9 legújabb ujjatlan pulóver nőknek és férfiaknak

Az ujjatlan pulóverek tökéletesek az enyhe télre, amikor nem kell takargatnia magát. A pulóverek meleget adnak, és védik a mellkasod a fagyos időjárástól. Ezért mindig jó ötlet ujjatlan pulóvert viselni a tél kezdetén és amikor csak fúj a szél.

A legjobb ujjatlan pulóverek gyűjteménye képekkel:

Szerezd meg ezt a 9 legjobb ujjatlan pulóvert,

1. Nyitott kötött ujjatlan pulóver:

Nyitott kötött ujjatlan pulóver

Az ujjatlan pulóver jó módja annak, hogy melegen tartsa az enyhe teleket. Itt a pulóver nyitott kötött mintával rendelkezik, amely hálószerű megjelenést kölcsönöz. Ez egy elegáns pulóver, széles szegéllyel a nyak és a szegély számára. A pulóver mellény egy kicsit hosszú, és jól néz ki a farmer felett.

2. Turtleneck ujjatlan pulóver:

Turtleneck ujjatlan pulóver

A teknős nyakú pulóver klasszikus minta, amelyet a legtöbb nőnek rendelkeznie kell. Ez a női pulóver tökéletes a hengerelt gallérral. A gallér meglehetősen széles, és ez zuhanó hatást kölcsönöz neki. Különféle színekben kaphat ujjatlan pulóvert, szürke, fekete, kék stb.

3. V nyakú ujjatlan pulóver:

V nyakú ujjatlan pulóver

A téli viselet elengedhetetlen feltétele, hogy a férfiak számára kiváló pulóver mellény legyen. Ez a pulóver férfi viselet a leghíresebb a mellény minták közül. V -nyakú kialakítással rendelkezik, és apró csíkok lehetnek a nyak körül, a karlyukaknál és a szegélynél. Ez a férfi pulóver mellény kiválóan alkalmas hivatalos viseletre.

4. Kasmír ujjatlan pulóver:

Cashmere ujjatlan pulóver

A kasmír pulóverrel egyidejűleg hangulatosnak és luxusnak érezheti magát. Ez a csodálatos ruha tökéletes a nők számára bármilyen alkalomra. A női ujjatlan pulóver mellény szép kábelkötött öltéssel is rendelkezik. Ezt alkalmi és hivatalos viseletre is viselheti.

5. Aszimmetrikus Hemline pulóver:

Aszimmetrikus Hemline pulóver

Próbálja ki ezt a divatos pulóver kardigánt aszimmetrikus szegéllyel. Ez most elég düh, és a nők ezt bármilyen ruhadarabon viselik. Az elöl nyitott kardigán tökéletes az enyhe télre és a takarásra. Próbálja ki őket különböző színválasztékokban, és érezze magát szexinek.

6. Zseb ujjatlan pulóver:

Zseb ujjatlan pulóver

Itt egy nagyszerű megjelenésű női pulóver, elöl zsebekkel. A nagy méretű zsebek lazák és stílusosak. Ennek a pulóvernek a kendő gallérja egy másik nagy vonzerő. Szerezd meg ezt a csodálatos világos színt, mint a bézs vagy a krém, és biztosan álomnak látszol.

7. Bojt ujjatlan pulóver:

Bojt ujjatlan pulóver

Nézzen bohémre ebben a lendületes, hosszú ujjú pulóverben, amelynek végén bojt van. A hosszú bojt hosszúságot ad a pulóvernek is. Ezeket az elöl nyitható kardigán kivitelben kaphatja meg. A pulóvert alkalmi viseletre is fel lehet venni, és bulizni lehet ebben a remek darabban.

8. Oldalsó gombos ujjatlan pulóver:

Oldalsó gombos ujjatlan pulóver

A pulóver stílusos kialakítása ez az oldalsó gomb kiegészítés. A fehér ujjatlan pulóver oldalán csodálatos, nagy fekete gombok találhatók. A nyitott oldalak gombosak, és meglepően jól néznek ki. Ez a dizájnelem nagyon lenyűgöző és eléggé kijelentő.

9. Bordázott ujjatlan pulóver:

Bordázott ujjatlan pulóver

Szerezd meg ezt a vegyes bordázott ujjatlan pulóvert tarka fonalból. Az ujjatlan kötött pulóver tökéletes téli viselet. A pulóver lehet kézzel kötött vagy géppel kötött. A bordázott kialakítás nagyon stílusos, és a tarka fonal mellett az eredmény lélegzetelállító. Ezt a pulóvert bármilyen kötőöltéssel formázhatja. Még egy kábelkötött is jól fog kinézni rajta.

Az ujjatlan pulóverek különböző stílusokban készülnek, mint például V -nyak, kerek nyak, kendő nyak, garbó, stb. Tökéletesek férfiaknak és nőknek, és pulóveres mellények is lehetnek. Viselheted kardigánként vagy pulóverként is.