztató fúziója miatt. Ezek azonban sokkal megfizethetőbbek, mint a csúcsminőségű luxusmárkák.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A Nautica márka félig prémium márka, amely zökkenőmentesen és kényelmesen ismert fúziós stílusáról.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Festékpólók, logós pólók, alapvető pólók, grafikus pólók és egyebek.

16. Peter England pólók:

Peter England pólók

PETER ENGLAND pólók vásárlása

A Peter England széles körben ismert és elismert márka megközelíthető és elegáns divatjáról. Az 1880 -as években találták, az írországi Londonderry -ből származik. A legmegbízhatóbb márkák közé tartozik még az indiai és más ázsiai országok divatpiacain is. Bár hivatalos viseletükről ismertek, alkalmi ruházatuk is zökkenőmentes és stílusos.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A Peter England márka ismert a stilizált illeszkedésekről, a minőségről, a nagy formatervezésről és a modern stílusú kijelentésekről, élénk színekkel.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Rendszeres tömör pólók, nyomtatott és grafikus pólók, hosszú ujjú pólók, galléros pólók stb..

17. Wrogn pólók:

Wrogn pólók

VEGYEN ROSZT PÓLÓT

Itt vagyunk, a legmegbízhatóbb és saját országban gyártott márkával, Indiából. A Wrogn márka nemrégiben született 2013 elején a bengalurui cégnél. A Sachin Tendulkar krikettesek kezdettől fogva befektetők voltak a márkában, és a pénztárcabarát, ugyanakkor minőségi és stílusos férfi ruházati márkák közé tartoznak..

 • A márka legfontosabb jellemzője: A Wrogn márka pénztárcabarát, ugyanakkor minőségi, egyszerű és alkalmi megjelenéséről ismert, könnyű stílus mellett.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Jersey pólók, kapucnis pólók, szokásos pólók, karcsú pólók, nyomtatott pólók, grafikus pólók, szilárd alap pólók stb..

18. Lee pólók:

Lee pólók

LEE PÓLÓ VÁSÁRLÁSA

Lee egy amerikai farmermárka, amely farmerruházatáról ismert. David Henry Lee 1889 -ben találta meg, és a kiváló stílusú, klasszikus divatérzékkel és élénk megjelenéssel rendelkezik..

 • A márka legfontosabb jellemzője: A márka a minőségről, a tartós megjelenésről, az innovációról és az egyedi aláírási stílusokról ismert a többi márkához képest.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Grafikus pólók, masszív pólók, pulóverek, rövid ujjú pólók stb.

19. Fila pólók:

Fila pólók

FILA PÓLÓ VÁSÁRLÁSA

A Fila -t az 1910 -es évek végén alapították, kezdetben a környezetükben, az Olasz Alpokban élő emberek ruházatának gyártásával. Azonban kibővítették látókörüket, és az 1970 -es évektől kezdve ruhák és termékek széles skálájával, különösen sportruházattal érkeztek.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A Fila márka világszerte a legnépszerűbb sportruházati márkák közé tartozik, széles körben elismert a könnyű hozzáférés és a kiváló minőségű, stílusos és elegáns kialakítású termékek miatt.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Karcsú pólók, póló pólók, normál és alkalmi pólók, nyomtatott pólók, teljes ujjú pólók stb..

20. Mufti pólók:

Mufti pólók

MUFTI PÓLÓ VÁSÁRLÁSA

A mufti az indiai Mumbai -ból származik, egy, az 1990 -es évek végén alapított, Desi márkájú ruházati lánc. Fokozatosan globális márkává vált, amelynek gyökerei az indiai szubkontinensen, és a férfi ruházatra és lábbelikre specializálódtak.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A büszke indiai Mufti márka megfizethető, mégis elegáns és stílusos ruházatáról ismert, amely a kényelem, a stílus, az elegancia és az osztály ötvözete..
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Nyomtatott pólók, csíkos pólók, normál szabású pólók, karcsú pólók, teljes ujjú pólók stb..

21. Spykar pólók:

Spykar pólók

Vásároljon SPYKAR pólókat

Amit a legtöbben talán nem tudunk, hogy a Spykar egy másik nemzetközileg elismert márka, amely Indiából származik. Az 1992-ben indított mumbai székhelyű márka híres lett egyedi és frissítő divatstílusának, dizájnjának és innovációjának köszönhetően. Mostanra világhírű és a legsikeresebb márka közé tartozik.

 • A márka legfontosabb jellemzője: A márkáról köztudott, hogy különböző termékei vannak, divatot teremtve mindenkinek, eltérésekkel és stílusszegmensekkel.
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Nyomtatott pólók, karcsú szabású pólók, tömör pólók, galléros nyakú pólók stb.

22. Louis Philippe pólók:

Louis Philippe pólók

Vásároljon LOUIS PHILIPPE pólót

Sokan feltételezzük, hogy a Louis Philippe márka külföldi székhelyű. Hát nem! Ez a büszke indiai márka Indiából származik, és nagyon ismert a kiváló és prémium minőségű ruházatról. Az 1980-as évek végén alapított márka a fiataloktól kapta nevét, mert a divatpiac minden újdonságát, megjelenését és igényeit lefedi a gyors divat megközelítéséért..

 • A márka legfontosabb jellemzője: A Louis Philippe márka prémium és kényelmes ruházatáról ismert, tartósságával, innovációjával és a divatváros iránti igények megragadásával..
 • A rendelkezésre álló póló típusok: Alkalmi pólók, galléros nyakú pólók, normál szabású pólók, félformális pólók stb.

23. Armani póló:

Armani póló