9 csodálatos vállrándító pulóver nőknek és férfiaknak

A vállrándítás egyfajta pulóver, amely általában olyan, mint egy kardigán. Ezek a vállat vonó pulóverek tökéletesek azoknak a nőknek, akik szeretik, ha némi divatváltozás van a ruhásszekrényükben.

A legjobb vállrándító pulóverek nőknek és férfiaknak:

Szerezd meg a 9 legjobb vállrándító pulóvert,

1. Pocket Shrug pulóver:

Pocket Shrug pulóver

Itt egy csodálatos teljes hosszúságú vállrándító pulóver, elülső zsebekkel. A boyfriend kardigán pulóver új trend a vállat vonva. Ezeket nagyon könnyűnek és kényelmesnek fogja találni. A piros és vállat vonó pulóver hosszú és széles zsebei kiválóan tartják a kezeit, és körbe is tekerhetik magukat.

2. Vízszintes vállrándító pulóver:

Vízszintes vállrándító pulóver

Ezek a vízszintes vonalú, hosszú ujjú vállat vonó pulóverek erőteljes ruhadarabok. A pulóver nyitott nyakú vonala tökéletes, és megkönnyíti a ruha felvételét. A pulóver vízszintes vonalai bordázott technikák, amelyek meglepően jól néznek ki.

3. 3/4 ujjú vállrándító pulóver:

3/4 ujjú vállrándító pulóver

Tedd magad elbűvölőnek ebben a rövid női pulóverben. A pulóver 3/4 -es ujjú, jól illeszkedik. Ez a csillogó vállrándítás remek kiegészítője lehet ruhájának. A vállrándítás jól ül és fényes megjelenést kölcsönöz. Próbálja ki ezt a különböző színekben, hogy megfeleljen az alkalomnak.

4. Bolero Shrug pulóver:

Bolero vállat vonó pulóverek

A vintage stílusú bolero pulóver mindig keresett. Ez jól öleli a testet, és szoros kötést biztosít. A vékony pulóver tökéletesen alkalmas viseletre enyhén hűvös napokon, vagy amikor túlságosan fúj a szél. Ez a bolero csodálatos ruhadarab a kollekciójában.

5. Horgolt fehér vállrándító pulóver:

Horgolt vállrándító pulóver

Próbáljon ki egy kézzel készített horgolt fehér pulóvert, amelyet bármilyen díszes eseményre felvehet. Ez a kedves horgolt pulóver szőrme gyapjú peremmel rendelkezik a nyak vonalán és az ujjak végén. Így igazán elbűvölőnek és előkelőnek tűnik. Válassza ezt a pulóvert, hogy kiegészítse minden ruháját, amelyet visel.

6. Túlméretezett vállrándító pulóver:

Túlméretezett vállrándító pulóver

Néha a túlméretezett fekete vállrándító pulóver is remek módja a továbblépésnek. Ez a divat -kijelentés csodálatos, és igazán elegánsnak tűnik. A túlméretezett fekete vállrándítás nagyon jól illik a fehér öltözékekhez, amelyek figurát ölelnek. A hüvely végei illeszkednek, és ez strukturált megjelenést kölcsönöz a vállrándításnak.

7. Hosszú Navy Blue Shrug pulóver:

Hosszú vállrándító pulóver

A hosszú sötétkék pulóver remek kiegészítője a télnek. A színe a szezonra is csodás. Ez a hosszú vállrándítás tökéletes fedést és melegséget biztosít. A vállrándítás fekete színű széle is nagyszerű dizájnrészlet, amely stílust kölcsönöz. A hosszú vállrándítás mindig jó dolog a gyűjteményben.

8. Flitteres ezüst vállrándító pulóver:

Flitter vállrándító pulóver

A hűvös ezüst pulóver egy elbűvölő ruhadarab. Ez minden ruhához jól illik. Ez egy tökéletes parti öltözék, amely lenyűgöző és káprázatos megjelenést kölcsönöz. A vállrándítás flitterei ragyognak és fényt bocsátanak ki, amikor mozog.

9. Hosszú ujjú vállrándító pulóver:

Hosszú ujjú vállrándító pulóver

Az egyik leggyakoribb pulóver a hosszú ujjú, vállat vonó pulóver. Ez ideális, hogy melegen tartsa a kezét, és stílus -hányadost is adjon. A kivágott vállat csak a derekad fölé illeszti. Ez elfedi a hátadat, elöl pedig vékony pereme van. Itt a vállrándítás elsősorban a stílus kedvéért történik, és nem a télért.

A vállrándítás lehet rövid, hosszú vagy kivágott. Ujjuk lehet rövid, hosszú vagy akár 3/4. A vállrándításban használt minták és színek nagyszerűek és változatosak, mivel ezeket általában a kedvenc ruhadarabjával párosítják. Tehát a színek fontos szerepet játszanak a vállrándítás kiválasztásában. Még a díszes pulóverek is, mint a flitteres munkák, kiválóan alkalmasak parti viseletre.