10 puha és stílusos szürke pulóver különböző nyakkal

A pulóver egyfajta laza és teljes ujjú pulóver, amelyet leginkább sporttevékenységek során viselnek. Néha szabadidőnek is hordják. A pulóver viselésének fő előnye, hogy izzadságot okoz.

szürke pulóverek

A szürke pulóvert általában sokan viselik. Nagyon puha és nedvszívó anyagból készült. A pulóver melegséget kölcsönöz neked és ellazulsz. A pulóver általában sima, nyomtatás nélkül. Télen a pulóver megvédi a hidegtől. Meleget érzel belül. Elragadtatottnak tűnik. Kapucnis, cipzáras és kupakkal rögzíthető.

Hosszú ujjú pulóverek szürke színben:

A pulóvert hideg és a sportolók is használják. Vonzó elmékkel rendelkezik. Nézzünk néhány tervező világos és sötétszürke pulóvert nőknek és férfiaknak.

1. Teljes ujjú, legénységi nyakú férfi pulóver:

Crew NeckMen pulóver

Ez a férfi szürke pulóver. Kerek nyakú kialakítású. Rendkívül puha anyagú és teljes ujjú. Édes és egyszerű. Semmilyen nyomat nincs rajta. Mivel kerek nyakú, így lefedi az egész test területét a nyaktól a derékig.

2. Pullover női pulóver:

Pullover női pulóver

Ez egy női szürke pulóver. Pulóver mintával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bizonyos szöveteket áthúznak és varrnak, ami gyönyörű gyapjút mutat. 3/4 -es ujjú, laza nyakú stílusban. A pulóver tökéletes polárja modernnek tűnik

3. Sötét szürke, kapucnis pulóver:

Sötét kapucnis pulóver

Ez egy szürke, kapucnis pulóver. Egy sapkát is varrnak a pulóverrel. Mindkét oldalán zsebekkel, nyakra egy madzagot akasztanak. A sapka anyagának elegáns polár jár. Ez a pulóver hűvös hozzáállást biztosít. Úgy néz ki, mint a test.

4. Félig cipzáras férfi fitness pulóver:

Fél cipzáros férfi fitnesz pulóver

Ennek a pulóvernek vastag szövete van. Fél cipzárral és két zsebbel rendelkezik mindkét oldalán. A szürke pulóverben a férfiak pólót viselhetnek. Állvány gallérral is rendelkezik. Alakja szerint illeszkedik a testéhez. Leginkább kocogóknál látható.

5. Teljes cipzáros galléros férfi pulóver:

Teljes cipzáros galléros férfi pulóver

Ez a pulóver teljes cipzárral, galléros mintával. Ebben a pulóverben a világos és sötétszürke szín csodálatos árnyalatai készülnek. Tisztítás és tiszta árnyalatok készülnek. A pulóver bal oldalán aranyos kacsaarc van rögzítve. A nyak mintája divatosnak tűnik.

6. Szomorú női pulóver:

Szomorú női pulóver

Ennek a pulóvernek bordázott mintája van. Sok különböző méretű lyukkal tervezték. Ebben a szürke pulóverben a nők félelmetesen néznek ki. A nyak is kerek és kissé laza. Az előlapon két szövet található. Látható a lyukakból.

7. Magasnyakú férfi pulóver:

Magas nyakú férfi pulóver

Ez a sötétszürke pulóver magas gallérral rendelkezik. A nyaktól a mellkasig cipzár is található. A magas nyakú gallér teljes védelmet nyújt a hideg szél ellen. A magas nyakú divat mindig divatban marad. Ez a pulóver jól illeszkedik a bőrhöz.

8. Középhosszú női pulóver:

Középhosszú női pulóver

Ez a vonzó pulóver középhosszú. A cipzár mellett és rendkívül stílusos. Nagyon finom mintát kapott a nyak szövete. A nyak belsejében sima felületet kap, hogy meleget érezzen. Tökéletesen nyugati viselethez illik.

9. V nyakú különleges férfi pulóver:

2014-Férfi-sima-V-nyakú pulóver

Ez a férfi szürke pulóver V -nyakú mintával rendelkezik. Egyszerű férfiaknak egyszerű. A V alakú nyakkivágáson bizonyos bélésterveket is végeznek, hogy különbséget tegyenek. Ez a szép szürke pulóver érett személyiséget kölcsönöz neked.

10. Nyitott vállú női pulóver:

Nyitott vállú női pulóver

Ez a szürke pulóver változatosan néz ki, egyik oldalán nyitott váll. Az egyik oldalon teljes ujjú. A másik oldalon pedig nyitott váll, egyetlen gyapjú. Úgy tűnik, hogy a kis pontok sötétszürke színűek. A minta páratlan.

Egyeseknél a pulóvert inkább edzés közben használják. Míg egyeseknek divatként használják. A szürke pulóvernek számos mintája és felhasználási területe van. Minden rajtunk múlik. A pulóverek általában vastag pamutból készülnek a test felső részére. Az alkalmi pulóver olyan tulajdonsággal rendelkezik, hogy kiemeli a képet. A stílusos pulóver kellemes képet ad. Szinte mindenki szereti a divatos pulóvert.