10 stílusos dizájn nyomtatott pulóver férfiaknak és nőknek

A pulóverek olyan sportruházatok, amelyek kényelmesek és tökéletesek bármilyen fizikai tevékenység elvégzéséhez. A pulóverek különböző típusúak, például kapucnis, zsebbel vagy anélkül, stb. Mindegyik szabad mozgást biztosít, és hűvös marad. A felhasznált anyag olyan, hogy elősegíti az izzadást és hűti a testhőmérsékletet. A pulóverek készítéséhez használt nedvszívó, lélegző anyag tökéletes az edzőteremben vagy a pályán. A nyomtatott pulóverek a pulóverek kollekciójának divatos részét képezik. Kiválaszthatja a nyomtatott pulóvereket, amelyek a legújabb tervekkel vagy logókkal rendelkeznek.

nyomtatott pulóverek

Legújabb és dizájner hátul és elülső nyomtatott pulóverek:

Sokféle nyomat és szín közül választhat, hogy megfeleljen minden stílusos igényének. Válasszon ebből a széles kollekcióból, hogy stílusosnak és hűvösnek érezze magát.

1. Kapucnis logótervező nyomtatott pulóver:

Logo design nyomtatott pulóverVálassza ki, hogy kedvenc márkáját erre a pulóverre helyezi. Ezeket az emblémákat sok nyomdai cég nyomtatja, amelyek felveszik kedvenc logóját, és lenyomják a pulóverére. Vásárolhat kész nyomtatott pulóvereket is.

2. Gumi nyomtatott pulóver:

Gumiból készült pulóver

Válaszd ki a kedvenc megfogalmazásaidat, és ezeket a gumi nyomtatási technikával is lenyomhatod a pulóvereidre. Légy kreatív, és válassz olyan színeket, amelyek azt képviselik, aki vagy. Tervezzen valami egyedit, és biztosan lenyűgöz másokat.

3. Allover nyomtatott pulóver:

Allover nyomtatott pulóver

Ezek a hűvös félelmetes pulóverek tájképekkel igazán merésznek tűnnek. Tájképek és tengerparti képek széles választéka közül választhat. A teljes pulóver nyomtatott, és jól néz ki.

4. Dombornyomott pulóver:

Dombornyomott pulóver

Légy komikus és vicces ebben a rajzfilm dombornyomott pulóverben. Válasszon a leghíresebb rajzfilmek közül, vagy válasszon komikus nyomatokat, például hangulatjeleket vagy hangulatjeleket. A színek merészek és élénkek lesznek, a dombornyomás pedig mókássá teszi a pulóvert.

5. Nyomtatott és sima pulóver:

Nyomtatott és sima pulóver

Válassza ezt az egyszerű pulóvert nyomtatott ujjakkal és kapucnival, hogy egyszerű, de divatos ruhát kapjon. A sima fehér pulóver nagyon elegáns és bármilyen alkalomra tökéletes. A kontrasztos nyomat nagyon virágos, és stílusossá teszi.

6. Szitanyomásos pulóver:

Szitanyomatos pulóver

Szeretnéd, ha rajtad lenne a kedvenc hírességed ?? Nos, most megtehetné. Kérjük, válasszon a sok híresség közül, amelyek szitanyomással készülnek a pulóverekre, és készítse el sajátját. Ezek nyomtathatók a pulóverek előlapjára.

7. Vissza nyomtatott kapucnis pulóver férfiaknak:

Hátul nyomtatott pulóver

Mi van a hátadon? Nézze meg alaposan, és a pulóver hátoldalán nyomtatást talál. Ezek nagyon jól néznek ki, mivel a pulóver eleje sima lehet, vagy néhány szó van a hátoldalon lévő nyomtatással kapcsolatban.

8. Kötött nyomtatott pulóver:

Kötött nyomtatott pulóver

Ideális télen, ez a kötött megjelenésű pulóver imádnivaló. A hópehely nyomtatás igazi kötött pulóverre hasonlít. A színek a télhez kapcsolódnak, és jól illeszkednek az alsó kopáshoz.

9. Párhoz illő pulóverek:

Pár megfelelő pulóver

Légy romantikus ennek a párnak megfelelő pulcsiban, vicces szavakkal. A Mr Right és Mrs Always Right nyomtatott pulóver nagyon aranyos, és mindig nagy a kereslet azoknak a pároknak, akik szeretnék kifejezni szerelmüket. Ezeket is testre lehet szabni.

10. Cipzáras pulóver:

Cipzáras pulóver

A leopárdmintás az egyik legkeresettebb nyomtatás. A nyomatot sok mindenre felveszik, például ruhákra, kiegészítőkre, táskákra, cipőkre stb. A cipzárral ellátott leopárdmintás pulóvert is igazán stílusosnak találja. A cipzáras pulóver divatot jelent.

A nyomtatott pulóverek stílusos és divatos ruházati sorozat. Válasszon olyan nyomatokat, amelyek tükrözik azt, aki vagy. Szavak, képek, rajzfilmképek és hírességek között széles választék áll rendelkezésre. Mindegyik pulóver unisex, vagy kifejezetten férfiak vagy nők számára. Nézze meg a merész színeket és nyomatokat, és fordítsa el a fejét tetszés szerint.