25 nyeste og bedste Pooja -værelse -designs med billeder i 2021

Pooja -rummet er det mest afslappende hjørne af huset, da det hjælper folk med at glemme alle deres bekymringer og problemer. Pooja -værelsesdesignene til hjemmet kombinerer kreativitet og innovation for at tilbyde brugerne de bedste pooja mandir -designs. Der er mange variationer i de indiske pooja mandir -designs, som kan prøves til små såvel som store hjemmesteder. Brug disse forskellige og innovative pooja mandir -ideer, og deltag i de mest fredelige interaktioner med den Almægtige.

Pooja værelse designs

Sådan vælges Pooja Room Designs?

Takket være den fantastiske variation i de nyeste pooja -rumdesigner, har du masser af muligheder at prøve. Men for at se på den anden side kan disse ideer til pooja -rumdesign også være lidt forvirrende, hvis du ikke ved, hvordan du vælger det rigtige pooja -rumdesign.

Her er nogle af de faktorer, du skal huske på, når du vælger de bedste pooja mandir -designs:

 • Den ledige plads til implementering af designet.
 • Formen på designet.
 • Dit forudbestemte budget.
 • Den type hjem, du bor i – lille eller stor.
 • Lejlighedens størrelse.
 • Farveskemaet i designet.
 • Designplaceringens retning.
 • Placeringen af ​​designet.

Betydningen af ​​Pooja Room In House:

For ethvert hjem er pooja -værelse det sted, der skaber et helligt og lovende miljø for hele huset. Ligegyldigt, hvis du indretter dit pooja -værelse eller bruger et færdigt pooja -værelse, skal du passe på pooja mandir -designs.

For at gøre dit pooja -værelse unikt kan du enten prøve pooja -rumdesignerne i gangen, eller du kan prøve pooja -rumdesignerne i træ. Grundlæggende er det de traditionelle pooja -rumdesigner, der gør den nødvendige forskel i pooja -rummet. Således skal du være meget opmærksom på pooja room designs Indien, da de er virkelig vigtige.

Bedste Pooja -værelsesdesign til hjemmet i Indien:

Det ville være virkelig let at definere dine traditionelle pooja-rumdesign med de nyeste pooja-rumdesigner ved at bruge disse enkle designideer. Er du klar til at kende nogle af de moderne pooja -rumdesign?

Her er vores 25 enkle og moderne pooja -rumdesign, som du kan prøve at få dine pooja -værelsesbilleder til at se helt fantastiske ud:

1. Temple Style Pooja -værelse:

Bedste Pooja værelsesdesign

Dette er et af de traditionelle pooja -rumdørsdesignbilleder, hvor huset pooja -værelse ligner et tempel. Disse indiske pooja-rumdesign ser det smukkeste ud i et stort hus, der har plads til at vedligeholde sådanne tempel-lignende pooja-værelser.

Pooja -hyldedesignerne i et sådant pooja -værelse er virkelig store for at placere de forskellige Guds afguder der. Du kan også eksperimentere med pooja -rummets design for at få dem til at se anderledes og unikke ud. Du kan også bruge falske loftsdesign i pooja -rummet i rummet for at give det den samme følelse som et tempel.

2. Marmor Mandir Pooja -værelse:

Seneste Pooja Room Designs

Når du har brug for et separat sted til din mandir, kan intet være bedre end at have en separat marmormandir til det. Dette er et af de fineste og enkle pooja -rumdesign i marmor, som du finder i mange hjem. Du kan variere med størrelsen på marmormandiren i henhold til den ledige plads, du har.

For at få marmor pooja mandir designs til hjemmet til at se attraktive ud, kan du bruge din kreativitet til at dekorere dem med forskellige ting. Brug nogle diyas eller baggrundsbelysning til at tilføje den nødvendige gnist i pooja -enhedens designs i marmor.

3. Pooja Mandir i hjørne:

Simple Pooja Room Designs

Dette er et af de populære små pooja -rumdesigner, der er populære i små lejligheder med begrænsede pladsmuligheder. I dette design er pooja -rumdørsdesignet samt pooja -hyldedesignerne udført i henhold til det ledige rum i pooja -rummet. Disse hylder og pooja rumdørs design hjælper med at skabe den nødvendige aura i pooja rummet ganske godt.

Du kan vælge et hjørne, der ikke bruges så ofte i dit hjem, og bruge det samme til at lave dit pooja -værelse der. Du kan også bruge meget tilbehør til at dekorere stedet ved at bruge pooja -værelseindretningsideerne.

4. Træskab til Pooja Mandir:

moderne Pooja Room Designs

Hvis du har begrænset plads i din lejlighed og stadig vil have en fantastisk pooja mandir, så kommer muligheden for pooja kabinet til undsætning. Du kan bruge de små pooja skabdesigner til at lave dit eget pooja mandir skab.

De tilgængelige pooja -skabdesign varierer fra at være enkle til at være dekorative og kan derfor vælges efter brugernes smag. Fordelen ved at bruge pooja -kabinettet er, at det ikke optager meget af dit rums plads, men giver dig masser af plads til at opbevare alle dine pooja mandir -ting og tilbehør på deres fornemme sted.

5. Glas Pooja Mandir:

pooja mandir designs

Når de bevæger sig fra de traditionelle indiske pooja -rumideer, prøver mange mennesker nu på pooja -dørglasdesignene. Glas tilføjer den nødvendige charme og attraktion i pooja -rumdørsdesignene til hjemmet og hjælper også med at holde det adskilt fra resten af ​​stedet.

Du kan enten vælge nogle enkle pooja -rumdørsdesign med glas eller også gå efter noget dekorativt. Prøv nogle af ideerne til dekoration af pooja -rummet for at få dit glas pooja mandir til at se fantastisk og yndigt ud. Du kan også prøve at have forskellige vægge farver til dit pooja -værelse, som supplerer glasmandiren.

6. Træskåret Pooja -værelse:

indiske pooja værelse designs

Hvis du vil have dit pooja -værelse til at tale med sit design, kan du prøve dette pooja ghar -design. Dette kan være træpoja -værelsesidéen, der kan fange alle øjne mod dit pooja -værelse. Der er masser af træ pooja mandir designs til hjemmet, der kan hugges i forskellige træsorter.

Disse pooja -rumdesigner i træ kan gøre et varigt indtryk i både små og store huse, og du vil helt elske disse designs. En anden attraktion ved at bruge disse designs er, at de kan passe meget godt til alle former for boligindretning.

LÆS MERE: Seneste træ Pooja værelse designs

7. Pooja Mandir i stuen:

pooja mandir til hjemmet

Den nye model pooja room idé drejer sig om at have et pooja værelse i stuen. Dette er også en af ​​de små pooja -rumdesigner, der for det meste ses i små lejligheder, hvor der er begrænset plads til rådighed.

Disse design af pooja -enheder er lavet så, at de ikke forstyrrer det andet tilgængelige område og også tilbyder den samme varme, som du forventer af din mandir. Du kan også prøve at bruge et unikt pooja -rumdørsdesign til at opretholde det nødvendige privatliv for pooja -rummet. Sørg for, at det valgte design supplerer din boligindretning bedst muligt.

8. Pooja -værelse i køkkenet:

pooja værelse modeller

Selvom dette er pooja mandir -designet, som ikke anbefales af mange mennesker, hvis du ikke har plads andre steder i dit hjem, kan du også have dit pooja -værelse i køkkenet. Du skal naturligvis passe på mange ting, før du laver pooja ghar i køkkenet, så det ikke bøvler med de andre køkkenaktiviteter.

Du kan bruge en køkkenhylde, som ikke bruges ofte, eller et køkkenskab til at lave din mandir. Sørg for, at din mandir har døre, der kan lukkes, når mandiren ikke er i brug.

LÆS MERE: Bedste køkken Pooja værelse designs

9. Vægmonteret Pooja Mandir:

Hvis du vil have en lille pooja mandir, så kan du altid vælge at have en vægmonteret pooja mandir i dit sted. Det vægmonterede design af pooja mandir kræver ikke nok plads og kan placeres på enhver væg. Du skal muligvis overveje Vastu -tipsene for at være sikre på mandirens anvisninger og placering.

Dette er også et af de enkle pooja -rumdesign, da du ikke rigtig behøver at gøre noget særligt for dette design. Men, ja, for at få din lille vægmonterede mandir til at se smuk ud, kan du bruge mange pooja -rumdekorationsartikler.

10. Pooja -værelse med falsk loftsdesign:

Har du nogensinde tænkt på at bruge nogle pooja rum falske loft designs? Hvis ikke, er det det rigtige tidspunkt at gøre det. Dette er på grund af det faktum, at disse pooja -rumloftdesign er den nyeste mode i nuet.

En stor fordel ved at bruge popdesignet til pooja -værelse er, at det tilføjer en tiltalende charme til rummet, der fanger folks opmærksomhed. Du kan også prøve forskellige farver til at prøve pooja room pop -designet til at forherlige hele pooja -rummet med minimal indsats og tid.

LÆS MERE: Moderne loftsdesign fra Pooja

11. Pooja Mandir på kanten:

Brug af en afsats til din mandir er et populært design af pooja -værelse i et hus. Dette foretrækkes generelt af mennesker, der har meget begrænset plads til rådighed til pooja mandir i deres hus. Alt du behøver er en afsats, som du ikke bruger, og nogle afguder fra din Gud. Placer blot idolerne på afsatsen, og du er færdig.

Den eneste ting, du skal passe på denne pooja -værelsesmodel, er Vastu -tipsene. Vær sikker på mandirens retning og placering for at få den forventede positivitet og varme fra mandiren.

12. Enkelt Pooja Room Design:

bedste pooja mandir designs

Intet kan slå charmen ved at have et separat og enkelt pooja -værelse i dit hus. Ville det ikke være rart at have en pooja ghar i dit hus, hvor du bare kan slappe af og meditere i lange timer? Et pænt dekoreret pooja -værelse kan tilbyde dig den samme fornøjelse.

Du kan altid eksperimentere med din kreativitet for at få designet pooja -værelse i et hus i henhold til, hvad du kan lide. Hvis du har et stort hus og nok plads til at have et separat værelse til pooja mandir, så vælg denne mulighed uden at have andre tanker.

13. Pooja Mandir på en hylde:

pooja ghar designs

Sammen med de forskellige pooja -rumideer i stuen kan du også prøve at lægge din pooja -mandir på en hylde. Ja, at bruge en hylde til din mandir er en anden god måde at have mandir i dit hus uden at kræve meget af pladsen.

En pooja -hylde kan være af enhver størrelse alt efter brugernes behov. Du kan få et kig på de forskellige pooja -hyldemodeller for at hente det rigtige og passende design til den ledige plads. Prøv at bruge et unikt pooja værelsehylde design for at få dit pooja værelse til at se attraktivt ud.

LÆS MERE: Enkle Pooja hylde designs

14. Pooja -værelse i et skab:

pooja værelse designs til hjemmet

Ligesom du laver skabe til opbevaring af alle andre vigtige ting i dit hjem, kan du også bruge de forskellige pooja -skabdesigner til dit pooja -værelse. Du kan enten lave et separat skab til dit pooja -værelse eller placere din mandir i de allerede eksisterende skabe.

Hvis du planlægger at lave et separat skab til din mandir, kan du kigge på de forskellige pooja -skabdesigner, der er tilgængelige. Du får nok plads til at placere alt dit mandir -tilbehør, hvis du vælger at bruge pooja mandir -skabet i dit sted.

15. Pooja Mandir på en stand:

enkle pooja mandir designs

Sammen med at prøve de forskellige små pooja skabdesign og pooja hylde ideer, kan du også prøve at have en pooja stativ i dit sted. Ligesom de to andre designs er der forskellige pooja -stativmodeller, som du kan finde efter dit valg.

Pooja -stativdesignet kan placeres i ethvert hjørne af dit hus og kræver derfor ikke meget plads. Pooja -værelsesstativet vil også tilbyde dig en ganske anstændig plads til at arrangere alt dit pooja mandir -tilbehør. Du kan altid få din pooja til at se smuk ud ved at prøve ideerne til dekoration af pooja derhjemme.

16. Pooja Mandir på stativ:

design af pooja værelse i et hus

At have din pooja mandir på stativet er et af de trendende og voksende pooja -rumdesign til hjemmet. Selvom dette pooja ghar -design ligner ganske meget pooja -hyldemodellerne og pooja -rumskabet, og det typisk vælges af de mennesker, der ønsker at holde deres pooja -værelse enkelt og subtilt.

Du kan altid eksperimentere med designet af pooja -stativet efter dine behov og ønsker. Du får også det nødvendige privatliv og plads til dit pooja -værelse med pooja -rackdesignet, hvilket gør det ret populært blandt folk.

17. Pooja -værelse på en væg:

design af små pooja -værelser

Dette er et af de moderne pooja -rumdesign, hvor du ikke kræver et komplet rum som dit pooja -værelse, men du kan dedikere en hel væg til det. Du kan sætte billeder af Gud på væggen sammen med de forskellige afguder for at markere væggen.

Sørg for at vælge en hjørnevæg eller væggen, hvor du ikke går ofte. Dette er på grund af det faktum, at så vil denne pooja -rumsmodel have sin ægthed godt vedligeholdt. Du kan også bruge din kreativitet til at få væggen til at se smuk og fantastisk ud.

18. Pooja Room In Hall:

pooja mandir til hjemmedesign

Ingen plads til pooja -værelse? Prøv at have pooja -rummet i gangen. Ja, du kan have din egen pooja mandir i gangen ved at prøve de forskellige tilgængelige og trendige pooja -værelser i hallideer. Denne idé kan prøves i både –huse og store huse, og begge steder ser denne idé smuk ud.

Du kan vælge mellem de forskellige pooja mandir designs i hallen for at få din helt egen pooja hall med alle detaljer og dekorationer. Også at have et pooja -værelse i hallen vokser med sin popularitet med den skiftende tid.

19. Pooja Mandir med baggrundsbelysning:

pooja enhed designs

Baggrundsbelysning kan få enhver mandir til at se smuk ud og det også med minimal indsats. Alt du skal gøre er at have en attraktiv baggrundsbelysning i dit pooja -værelse, og du er færdig med at have et attraktivt design til dit pooja -værelse. Du kan også prøve nogle enkle pooja -rumdørsdesigner i træ med baggrundsbelysningen, som kan fungere i kontrast.

Disse indiske pooja -rumdesigner bliver populære for hver dag, der går, da det ikke kræver nogen særlig indsats og alligevel gør dit pooja -værelse lykkeligt og smukt. Du kan prøve at have en kombination af forskellige farver og baggrundsbelysning for at få et langvarigt indtryk.

20. Pooja Room Door With Bells:

moderne design af pooja -værelser

Hvis du er en af ​​dem, der kan lide nogle unikke pooja -dørdesigner, kan du vælge muligheden for at have pooja -rumdørsdesign med klokker. Dette er det nyeste design, der stadig ikke er så populært blandt folk, da folk ofte koncentrerer sig mere om pooja -værelseindretning frem for dørklokkerne.

Du kan dog gå med denne idé og kan få dit pooja -værelse til at skille sig ud fra det andet bare med pooja -dørdesignet. Du kan finde mange interessante pooja -rumdørsdesigner med klokker i træ og glas, hvorfra du kan træffe dit valg.

LÆS MERE: Seneste Pooja Room Door Bell designs

21. Pooja Mandir With Back Jaalis:

Pooja værelse designs

Dette er et af de trendy pooja -værelseindretninger, som mange mennesker prøver i deres pooja -værelse. Måden at bruge jaali i enten baggrunden eller på loftet er blevet virkelig populær i den seneste tid.

Dette design er et anbefalet pooja -rumdesign i lejligheder, da det får pooja -rummet til at se friskt og tiltalende ud for øjnene. Disse jaalier kan ledsages af pooja -rumets vægfarve og andet tilbehør. En anden måde at skabe et varigt indtryk med disse jaalier er at ledsage dem med baggrundslyset eller pooja room diyas.

22. Pooja -værelse med glasdøre:

pooja værelse ideer

En af de nemmeste måder at få dit pooja -værelse til at se fantastisk og smukt ud, er ved at have en glasdør. Du kan finde et stort udvalg af pooja -rumdørsdesign med glas for at tilføje den nødvendige charme i dit pooja -værelse.

Du kan enten få en simpel glasdør til dit pooja -værelse, eller du kan gå efter de dekorative glaspooja -dørdesigner. Dette er et af de mest populære pooja -værelse -dørdesign til hjemmet, som mange mennesker vælger for at afbalancere ægtheden og udseendet af pooja -rummet uden besvær.

LÆS MERE: Bedste Pooja dørglasdesign

23. Pooja Mandir på marmorplade:

pooja værelse billeder

At have din mandir på marmorpladen er en af ​​de traditionelle måder at holde din mandir på. Dette er et populært hus -pooja -rumdesign, som du kan prøve uden at tænke over, da dette design vil se godt ud med alle former for boligindretning.

Du kan gøre disse marmor pooja mandir designs til hjemmet attraktive, du kan dekorere dem med pooja dekoration ideer derhjemme. Den enkle måde at bruge disse designs på er imidlertid at bruge det med Guds idol, og du er færdig. Designet er i sig selv så smukt, at du ikke har brug for andet at gå med til det.

24. Pooja Room In Store Room:

pooja værelse design ideer

Dette er en god idé til at udnytte dit lagerrum i huset bedst muligt. Du kan ændre dit lagerrum med et hvilket som helst af de berømte og trendige pooja -værelseindretning og få dit eget pooja -værelse.

Du kan prøve design af pooja -rumdøre i træ eller pooja -dørglasdesign til at skelne dit pooja -værelse fra de andre rum. Ved at konvertere dit lagerrum til et pooja-rum kan du også få nok plads til at organisere alle dine pooja-værelsesartikler på en velstruktureret måde og uden besvær.

25. Pooja -værelse med fliser:

traditionelle pooja -rumdesign

Du må have set mange indiske pooja -rumdesign, der er lavet ved hjælp af fliser, ikke sandt? Dette skyldes, at der bruges fliser i pooja -mandiren fra ret lang tid. Med skiftende tid gøres mange nye stilarter og designs til mandirfliserne tilgængelige i henhold til menneskers tendenser og smag.

Nu kan du finde selv 3D -pooja -rumfliser, som de fleste foretrækker for at få deres pooja -værelse til at se forfriskende og charmerende ud. Du kan bruge fliser til pooja -rumdesign i lejligheder samt til pooja -værelse i lejligheder. Men hvis du har en stor plads, kan du gå med kombinationen af ​​pooja room nyeste designs med fliser pooja room interiør.

LÆS MERE: Moderne Pooja værelse fliser & Marmor designs

Generelle tips til Pooja -værelseindretning:

Hvis du vil have dine moderne pooja -rumdesign -ideer til at se præcis ud, som du ville, så bør du følge nogle af de nødvendige tips til pooja -mandiren til hjemmet. Disse generelle tip til pooja mandir kan relateres til pooja -værelse møbler, pooja room billeder eller enkle pooja mandir designs til vægge.

Interesseret i at kende nogle af de bedste tips, som du kan bruge i dine pooja mandir -designs? Her er nogle af dem:

1. Vælg den rigtige position:

For at få din mandir til at se attraktiv ud, skal du vælge den rigtige position til at lave din mandir.

2. Værelsesindstilling:

For at få dine enkle pooja -rumdesign til at skille sig ud fra de andre, skal du sørge for, at du konfigurerer rummet perfekt. Brug de passende møbler, dekorationer, malerier osv. I rummet.

3. Belysning:

En af de væsentlige faktorer for pooja -dørdesign i Indien er belysningsfaktoren. Brug en god mængde tilstrækkelig belysning i din mandir til at holde det hele lyst og smukt.

4. Vægfarver:

Pooja værelse farve spiller en vigtig rolle i at få det til at skille sig ud; derfor bør du vælge den rigtige farve til pooja -rumets vægge. Du kan prøve forskellige pooja -rumideer til at eksperimentere med dens farver.

5. Indgangsdør:

Takket være de forskellige billeder af pooja -rumdørsdesign kan du prøve forskellige måder at få din pooja -værelseindgang til at se anderledes ud end de andre rum.

6. Vastu Shastra:

hvis du bruger et færdigt pooja -værelse, kan du også overveje Vastu Shastra for at være sikker på dets positivitet og nøjagtighed.

7. Disse er nogle af de bedste pooja -rumdesign, der kan prøves for de nuværende moderne krav. Selvom disse ideer til pooja -rum kan variere alt efter størrelsen på dit sted, og alle disse ideer til pooja ghar -designs til hjemmet vil helt sikkert se attraktive, strålende og fascinerende ud. Der er mange mange pooja mandirs til hjemmet, som du kan prøve efter din smag og personlighed.

8. Hvis du har nogle bedre forslag til at have pooja ghar hjemme, så kommenter venligst nedenfor. Del også, hvilket af de enkle pooja mandir -designs, du kunne lide mest? Vi er her for at hjælpe dig med at vælge det bedste pooja -boksdesign til dit sted.

Ekspertspørgsmål:

1. Hvad er de typer materialer, der er ideelle til Pooja -værelser?

Selvom materialetypen, der bruges til pooja -værelse, afhænger af brugerens valg, men for at gøre en attraktiv pooja -mandir, er disse typer af de mest populære materialer, som de fleste mennesker ofte bruger:

 • Træ
 • Marmor
 • Glas
 • Granit
 • Grundlæggende traditionelle designs

Du kan endda blande og matche alle materialer til at skabe dit eget hus pooja værelse design.

2. Hvad er den ideelle gulvtype til Pooja -rummet?

Da de fleste af os generelt sidder på gulvet i pooja -rummet, bør det derfor vælges omhyggeligt. Det skal være let at vedligeholde, og derfor spiller gulvmaterialet en vigtig rolle.

Her er nogle af de muligheder, du kan bruge til de bedste pooja -rumdesigngulve:

 • Marmor
 • Træ
 • Granit
 • Cementfliser
 • Keramiske fliser
 • Forglasede fliser

3. Hvilke farver skal jeg bruge i Pooja -rummet?

Ligesom alle andre ting spiller pooja -rumfarven en vigtig rolle for at få dit pooja -værelse til at stå unikt og fornem. At have den rigtige farve i rummet hjælper også med at bringe positiviteten og varmen i hele huset.

Her er nogle af de farveindstillinger, du kan prøve i dine ideer til design af pooja -rum:

 • hvid
 • Rød
 • Gul
 • orange
 • Blå
 • Grøn