15 csodálatos modell kötött pulóver nőknek

A kötött pulóverek hölgyeknek hatalmas fajtákból és kivitelekből állnak. Lehet választani ezeket a pulóvereket, amelyek bármilyen öltözékre felszerelhetők. Ezek a kézzel kötött pulóverek többnyire nyugodt és megnyugtató árnyalatokban kaphatók. Ettől meleget érez, és rendkívüli kényelmet biztosít, hogy bármilyen ruhadarabra felvehesse, vagy tetszőleges árnyalatú farmerrel párosíthatja..

A legjobb kötött pulóverek nőknek képekkel:

Íme néhány top 15 modell a kötött pulóverekből, amelyek manapság leginkább trendek alatt állnak,

1. Crew Neck kötött pulóverek:

Crew Neck kötött pulóverek

Nézze meg ezt a pulóver típusú pulóvert, amely az akril anyagból készült. Ez a pulóver teljes ujjú hosszúságú, és a nyak típusa Crew Neck. Kényelmes, drapériás stílusú, kábelkötött textúrával. Puff ujjú kialakítású, vaskos kötött egyszínű. Ez a kábelkötött pulóver hölgyeknek.

2. Peachy Keen kötött pulóver:

Peachy Keen kötött pulóver

Ez egy nagyszerű alapterv azoknak a hölgyeknek, akik a divatos, szabadon kötött pulóvereket keresik. Ezek a túlméretezett kötött pulóverek hihetetlenül népszerűek és divatosak. És a lágy őszibarack színe krémesnek tűnik a bőrszínén. Szélessége 52 cm, így nem kell aggódnia a tökéletes illeszkedés mérete miatt.

3. Chevron varrott kötött pulóverek:

Chevron varrott kötött pulóverek

Tiszta és természetes 100% merinó gyapjúból készült, chevron és külső kábellel. Ez a női pulóver méhsejt a középső panelen. Ez a természetes és szerves anyag, amelyet a kék pulóver kötéséhez használnak. Könnyű viselni és gondozni is.

4. Kardigán mintás kötött pulóverek:

Kardigán mintás kötött pulóverek

Eredetileg kézzel kötött pulóver, amelyet kifejezetten a hideg időjárási melegségére és hangulatára terveztek. Bármilyen öltözeten felöltőként viselhető. A Barbwire -t használta kézi kötéshez, és a használt minta vörös horgolt.

5. Teljes ujjú kötött pulóverek:

Teljes ujjú kötött pulóverek

Ez a gyönyörű bézs kézzel kötött pulóver, amelyet kifejezetten hölgyeknek és tizenéves lányoknak szántak. Elegáns, feszes testalkatával tökéletes illeszkedést biztosít. A női kötött pulóver mellkasának kivételével gyönyörűen kötött lyukak találhatók, mint a rések a pulóver anyagában. A szövet 100% gyapjú.

6. Tervezői mintás kötött pulóverek:

Tervező mintás kötött pulóverek

Töltse ki divatmániáját ezzel a vaskos kötött pulóverrel, amely barna színű gyapjút használ. Az egész minta hasonlít a horgolt horgoláshoz, amelynek virágmintája a szépsége. Nem modern ujjaik vannak, hanem hagyományos megjelenésűek. Nem igazán pulóverek, hanem a modern és etnikai típusú, formatervezett mintájú kötött pulóverek.

7. Női Aran kötött pulóverek:

Női Aran kötött pulóverek

Az ilyen típusú pulóvereket szépségére készítette, a drága korú írországi kézműves hajó. Ez a különleges fehér kötött pulóver Aran öltések történeteiből van kötve, és gondosan kötött, csak kézzel. 100% gyapjúból készült, és csak kézzel mosható.

8. Keresztbevarrt kötött pulóverek:

Keresztbe varrott kötött pulóverek

Ebben a kötési stílusban a keresztrétegek gyönyörű textúrái permutáló öltések segítségével készülnek. Itt szürke színű gyapjút használnak ehhez az egész női kötött pulóverhez, amelyet egy kis zsebbel kombinálnak a test felett. Teljes ujjú, és a keresztszemes mintákat követi az egész pulóver.

9. Méhsejt teknős nyakú kötött pulóverek:

Méhsejt teknős nyakú kötött pulóverek

Ez a női elegáns teknős nyakú fehér kábel pulóver, amely egész évben viselhető. Merinó gyapjúból készült, és a Fisherman stílusú kötött mintát követi. Lehetővé teszi, hogy viselője hiteles és etnikai arán megjelenést hozzon létre. Lágy és hangulatos tulajdonságai miatt alkalmas pulóverként való viselésére egész évben.

10. Kék kardigán kötött pulóverek:

Kék kardigán kötött pulóverek

Ez a pulóver egy túlméretes kábel pulóver, amely halványkék árnyalatú, nyitott kardigán modellel. A popcorn textúra felhasználásával kötött. Ez a tökéletes kardigán típusú kötött pulóver a szezon hideg időszakaiban. A hölgy kötött pulóverek készítéséhez használt szövet 75% akril és 25% mohair.

11. Női jumper kötött pulóverek:

Női Jumper kötött pulóverek

Ez a fekete kötött pulóver nőknek, amelyek könnyen viselhető kardigán típusúak. Ez a pulóver kábelkötött, jumper modellben. Ideális azok számára, akik szeretik a sötétebb árnyalatokat. Teljes ujjú, normál kerek nyakú. És a pulóver hossza sem egyenletes mindkét oldalon.

12. Álcázott kötött pulóverek:

Próbálja ki ezt az egyedi sokszínű kézzel kötött pulóvert, amely az eredeti kasmír gyapjú szövetből készült. Az egész mellbimbó álcázott nyomaival keveredik, és teknős nyakú modellt is tartalmaz. Hosszú ujjú, bordázott szegéllyel és ugyanabból az anyagból készült mandzsettával.

13. Csónaknyak kötött pulóverek:

Csónaknyak kötött pulóverek

Íme egy újabb fantasztikus, álcázott, túlméretezett pulóver kollekció bemutatója. Ennek a divatos pulóvernek csónaknyakos mintája van, hosszú ujjú. A szövet 38% akril, 32% PA és 30% mohair keveréke. Ez a bordó árnyalatú női pulóver farmernadrággal vagy pamutnadrággal párosítható.

14. Derékhosszú stílusú kötött pulóverek:

Derékhosszú stílusú kötött pulóverek

A kábelkötött pulóver a pulóver modellben csak a derékvonalig terjed. Ez a kötött pulóver hölgyeknek világoskék árnyalatú, hosszú ujjú és csónaknyakú. Szuper puha kasmír gyapjúval frissítették, ami biztosan remekül fogja érezni magát.

15. Könnyű, áthúzott pulóverek:

Könnyen áthúzható kötött pulóverek

Íme az új találmány a kézi kötött pulóverek kollekciójában nőknek. Könnyű pulóver stílusban készült, nyitott öltéses módszerrel, kézzel. Ez a szürke árnyalatú szövet puha pamut kevert fonalból készül. Hosszú ujjú, és ezt az anyagot csak szárazon kell tisztítani. 65% pamut és 35% nylon anyagból készült.

Választhat a szövet alapján, amely könnyen kényelmet és könnyű hordozást biztosít egész nap. Ezeknek a kötött pulóvereknek a mérete és hossza is választható a gyűjtemények széles skálájából. Összességében ezek a kötött pulóverek arra szolgálnak, hogy kényelmesen és kényelmesen viseljék a viselést. A legfontosabb része a nyak típusának kiválasztása. Mivel ez határozza meg a kényelem szintjét. Tehát győződjön meg róla, hogy a legjobbat kapja a kötött pulóverek gyűjteményéből, amelyek manapság a trendben kaphatók.