9 egyedi Angora pulóver képekkel

Az angorai pulóverek angóra nyúlszőrből állnak. Ez az oka annak, hogy fodros kialakítású. Az angorai pulóver mindenki kedvencévé vált örök képének és minőségének köszönhetően. Az angora pulóver lágysága felejthetetlen. Ez határozza meg a pulóver által felállított szint szabványát.

A legjobb angorai pulóverek képekkel:

Szerezze be klasszikus angora pulóvereit az alábbi 9 legjobb fajtából,

1. Teljes ujjú fehér angora pulóver:

Teljes Seeve Angora pulóver

Ez egy fehér pulóver, amely a fehér tisztaságát mutatja. Kerek nyakú, teljes ujjú, pólószerű mintával. A fehér pulóver fehér cérnaszálakkal leng, amelyek félelmetesen néznek ki.

2. Vintage Pink Angora pulóver:

Vintage Angora pulóver

Ez a rózsaszín pulóver bútorozott nyakmintával rendelkezik. Rövid ujjú, rövid pulóver méretű. A szoros kerek nyakon hímzés van, fehér gyöngyökkel. Ez a pulóver szereti a legtöbb tetszést szinte minden hölgytől.

3. Angora Crop pulóver:

Angora Crop pulóver

Ez angora gyapjú pulóver, zöld színű. Ez a pulóver széles nyakú, hosszú ujjú termés. Mesés és csábító farmer rövidnadrággal viselik. A pulóver jól kötött, és rövid lyukak vannak közöttük.

4. Fuzzy Angora pulóver:

Fuzzy Angora pulóver

Ez a női angóra pulóver többszínű és számos mintával rendelkezik egy pulóverben. Fekete magas nyakú és alsó fekete szegéllyel rendelkezik. Úgy tűnik, hogy különböző méretű nyomtatott darabokat egyesítenek, hogy egyetlen pulóvert alkossanak.

5. Nyomtatott Angora pulóver:

Nyomtatott Angora pulóver

Ez a narancssárga pulóver hosszú, mint egy felső. Megfelelő illeszkedést biztosít a testhez, tökéletes testalkatot mutatva. A nyakon és az ujjon fehér és kék minták vannak, ami csodálatosnak tűnik. Ha ebben a téli szezonban nyomtatott típusú pulóvereket szeretne vásárolni, akkor ezt mindenképpen ki kell próbálnia.

6. Magasnyakú angóra pulóver:

Magas nyakú angóra pulóver

Teljes fekete angora pulóver egyszerű módban. Ez a magas nyakú pulóver teljesen dísztelen, de mégis tele van lendülettel. Ez biztosítja a legmagasabb minőségű szövetet, amelyet a pulóver tökéletes felépítéséhez használnak. Ez a fekete pulóver jól néz ki. Próbálja ki ezt a pulóvert kék farmerben vagy nadrágban.

7. Dekoratív Angora pulóver:

Dekoratív Angora pulóver

Ez az angorai nyúl pulóver luxusnak tűnik. Nagyon széles és széles gallérral rendelkezik, amelyet levélnyomat díszít. Elöl csak egy nagy gomb van rögzítve, alatta pedig kigombolják. Nagyon puha anyagból készült, ami kényelmes viselet.

8. Vastag Angora pulóver:

Vastag Angora pulóver

Ez a pulóver gyönyörű, sok nyitott nyakkal. A gallérok olyan szélesek, hogy összecsukhatók. Ezenkívül sokkal lazább, pihentető érzést nyújt viselőjének. A gallérok mintha nagy díszes nyakláncot viseltek volna. Az ilyen típusú pulóverek vastagnak tűnnek, de nagyon kényelmesek és könnyen használhatóak alkalmanként.

9. Lenyűgöző Angora pulóver:

Lenyűgöző Angora pulóver

Ez egy angora kardigán pulóver, amely teljesen össze van kötve sallangokkal. Elöl egyenes gombvonal található, hátul kupakkal. Ez a fodros pulóver fantasztikus megjelenést kölcsönöz. Ez a lenyűgöző minőségű pulóver mindenki szívéhez vonzó. Ha alacsony magasságú, ez klasszikus megjelenést kölcsönöz a kirándulásokhoz.

Az Angora pulóvereket nem lehet összehasonlítani más pulóverekkel. Azt az érzést, amely a viselő fejében való viselkedés során meg fog jelenni, egyetlen szóval sem lehet meghatározni. Ez csak észbontó. Miután viselted, nem lesz kedved eltávolítani.