A legjobb 9 divatos dizájn hosszú pólók férfiaknak és nőknek

A hosszú pólók felvétele nem mindenkinek való. Bár a túlméretezett ruhák nagyon hatalmasnak tűnnek, ha valaki képes sportolni ezeket a rendkívül nagy pólókat, nem kevesebbet, mint egy divatot. Kezdetben ezt a dizájnt divathibának tekintették, de aztán, amikor számos híresség viselni kezdte ezeket, a népszerűség sokrétűvé nőtt. A hosszú pólók vitathatatlanul a legnépszerűbb felsőruházatok az egész világon. A stílus, a tartomány, a méret és a színek szó szerint mindenkinek szólnak.

A legjobb és stílusos hosszú pólók modelljei férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük meg a top 9 legújabb póló kollekciót hosszú hosszúságban.

1. Túlméretes pólók:

Túlméretes hosszú pólók

Mint tudjuk, ezek túlméretezett pólók, és néha még hosszú ujjú pólókban is megjelennek. Ezek általában könnyűek és tartósak, ezért a legtöbb ember ezt részesíti előnyben. Általánosságban elmondható, hogy bár a fekete -fehér színt választó embereket találja, egyébként minden színben elérhető.

2. Galaktikus kialakítás:

Galactic Design hosszú póló

Ezek a hosszú ujjú pólók nőknek a Galaxy dizájnjában vannak. A nyomatok és az anyag egyedi, és úgy tűnik, mintha egy hatalmas csillagdarab körül lennél. Ez a kialakítás viszonylag új a piacon, és nagyon kedvelt.

3. Swag Bandana stílus:

Swag Bandana stílusú hosszú póló

Szeretnél úgy kinézni, mint Desi Kalakar Honey Singh! Ezek az extra hosszú pólók Swag bandana stílusban készülnek, mint YoYo Honey Singh. Többnyire azok az emberek, akik szeretik az énekeseket és a rocksztárokat, divatjuk szerint öltözködnek, hogy kifejezzék elismerésüket.

4. Divatgyilkos:

Női divatgyilkos hosszú póló

A hosszú pólók másik jellemzője, hogy rendkívül divatosak. Farmerrel, nadrággal és akár őrült megjelenésű kalapokkal és sapkákkal is összeállíthatja őket. Ezenkívül, amennyire csak tud, kiegészítse magát egy vaskos ékszer viselésével.

5. Férfi divat:

Férfi divat hosszú póló

A férfi hosszú pólók nagyon alkalmasak azoknak, akik le akarnak nyűgözni másokat frissített divatérzékükkel. A piacot és az internetet elárasztják ezek a hosszú pólók. Sőt testreszabhatja őket igényei és igényei szerint.

6. Utcai stílus:

Hosszú póló utcai stílusban

A férfi pólók hosszú pólóinak utcai vagy utcai stílusa is van. A fiúk gengsztereknek tűnnek, és határozottan nagyon dögösek. Mindig találsz olyan lányokat, akik nyáladznak a rosszfiúk után, így ha egy hosszú ing utcai stílust és egy rosszfiús megjelenést kölcsönöz neked, minden fillért megér.

7. Hírességek stílusa:

Celebrity stílusú hosszú póló

Mint korábban említettük, a férfiaknak készült hosszú pólók ihletet merítettek hírességekből és popsztárokból. Ez nagyon gyakori jelenség, és ha mostanában bekapcsolja a zenei csatornákat, maximális hírességeket talál a hosszú pólókban. Még a múltban is sok híresség viselte ezt a megjelenést.

8. Hosszú bőr pólók:

Hosszú bőr pólók

A férfiak hosszú hosszú ujjú pólóinak másik választéka egzotikus bőr textúrájú. Vagy a sisak bőrből van, vagy talán a teljes póló bőrszerű anyagból készül. Ez új a divatpiacon, és egyre többen használják ki ugyanezt.

9. Long Tail póló:

Long Tail póló

A férfi ujjú pólók másik kategóriája a hátulról extra hosszú. Ezeket hosszú farokú pólóknak nevezik, mivel a pólók elülső és hátsó része eltérő méretű. Ezek is elég gyakoriak a piacon.

A hosszú pólók férfiaknak és nőknek már régóta divatban vannak. Felfedezi a piacot, hogy megtudja a legújabb trendeket ebben a tartományban és kategóriában. Ezek szuper divatosak és nagyon kényelmesek.