10 smukke haveportdesign med fotos i Indien

I et hektisk liv som vores kan en have fyldt med blomster og grønt give dig en stærkt trøst. Det er dog bare dig, der er villig til at nyde frugterne af dit arbejde. Der er ubudne gæster, der lurer i hvert hjørne, og forsøger at stjæle produkterne, som også omfatter vilddyr! Det er derfor, du ikke må tage chancer og investere i Garden Gate Designs i stedet!

bedste-haven-port designs

En have i sig selv er et lukket rum, der er dedikeret til at dyrke planter og træer. Ved at sikre det med en port kan du totalt privatisere området! Med det unikke design og mærke kan en havelågen også give subtile tip om, hvad der kan forventes indeni. Så hvad venter du på? Lad os tage et kig på de 10 moderne havelåger, med detaljerede oplysninger om typer, fordele og købstip.

Hvad er Garden Gate?

Det er en port, der udelukkende er lavet til haver, for at byde dig velkommen i området. Disse porte er normalt mindre i forhold til de udvendige modeller og designet med forskellige materialer, der passer til forskellige krav.

Hvad er fordelene ved havelåger:

Her er de vigtigste fordele ved at vælge en særlig port til din have:

 • Privatliv: Den bedste måde at holde feltet helt for dig selv er ved at installere en port. Det fungerer som en advarsel til potentielle ubudne gæster om, at adgang er begrænset.
 • Sikkerhed: Du kan være sikker på dine eksotiske planter ved hjælp af en havelåge. Sammen med at holde uønskede elementer ude, kan det også beskytte dine børn og kæledyr mod at forvildes.
 • Tilføjet skønhed: Haveporte er generelt designet til at se smukke ud, sammen med at udføre deres almindelige funktioner. De kan skabe interesse og sætte en forventning til, hvad der venter.

Hvad er de forskellige typer havelåger?

Porte til haveområder er kategoriseret i forskellige sorter baseret på materialet og fabrikatet. Her er nogle af de mest brugte slags:

 • Træporte: De er de mest populære og kendt for deres rustikke præg. Desuden er det let at designe og skabe dit eget mønster med træ.
 • Aluminium porte: Disse porte er lavet med aluminium, et letvægtsmateriale, som også er ret robust. Det er rimeligt prissat og ser også godt ud.
 • Smedejernsporte: Disse porte, der hovedsageligt bruges til store haver i offentlige rum eller paladser, ser ganske store ud og er også meget dyre.

Punkter at huske på, før du køber havelåger:

Inden du går ud for at vælge et tilfældigt stykke, anbefaler vi dig at gennemgå disse ekspertkøbstip:

 • Først og fremmest skal du forstå, om haven har et hegn eller står åbent. For førstnævnte skal du få en port, der flugter med dets design og farve.
 • Sørg for, at målingerne er omhyggeligt taget og noteret. Der er ikke noget værre end en dårligt monteret port!
 • Beslut nu det materiale, du ønsker. Analyser fordele og ulemper ved hver af dem, og forstå, hvilken der giver dig en bedre ROI.
 • Der er også forskellige udskæringsstile i havelågerne som kammusling, hundøre, picket, skinne, gotisk osv. Tjek dem ud, før du foretager en investering.
 • Endelig skal portens farve også tages i betragtning. Normalt fungerer hvide, sorte eller metalliske nuancer godt mod den grønne baggrund.

Seneste Garden Gate -designs i Indien:

Her er vores 10 enkle og bedste havelågen designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Designer havelåger:

Designer havelåger

Du kan få din egen lille japanske have ved at oprette denne indgangsstil. Rammen i Pagoda -stil huser en lille port til adgang til indersiden. Denne idé er fremstillet med massivt træ og har en klassisk fornemmelse. Materialets mørkebrune nuance supplerer grønne nuancer i omgivelserne.

 • Materiale: Træ
 • Farve: Brun

2. Wood Garden Gate Designs:

Wood Garden Gate Designs

Hvis du er opsat på at vælge træ til din have, kan du tænke på dette design! Den rustikke udseende port er lavet ved at fastgøre træpaneler til hinanden ved hjælp af metalliske søm. Den har en bred ramme, der fungerer som et hegn og er fastgjort til murstensvæggen. Tilføjelsen af ​​smedejernsmotiv gør den til en af ​​de interessante havelåger.

 • Materiale: Træ.
 • Farve: Lysebrun.

3. Haven foran:

Haven foran

I mange huse er haven eller græsplænen placeret på forsiden. I et sådant tilfælde skal du sørge for, at portens design og farvekombination matcher den i indgangen. Da den vender ud mod vejkanten, er der også stor risiko for bageste indgange. Så denne eneste havelåge må også tage sikkerhed!

 • Materiale: Træ med metalstel.
 • Farve: Sort Brun.

4. Havehegn porte:

Havehegn Porte

Når vi taler om en havelåge, er det første billede, der dukker op i vores sind, denne picket -stil. Det er et let haveportdesign, der let kan genskabes derhjemme ved hjælp af kun træplanker, søm. hængsler og en boremaskine. Stængerne fastgøres lodret til en mainframe og fastgøres sammen med tre krydsede paneler for yderligere støtte.

 • Materiale: Træpiket.
 • Farve: Lysebrun.

5. Dekorative havelåger:

Dekorative havelåger

Dit hjerte springer bogstaveligt talt et slag med denne håndlavede skønhed! Scenen med mintgrøn træport, dækket med kontrasterende lilla blomster på toppen, er lige hvad du har brug for at slappe af om dagen. Det usædvanlige farvevalg og konstruktionen af ​​designet tilføjer en dekorativ fornemmelse til din have. Vi er også beundrede over metalhængslerne, der fremhæver enderne.

 • Materiale: Træ.
 • Farve: Mintgrøn.

6. Iron Garden Gate Designs:

Iron Garden Gate Designs

Tag et kig på denne kejserlige metalport, der kan sende gammeldags stemninger til din have. Designet er lavet i smedejern og har alt, hvad der skal til for at fange vores opmærksomhed. Plus, det robuste mærke og den smalle placering af stængerne kan holde for grimme væsner, der ødelægger dine planter. Har vi brug for at sige mere om dets sikkerhedsfunktioner?

 • Materiale: Smedejern.
 • Farve: Sort.

7. stål havelåger:

Haven af ​​stål

Gør din almindelige have til et drømmende sted med dette design. De forviklinger, der er involveret i fremstillingen, er lavet af galvaniseret stål og vil helt sikkert stjæle dit hjerte. En surrealistisk kombination af svanerose og blomstermotiver afslører din kunstneriske personlighed, uden selv at skulle præsentere dig selv. Fed idé, ikke sandt?

 • Materiale: Stål.
 • Farve: Sort.

8. Aluminium havelåger:

Aluminium havelåger

Denne enkle havelåge taler om klasse og elegance. For dem, der foretrækker ædru design og rent udseende, kan dette design være et ideelt valg. Det er lavet med aluminiumspaneler, der passer til terrænet i en have. Der er også en sikkerhedslås og lås, så du kan have ro i sindet. Vi elsker også den ærlige følelse, det giver!

 • Materiale: Aluminium.
 • Farve: Grå.

9. Moderne haveportsdesign:

Moderne haverportsdesign

Tag et kig på denne slanke, moderne havelåge, der sætter tonen i dit moderne hjem. Det viser skønheden ved simpel geometri omdannet til et stilfuldt element. Dobbeltporten er lavet i aluminium, som let kan støbes i enhver form, du ønsker. Det fungerer endda med at integrere dit interiør og udvendige haveområder.

 • Materiale: Aluminium.
 • Farve: Grå.

10. Glidende havelåge:

Glidende haveport

Hvis du har en lille have, som ikke har luksus til at rumme en gyngestil, skal du prøve en skydelåge. Afhængigt af overfladen af ​​jorden kan den designes til spor eller sporløs. Uanset om du vil ind i området eller gå ud af det, skal du bare bruge et enkelt “skub” eller et “træk”!

 • Materiale: Træ.
 • Farve: gyldenbrun.

Det er nogle af de bedste havelågen designs, som kan fungere i næsten enhver baggrund. Den bedste del med dem er, at du kan gå som kreativ med designene, i stedet for at holde sig til de konventionelle normer. Så længe de giver dig fuld kontrol over sikkerhedsparametre, kan du prøve og eksperimentere med forskellige temaer. Fra fortryllende eventyrland, skræmmende gotik til nutidens ideer kan havelåger repræsentere dem alle!