9 modern kivágott női pulóver

A kivágott pulóver a klasszikus pulóver egyik változata. Rövidek és általában a derék felett vannak. Hosszú ujjúak, így kiválóan alkalmasak a télre. Az itt felsorolt ​​csodálatos stílusok közül választhat, hogy tökéletes vágott pulóvert kapjon.

Modern vágott pulóverek

A legjobb kivágott pulóverek képekkel:

Keressük meg itt az említett 9 legjobban levágott női pulóvert.

1. Nyomtatott vágott pulóver:

Nyomtatott vágott pulóver

A nyomtatott megjelenésű pulóver nagyon alkalmi és egyedi. A pulóver tökéletes farmerhez és szoknyához. Ennek a nyomtatott pulóvernek széles, fehér szegélye van a pulóver végén és a hüvely végén. Ez a terjedelmes pulóver minta szexi és feltűnő, és nagyszerű az egyetemisták számára.

2. Sima vágott pulóver:

Sima vágott pulóver

A crop top pulóver egy másik szexi ruha, amelyet télen is viselhet. Ez a sima pulóver rövid és hosszú ujjú. A crop top pulóvernek nincs strukturált széle, így úgy tűnik, hogy a felsőjét csak feldarabolták. Ez a pulóver termésszerű megjelenését kölcsönzi.

3. Kerek nyakú fekete vágott pulóver:

Kerek nyakú, vágott pulóver

A kerek nyakú pulóver csodálatos ruhadarab, amely alkalmi kirándulásokra is viselhető. A fekete pulóver lenyűgöző és divatos. A laza ujjak csavargós megjelenést kölcsönöznek, és ez farmerrel vagy akár nadrággal párosítva a nagy divat. Próbálja ki ezt a feltűnő pulóvert, hogy divatos megjelenést kapjon.

4. V nyakú szürke vágott pulóver:

V nyakon vágott pulóver

A szürke egy csodálatos és sokoldalú szín, amely jól használható férfiaknak és nőknek. Ez a szürke pulóver mély V nyakú pulóver, vékony szegéllyel. A kötött termés felső vékony, így még enyhe télre is kiváló. A stílus formális, ezért farmerrel és hosszú nyaklánccal párosítható.

5. Több öltésű fehér levágott pulóver:

Több öltéssel vágott pulóver

A több kötőöltés a pulóverben nagyszerű design elem. Ez a fehér pulóver a rácsot és más kötőöltéseket tartalmaz. Ez feltűnő megjelenést kölcsönöz a pulóvernek. A többöltésű pulóverek nagyon népszerűek, és csodálatos mintázatokat kínálnak.

6. Bordás vágott pulóver:

Bordázott, vágott pulóver

A bordás megjelenést gyakran keresik egy pulóverben. Ez a bordás, kivágott kötött pulóver tökéletes színben és stílusban. A figurához illő pulóver szürke színű, rózsaszín csíkokkal. Alkalmi vagy félig alkalmi viseletre tökéletes, ez a pulóver éppen az kell, hogy legyen a ruhásszekrény része.

7. Fuzzy Cropped Sweater:

Fuzzy Cropped Sweater

Aranyosnak és finomnak tűnhet a homályos pulóverben, amely homályos gyapjút használ. Ez egy gyapjú, amely foltos és laza pamutnak tűnik. Ez egy nagyon jó pulóver fiatal lányoknak, és a rendelkezésre álló színek tökéletesek számukra. Párosítsd őket farmerrel vagy rövid szoknyával, hogy látványos legyen.

8. Kábelkötött piros vágott pulóver:

Kábelkötött vágott pulóver

Válassza ezt a lenyűgöző piros pulóvert a következő kirándulásra. Ennek a feltűnő pulóvernek a vaskos kábelkötött öltése van a közepén és az ujja. A kábelkötött öltéssel együtt bordás öltéssel is rendelkezik. Ez a két öltés együtt vonzza a pulóvert. A vörös szín mély és sötét, és csodálatos kiegészítője a gyapjú kollekciónak.

9. Teknős nyakú vágott pulóver:

Turtle Neck vágott pulóver

A teknős nyakú pulóver mindig nagyszerű választás. Ennek az aranyos kivágott pulóvernek a százszorszép nyomtatása van a közepén. Fuzzy gyapjúból készült, és ez szép megjelenést kölcsönöz a pulóvernek. A fekete -fehér kombináció szintén remek választás. Párosítsa ezt fehér szoknyával vagy farmerral, hogy szexi és elegáns legyen.

A kivágott pulóverek nagyszerű divatmegállapítások. A pulóverek többféle stílusban készülnek, mint a sima, nyomtatott, V nyakú, teknős nyakú, kerek nyakú, stb. Választhat a szexi vagy aranyos stílusok közül.