9 modern túlméretezett pulóver férfiaknak és nőknek

A túlméretezett pulóver laza szabású és laza ujjú. A pulóverek terjedelmes megjelenése kiválóan alkalmas alkalmi viseletre, és tökéletesen néz ki szűk farmerben. Különböző kötött mintákban vannak, mint az alábbiakban felsoroltak.

A legjobb túlméretezett pulóverek képekkel:

Itt találjuk a fent említett 9 legjobb méretes pulóvert férfiaknak és nőknek.

1. Bordázott túlméretezett pulóverek:

Bordázott túlméretezett pulóverek

Itt egy hűvös pulóver, amely bordázott öltéssel rendelkezik. A bordás öltés egy csodálatos kötőöltés, amely csíkos megjelenést kölcsönöz. A függőlegesen csíkos megjelenés nagyszerű, hogy a ruhadarab megnyúlt legyen. Ez a pulóver egy feltűnő alkalmi pulóver, amelyet farmer vagy szoknya felett lehet viselni.

2. Teknős nyakú túlméretezett pulóverek:

Teknős nyakú túlméretezett pulóverek

A garbó túlméretezett kötött pulóver egy másik jó lehetőség a télre. Ennek a pulóvernek a tekercselt gallérja van, amely extra meleget ad a nyak régiójában. Mivel a pulóver túlméretezett, tökéletes illeszkedő farmerhez vagy nadrághoz. Ennek a nagyméretű garbó pulóvernek a hosszú ujja is kellemes és meleg érzetet kölcsönöz.

3. Túlméretezett pulóver ruha:

Túlméretezett pulóver ruha

Próbálja ki ezt a szexi pulóverruhát, amely nőies és lenyűgöző. A pulóver meztelen árnyalata szintén nagy pluszpont. A pulóver ruha kerek nyaka kényelmes és könnyen áthúzható. Az ujjai meglehetősen hosszúak, és tekercselhetők is.

4. Deep V túlméretezett pulóver:

Mély V túlméretezett pulóver

Nézze meg ezt a fantasztikus, V -nyakú női túlméretezett pulóvert. A pulóver mély V -nyakú, feltűnő. A hosszú pulóver ruhaként is viselhető. Ez sokoldalúságot biztosít ahhoz, hogy ezt a pulóvert bármilyen alsó viselethez keverje. Az egyszerű kötött minta teszi ezt a pulóvert a kollekció hűvös kiegészítőjévé.

5. Kábelkötött túlméretezett pulóver:

Kábelkötött túlméretezett pulóver

Ez a túlméretezett kábelkötött pulóver minden nő számára kötelező. A kábelkötés klasszikus öltés, amelyet kötésben használnak. Ez egy kötelet hoz létre, mint egy minta, amely csavart. A pulóver közepén lévő kötés használata általános gyakorlat. Az ujjak bordázott hatásúak. Ez egy tökéletes túlméretezett pulóver.

6. Rácsos túlméretezett pulóver:

Rácsos túlméretezett pulóver

Próbáljon ki egy vaskos túlméretezett pulóvert, amely a rácsos öltést használja a csodálatos alkalmi hatás érdekében. Ez az elefántcsont színű aranyos túlméretezett pulóver jó pulóver férfiaknak és nőknek egyaránt. A rácsos mintázat hálószerű megjelenést kölcsönöz, az egyszerű gallér és ujjak pedig kiegészítik az egyszerű stílust. Válassza ezt egy alkalmi kiránduláshoz.

7. A vállon lévő túlméretezett pulóver:

Le a váll túlméretezett pulóverről

Ha jobban szereted a pulóver stílusos változatát, akkor válaszd a túlméretezett vállpulóvert. Ez a csodálatos ruhadarab túlméretezett, és a széles nyakkivágás tökéletes a vállról való viseléshez. Az olíva színű pulóver tökéletesen kiegészíti a farmert. A széles nyak és a laza ujjak hűvös és elegáns dizájnelemek.

8. Lámpás ujjú túlméretezett pulóver:

Lámpás ujjú túlméretezett pulóver

Ez a hűvös pulóver egy dizájner túlméretezett fehér pulóver, lámpás ujjakkal. A pulóver lámpás kialakítású a mellrészen, valamint a hüvely végein. Ez a kialakítás magában foglalja az összegyűjtött pulóver sorait és a kiszélesedő részeket. Ez egy egyedi kialakítás, amely jól néz ki egy alkalmi kiránduláshoz.

9. Oldalsó hasított, túlméretezett pulóver:

Oldalsó hasított, túlméretezett pulóver

Ha ezt a túlméretezett fekete pulóvert választja, nagy divat lendületet ad. A pulóver laza ujjú, szürke szegéllyel. Hasonlóképpen, a nyakkivágás is vékony szürke szegéllyel van bélelve. A bordázott pulóver mindkét végén oldalsó hasíték található. Ez tökéletes viselet a felsőkön és farmerokon.

A túlméretezett pulóver egy hűvös ruhatár -kiegészítő, amely az alkalmi öltözködést a végsőkig hozza. A pulóverek olyan öltésekkel készülnek, mint a kábelkötés, a bordázott kötés, stb. V -nyakú vagy teknős nyakú pulóverek lehetnek..