9 csodálatos szürke pulóver nőknek és férfiaknak képekkel

A pulóverek kellemessé és hangulatossá teszik a téli hónapokat. Ezek tökéletesek otthoni és kültéri viseletre. A pulóverek különböző mintái jó választás. Különféle színű és árnyalatú pulóvereket kaphat. Színes fonalat is talál, amely többszínű pulóvereket biztosít. A szürke pulóverek sokoldalú ruhadarabok, amelyek alkalmi és alkalmi viseletre is viselhetők. A szürke szín hűvös férfiaknak és nőknek egyaránt. A szürke tónusok világosak vagy sötétek lehetnek.

A legjobb szürke pulóverek képekkel:

Ebből a listából kiválaszthatja a legjobb szürke pulóvert, amelyet szeretne,

1. Turtleneck pulóver:

Garbó

A teknős nyakú pulóverek csodálatos téli viselet, amely nagyon melegen és hangulatosan tartja. Ez a szürke pulóver teknős nyakú mintában férfiaknak vagy nőknek megfelelő. Ennek a pulóvernek az oldalsó rései is stílusnyilatkozatok. Választhat vastag gyapjút ehhez a garbóhoz vagy vékony gyapjúhoz.

2. Termény pulóver:

Termény pulóver

A nők úgy találják, hogy ez a kivágott pulóver csodálatos kiegészítője a ruhásszekrényüknek. A szürke pulóver női viselet egy kivágott pulóver, bordás öltéssel. A pulóver V -nyaka is remek ötlet. Az ujjak extra hosszúak ebben a pulóverben, és felhajthatók.

3. Kábel pulóver:

Kábel pulóver

Válassza ezt a hosszú, szürke, kötött pulóvert kábelkötésben, amely vaskosnak és elegánsnak tűnik. Ezt a hosszú szürke pulóvert kaphat kerek nyakban is. A kábelkötött öltés klasszikus kötőöltés, és itt az egész pulóverben történik. Hosszabbítja a pulóvert.

4. Túlméretezett pulóver:

Túlméretezett pulóver

Próbálja ki ezt a túlméretezett szürke V -nyakú pulóvert, amely bordázott mintával rendelkezik. Ennek a túlméretezett szürke pulóvernek a laza ujja hűvös, mivel elegendő helyet biztosít a mozgáshoz. A pulóver alkalmi viselet, amely kiválóan alkalmas bármilyen alsó viseletre. Vékony farmert vagy nadrágot viselhet ezzel együtt, vagy akár hosszú, laza szoknyában is.

5. kardigán pulóver:

Kardigán

Válassza ezt az ultraklassz szürke kötött pulóvert nyitott elülső kivitelben. A kardigán pulóver hivatalos viseletre is viselhető. Ez egy utcai okos kialakítás, amely minden korosztály számára kiválóan működik. Az elülső nyitott szürke kardigán pulóver elöl zsebekkel rendelkezik. A hosszú gallér is stílusosnak tűnik.

6. Pulóver ruha:

Pulóver ruha

Itt egy világos szürke pulóver ruha, amely kifinomult és bájos. Ezt a ruhát úgy is viselheti, ahogy van, és nem kell hozzá kiegészítő. Ennek a ruhának a gallérja nagyszerű és nagy. A ruha ujja szoros.

7. Pulóver mellény:

Pulóver mellény

A sötétszürke pulóver mellény férfiaknak jó választás, mivel könnyen viselhető bármilyen ruhadarabbal. A sötétszürke szín minden férfi számára alkalmas, és nagyon formális szín is. Ezeket párosíthatja világos árnyalatú ingekkel, és stílusosnak tűnhet bennük.

8. Vaskos Rey pulóver:

Vaskos Rey pulóver

A vaskos gyapjú csodálatos módja a vastag kötött pulóver elérésének. Ez a vaskos szürke pulóver tökéletes alkalmi viseletnek. A pulóverből nagyméretű kivitel is készíthető. A vaskos gyapjú szép módja annak, hogy hangulatos és meleg pulóvert kapjon.

9. Gyöngy kötött pulóver:

Gyöngy kötött pulóver

Mindig kaphat egy szexi megjelenésű pulóvert gyöngyökkel a díszes megjelenés érdekében. Ez a szép szürke pulóver gyöngygyöngyökkel van varrva. A gyöngyök miatt ez a pulóver kiválóan alkalmas parti viseletre is. A gyöngyök nagyszerű megjelenést kölcsönöznek ennek a pulóvernek, és egyszerűbbből divatosra varázsolják.

A szürke pulóverek különböző stílusokban készülnek, mint például a garbó, a V nyak vagy a kerek nyak. Hosszúak vagy rövidek lehetnek, vagy ruhává is alakíthatók. Válassza ki a színeket a világostól a sötétig, és viseljen vele kontrasztos alsót.