Alkuperäisiä kasveja puutarhaan

alkuperäiskansojen kasvit puutarhan suunnittelu kasvilajikkeet kukka

Kuinka löytää puutarhaan sopivia alkuperäisiä kasveja

Voidaan sanoa, että kiinnostus alkuperäiset kasvilajit kasvaa puutarhureiden keskuudessa joka päivä. Sama näkyy maisemasuunnittelijoissa ja lastentarhoissa.

Valinnan edut kotoperäisiä kasveja ovat hyvin monet.

Villieläimet leviävät paljon voimakkaammin. Esimerkiksi yksi tukee pölyttävien hyönteisten läsnäoloa, jotka ruokkivat lintuja. the alkuperäiset kasvilajit tukevat myös vedenpoistoa ja puhdistusta sekä maaperän hedelmällisyyttä.

Miksi alkuperäiset kasvilajikkeet ovat hyviä puutarhallesi

kotoperäiset kasvit maisemointi villieläimet

the kotoperäisiä kasveja sietää hyvin paikallista ilmastoa. On vielä parempi, jos siemenet ovat myös alkuperäistä alkuperää. Sinun ei pidä unohtaa tätä näkökohtaa ja tehdä tutkimustasi erittäin hyvin. the kotoperäisiä kasveja edustaa vahvaa yhteyttä ympäröivään tunnelmaan ja syventää tietämystämme paikallisista olosuhteista.

Seuraavassa luettelen muutamia lähteitä, joista opas voi olla sinulle sopivien lähteiden etsinnässä kotoperäisiä kasveja alueeltasi.

1. Kasvien taimitarhat, kokeilukentät yliopistoilta, maisemamarkkinat

alkuperäiskansojen kasvit puutarha maisemointi puutarhakasvit

Todennäköisesti päiväkoti on ensimmäinen paikka, josta etsit siemeniä. Kun teet ostoksia paikallisesti, autat myös kehittämään paikallista liiketoimintaa. Jos olet onnekas, nämä yritykset ovat myös tietoisia ja vastuullisia paikallisesta kulttuuriperinnöstään.

Joillakin maatalouden kehittämiseen omistautuneilla yliopistoilla on usein myös alueita, joilla opiskelijat voivat saada käytännön kokemusta kasveista. Siellä saat varmasti paljon hyödyllistä tietoa kasvien lisäksi.

2. Xeres -seura

kotoperäisiä kasveja puutarhakentän kasvistossa

Se on voittoa tavoittelematon keskusteluryhmä, joka tukee laajasti selkärangattomia olentoja ja luonnon jälkeläisiä. On luotu online -kartta, jota voi klikata. Kun painat aluettasi, sinulle näytetään luettelo alueista kotoperäisiä kasveja alueeltasi. Sieltä löydät myös paljon ohjeita näiden kasvien säilyttämisestä.

3.       Pölyttäjäkumppanuus

kotoperäiset kasvit puutarhanhoito ja maisemointi

Se on vuotuisen kansallisen pölyttäjäviikon teemamessun pääsponsori. Tämä organisaatio antaa sinulle mahdollisuuden syöttää postinumerosi ja tulostaa PDF -asiakirjan, jossa on tiedot, joita voit käyttää käytännössä.

Tässä kuvassa näkyy pulsatilla (pasque flower), joka on peräisin U SA ja tarkemmin Washingtonin alueelta. Se on yhteinen Nebraskan eteläpuolella Kalliovuorten alueelle.

4.       Biota Pohjois -Amerikan ohjelmasta

tutkia kotoperäisten kasvien puutarhanhoitoa ja maisemointia

Edistyneemmät puutarhurit tuntevat yleensä kasvien latinalaiset nimet. Ohjelma on erittäin edullinen juuri tälle kohderyhmälle, koska sen avulla voit etsiä suuren määrän erilaisia ​​nimiä.

5.  Lady Bird Johnson Wildflower Center tarjoaa yksityiskohtaista tietoa Pohjois -Amerikan alkuperäisistä kasveista

kotoperäiset kasvit puutarhassa kenttä kasvisto villi luonto

Tämä on myös loistava esimerkki keskuksesta, joka tukee kotoperäisten lajien istutusta. Jos matkustat Texasiin, sinun kannattaa ehdottomasti käydä tässä.

6. Missourin kasvitieteellinen puutarha

kotoperäiset kasvit puutarhanhoito ja maisemointi kasvitieteellinen puutarha

He ovat kehittäneet oman hakujärjestelmänsä täällä. Tämän avulla voidaan etsiä sopivat olosuhteet tiettyjen kasvien kasvulle.

7. Alkuperäisten kasvilajien verkkosivusto

alkuperäiskansojen kasvit puutarha maisemointi kasvilajit

Lähes kaikilla alueilla on verkkosivustoja ja erityyppisiä oppaita, jotka antavat tietoa eri alueista kotoperäisiä kasveja lainata.

Kuinka hyvin tunnet alueesi alkuperäislajit?

alkuperäiskansojen puutarhan suunnittelu