9 egyedi kasmír pulóver nőknek és férfiaknak Indiában

A kasmír nagyszerű gyapjú, amely India Kasmír államából származik. A kasmíri kecskékből kap ilyen csodálatosan puha gyapjút. Különféle fajtákat és stílusokat kapunk egy kasmír mintával pulóver kategóriában.

A legjobb kasmír pulóverek képekkel:

Itt felsoroltuk a rendelkezésre álló különféle kasmír pulóverek típusait,

1. Póló nyakú kasmír pulóverek:

Póló nyakú kasmír pulóverek

Íme egy csodálatosan puha kasmír pulóver póló nyakú stílusban. A teljes ujjú pulóver nagyszerű télen, hogy melegen tartson. A póló nyak teljes fedést nyújt a nyak körül. Ez a tekercselt nyakú stílus kinyitható, hogy állig védje. Ez egy nagyon jó lehetőség a hideg napokra.

2. Kösd fel a kasmír pulóvert:

Kösd fel a kasmír pulóvert

Ez a stílusos pulóver minta ez a kötött pulóver. A női kasmír pulóver divatos és divatos, derékszárny használatával. Ez a pulóver az oldalán hasított, és növeli a pulóver csillogását. Télen tökéletes a gyapjú miatt. A hosszú ujjú melegen és kényelmesen tart.

3. Kábel kasmír pulóver:

Kábel kasmír pulóver

Íme egy kasmír pulóver, amelyet a férfiak viselhetnek, így jóképűnek tűnnek. A pulóverben használt kábelöltés klasszikus, és a legtöbb férfi és női pulóver is használja. Vaskos öltés, és ez terjedelmes megjelenést kölcsönöz a pulóvernek. A kasmír gyapjú tökéletes gyapjú ehhez a pulóverhez.

4. Gofri kötött pulóver:

Gofri kötött kasmír pulóver

A vaskos fekete kasmír pulóver az, amire szüksége van a melegséghez. Ez a gofri kötött öltésű pulóver tökéletes és stílusos. A gofri mintája úgy néz ki, mint egy gofri a horpadásokkal. A fekete csodálatos szín a férfi pulóverek számára, és egy kis szürke szegély mindent megváltoztat.

5. Negyed cipzáros pulóver:

Negyed cipzáros kasmír pulóver

Próbálja ki ezt a divatos fehér kasmír pulóvert, amely stílusos és elegáns. A pulóver tetején lévő negyed cipzár nyitható vagy zárva tartható. A pulóver teljes ujja tökéletes ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát a hideg napokon. A cipzáros minta mindig nagyszerű, mivel megkönnyíti a pulóver felvételét.

6. V nyakú pulóver:

V nyakú kasmír pulóver

A piros kasmír pulóver mindig erős szín a pulóver számára. A V nyakú pulóver egy másik klasszikus, amelyet a legtöbb ember jobban szeret. Kiválóan működik nagy méretű nőknél és férfiaknál is. A V -nyak kényelmes a nyak körül is. Próbálja ki ezeket a klasszikus pulóvermintákat olyan színekben, amelyekkel kiemelkedik.

7. Kasmír kardigán:

Cashmere kardigán

A kardigán leginkább a legtöbb ember számára működik, akik nem szeretik a pulóver változatot. Ezeket bármikor fel lehet csúsztatni vagy le lehet venni gond nélkül. Ez a kasmír kardigán pulóver elöl nyitott és elülső zsebekkel is rendelkezik. Ez praktikus pulóverré teszi a holmija biztonságát. A kardigán felcsúsztatható bármely belsőruha blúzára.

8. Bell Sleeve pulóver:

Bell Sleeve Cashmere pulóver

Próbálja ki ezt az elegáns, szürke kasmír pulóvert harang ujjakkal. Az ujjak elbűvölővé teszik ezt a pulóvert, mivel meglehetősen divatos. A pulóvert bármilyen alsóruhával párosíthatja, például farmert, nadrágot stb. A pulóverben használt szürke szín sötétszürke. Kiválaszthatja a világosszürke és bármely más színt is.

9. Hátsó kasmír pulóver:

Kereszthátú kasmír pulóver

Ez a feltűnő kereszthátú kasmír pulóver tökéletes a divatos és elegáns nők számára. Ez a kis részlet nagy különbséget jelent ebben a pulóverben. A választható színek változatosak. Egy sötétkék kasmír pulóver vagy egy rózsaszín kasmír pulóver ebben a mintában is remekül fog kinézni.

A kasmír mint anyag tökéletes a pulóverekhez. Ez a csodálatos puha gyapjú meleggé és hangulatossá teszi a kardigánt vagy pulóvert. Választhat olyan stílusok közül, mint a burkolat nyak, póló nyak, V nyak stb.