10 enkle og nyeste Pooja værelses designs i træ

At prøve et nyt design i pooja -værelse kan være en risikabel sag, men hvis du prøver de nyeste træ -pooja -mandir -designs til hjemmet, kan du være sikker på, at dit pooja -værelse vil se fantastisk og smukt ud på alle måder. Pooja -rumdesignerne i træet findes i mange varianter og muligheder, og derfor kan hver bruger finde noget, der begejstrer dem.

Seneste Pooja værelse designs i træ

I betragtning af de attraktive pooja mandir billeder, kan du enten bruge din kreativitet og innovative ideer til træ pooja mandap designs eller også prøve de færdige træ pooja room designs, der er tilgængelige på markedet, hos dig.

Enkel & Moderne Pooja værelse designs i træ:

Hvis du leder efter måder at lave pooja mandir af træ derhjemme, her er nogle af de ideer, du kan prøve at få de mest fantastiske og attraktive træ pooja mandir designs til hjemmet til en overkommelig prisklasse:

1. Træskab til Pooja -værelse:

Bedste Pooja værelse designs i træ

For at tilføje streget af trædekorationer i pooja -rummet kan der ikke være noget bedre end at bruge et treskab derinde. Pooja -kabinettet i træ sparer maksimal plads og tilføjer den nødvendige charme i rummet med minimal indsats. Match denne træidé med en attraktiv pooja -rumvægsfarve for at få det til at se fantastisk ud.

Denne idé er en af ​​de traditionelle træ pooja mandir -modeller, som bruges af de fleste brugere. Du kan også tilføje de nødvendige små detaljer i det tilgængelige pooja -kabinet i træ for at gøre det bekvemt og velegnet til dine behov og krav.

2. Wooden Pooja Room Skab:

Moderne Pooja værelse designs i træ

Du kan også pryde dit pooja -værelse ved at bruge et træskab til pooja -rummet. Pooja -træskabet ser ikke kun attraktivt ud, men er også en af ​​de letteste måder at omdanne dit pooja -værelse til et pladsbesparende lykkebringende rum. Der er masser af designs til rådighed til træ pooja mandap, som godt kan komplimentere din boligindretning.

De tilgængelige designs af træ pooja skab varierer fra at være enkle til at være ret dekorative. Du kan også tilføje de nødvendige detaljer i disse skabe for at få dem til at afspejle din personlighed og smag.

3. Pooja -værelse i træ:

Enkle Pooja værelse designs i træ

Et af de ældste endnu almindelige træ pooja mandir -designs, der kan prøves hos dig, er at bruge trærammer. Rammerne i træpooja -rummet sikrer, at du har plads nok til alle dine andre krav og behov.

Brug af træ er en traditionel måde at lave og dekorere den indiske træpooja mandir med minimal indsats. Sammen med at bruge trærammerne kan du også bruge de forskellige træ pooja mandap designs, der kan supplere med trærammerne. En anden stor ting er, at disse stel fås til en virkelig overkommelig prisklasse.

4. Trædøre til Pooja -værelse:

træ pooja mandir designs til hjemmet

Brug af trædørene til din pooja mandir er en af ​​de traditionelle måder at have en pooja mandir i træ derhjemme. Der er masser af muligheder til rådighed i trædørsdesignene til pooja -værelse, og det samme kan ses i en række træpooja -mandirbilleder.

Trædørene skiller sig ud for at være en glimrende måde til simple træpooja -mandir, der fanger folks opmærksomhed lige ved indgangen. Sammen med dette kan du også bruge et træ pooja -skab til at få rummet til at se mere stilfuldt og lovende ud.

5. Træhylder til Pooja Room:

træ pooja værelse

Brug de forskellige tilgængelige træ pooja -hyldemodeller i dit pooja -værelse til at gøre det enkelt og attraktivt uden at bruge nogen indsats eller uden at gå ud af din budgetterede pris. Dette er en af ​​de almindelige, men alligevel forskellige ideer til træ pooja mandir.

Det er almindeligt i den forstand, at mange mennesker bruger træhylder i deres pooja -værelse og anderledes, fordi du kan prøve forskellige sorter af disse træpooja -mandir -designs for at gøre dem unikke. Kombiner dette look med forskellige pooja -rumvægsfarver for at give en kant til dit pooja -værelse og de valgte træpoja -hyldemodeller.

6. Trævægsbaggrund til Pooja Room:

træ pooja mandir designs

Hvis du vil få dit pooja -værelse til at se lidt anderledes ud end de traditionelle pooja -værelser, ville brug af en trævægs baggrund være den perfekte løsning. I dag er dette et af de trendende designs til den indiske træ pooja mandir, som mange mennesker prøver. I stedet for at prøve et komplet træ pooja -tempel hos dig, kan du kun bruge træbaggrunden der.

For at gøre udseendet mere interessant kan du også tilføje små detaljer i designet som baggrundsbelysningen eller nogle dekorationer med det. Du kan også lege med din pooja -rums vægfarve for at komme med et andet udsagn.

7. Kombination af glas og træ til Pooja -værelse:

indisk træ pooja mandir

Kombination af glas og træ er også en af ​​måderne at gøre dit pooja -rumdesign lidt anderledes. Denne idé om at indarbejde træværksdesignene til pooja -rummet gør også brug af glas sammen med træet, der helt forbedrer pooja -rumets skønhed.

Dette er et af de nyeste pooja -rumdesign i krydsfiner, som også er populær blandt mange brugere. Du kan bruge disse glas- og træhylder ved at montere dem på væggen eller også placere dem på gulvet, afhængigt af dine smag og præferencer.

8. Træ Pooja Room Mandap:

pooja ghar designer træ

Hvis du er fan af et stort pooja -værelse, så vil du også meget gerne have et stort pooja -mandap i det. Normalt kan en stor pooja-mandap se over-the-top ud, hvis der ikke tages særlig hensyn til det. Men du kan overvinde dette problem ved at prøve træmandapet til pooja -værelse.

En af de nyeste trends, der bliver populære i træmandap, er at bruge små detaljer i selve træet. Du kan også gå efter små pooja mandir af træ eller vælge den store mandap til dit sted. For at tilføje en ekstra charme kan du bruge design af pooja -dør i teaktræ.

9. Lille træmandir til Pooja -værelse:

pooja designer træ

Du kan let finde brugen af ​​træ pooja mandir i mange hjem. Årsagen bag dette er, at disse mandir -designs er kompakte i størrelse, som bevarer den maksimale plads, og de er også stilfulde i deres udseende, der fanger alle menneskers opmærksomhed.

Med den ændrede levevis er der mange forskellige varianter i pooja -træværksdesignet, der forbedrer skønheden i det samlede udseende af pooja -rummet. Det nyeste og mest populære design af pooja ghar -designs træ gør lagerplads til hvert eneste krav i pooja -rummet, hvilket igen er en ekstra fordel.

10. Vægmonteret Pooja Room Design i træ:

træ pooja værelse designer fotos

Sidst men ikke mindst kan du altid prøve den vægmonterede træmandir til dit pooja -værelse. Disse mandir -designs har været det traditionelle valg for mange mennesker, der leder efter stilfulde og subtile mandir -designs til deres sted. Krydsfiner pooja mandir -designet er det almindelige design, der foretrækkes af mange brugere.

I betragtning af den skiftende tid er mange nye innovative ideer blevet inkluderet i det vægmonterede design for at få det til at se mere attraktivt ud for brugerne. Du kan få nok plads til alle dine krav i disse træværker til pooja -værelser.

Disse er nogle af de berømte og trendige pooja -rumdesigner i træ, som du kan prøve. Disse enkle træ pooja mandir designs tilføjer ikke kun den nødvendige charme i mandiren, men det vil også passe ind i dit overkommelige budgetområde. Tilpas dit eget design eller gå til det færdige træpooja -værelse, du bliver ikke skuffet over din beslutning.

Hvis du yderligere har brug for oplysninger eller forslag til valg af det bedste træ pooja -værelse til hjemmet, så skriv venligst til os. Vi giver dig den ønskede information, som vil være yderst nyttig til dine behov og krav.