Asiantuntijoiden suunnittelemat nykyaikaiset istutuskoneet ilmalaitoksille

tummanpunaiset lehtien istutuslaitteet eksoottisille ilmakasveille

Miniatyyriset, esteettisesti luodut kukkaruukut upeissa muodoissa ja väreissä

Tähän aikaan vuodesta, kun ulkona on kylmä ja epäsuotuisa sää, meidän pitäisi tuoda kasvien kokoelma sisätiloihin ja kiinnittää enemmän huomiota kukkiin. Yrttitarhan pitäminen kotona on loistava tapa tuoda keittiöön uutta ilmettä talvella.

Toinen upea vaihtoehto helppohoitoisille huonekasveille on ilmakasvit. Katsotaanpa nyt istutuskoneiden suuntauksia, etenkin moderneja betonista, puusta, polyrataanista, lasikuidusta valmistettuja. Tämän päivän mallit ovat käynnissä Etsy löytyi. Hurraa moderneille käsintehtyille kappaleille!

Pyöreät saviruukut

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmakasveille

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmakasvien väreihin

Hämmästyttävät modernit istutuskoneet ilmakasveille näyttävät vieläkin kauniimmilta, kun ne on koristeltu värikkäillä kuvioilla. Nämä pienet kukkaruukut Meri ja asterit ovat jo saatavilla eri väreissä

aloe istutuskoneet ilmakasveille ikkuna puu

Nämä suuret istutuskoneet toimivat maanläheisinä, trendikkäinä aksentteina sisustukseen. Katso tämä kolmen luonnollisen ruukun sarja siemenpalkoille, jotka sisältävät myös ilmakasveja.

Harmaa kuusi on suositeltava täällä, koska sillä on enemmän lehvistöä, mikä lisää elävää ilmapiiriä ripauksen nykyaikaista draamaa.

Poikkeukselliset kukkaruukut langasta

langan istutuskoneet ilmakasveille erilaisia ​​värikkäitä

Tässä esitetyt istutuskoneet on valmistettu akryylilangasta – taivaallisesta kankaasta …

Betonin istutuskoneet

tyylikkäät istutuskoneet betonille

Tsemppiä betonille! Se on vankka. Se huokuu modernia tyyliä. Ja se on myös erittäin suosittu materiaali istutuskoneille ilmakasvien kasvattamiseksi. Tämä pieni istutuslaite näkyy metallikullalla. Halutessasi voit tilata ja ostaa sen sisäilman kanssa tai ilman.

Neon varastaa näyttelyn täällä-neonvärinen sininen koristaa aluksen reunaa, kun taas neonvärinen vaaleanpunainen tekee vaikutelman pikkukivimuodoista.

Pieni pala betonia

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmakasveille suuri rand

Pienet betoniviljelmät ovat erittäin suosittu idea esimerkiksi häät. Tämä Anson Design Co: n 2 betonitelinepidikkeen sarja sisältää myös ilmalaitokset. Ymmärrä, miten eloisa lehdet toimivat täydellisenä aksenttina.

Alunperin värillinen lehtineen

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmalajeille mini

Geokukkalaatikot

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmakasveille

Geotyyli on edelleen erittäin suosittu! Ei ole yllätys, että useimmat istutuskoneet ovat geometrisia. Löydät tämän pienen kylvökoneen Redwood Stoneworksista kuparista, kullasta ja muista väreistä. Rakastamme puolia!

Houkuttelevat muodot ja taitava käyttö täydentävät eläviä värejä. Luonnonpuu yhdistettynä kirkkaisiin väreihin luo värillisen vaikutelman.

Turkoosi ja ruskea!

Istutuskoneet ilmakasveille puu turkoosi

Ilmakasvien terraariot

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmakasveille tyylikäs

Loistava tapa esitellä ilmakasvejasi – yhdistä ne muihin kappaleisiin, kuten pikkukiviä ja simpukoita. Nämä 12 komponenttia on valmistettu kuparikalvosta ja värillisestä lasista. Sarjaan kuuluu terraario, ilmakasvit, musta hiekka, ajopuu, pikkukivet ja sammal.

Mineraalit ovat täydellinen lisä ilmakasvien hassuihin siluetteihin ja tähän turkoosiin akaattiin merestä & Asters juhlii vihreiden ja kivien yhdistelmää. Settiin kuuluu lasipallo, ilmakasvit, akaatti, sammal, valkoinen sora, valkoinen gorgonian ja kasvatusopas.

Kiviä, rannikkopaloja ja aloe

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmakasveille, lasikivet

Tässä optisten johtopäätösten terraariossa on jotain viehättävän modernia.

Violetti hiekka näyttää täällä todella epätavalliselta

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmakasveille

Riippuvat kasvit

Ilmakasvien istutuskoneet yksinkertaisesti hienoja

Nämä roikkuvat istutuslaitteet lisäävät ilmakasvien vaikutusta, kun taas tyylejä ja kokoja on lukuisia. Tässä näet muodon ja toiminnon välisen yhteyden kauniissa pariliitoksessa. Jokainen istutuslaite on valmistettu luonnollisesta terrakotta -savesta, ja keskellä oleva luola on täydellinen paikka ilmakasveillesi, kuten näet alla.

Karkea, teollinen ulkonäkö

ilmatehtaiden teolliset istutuskoneet kirja geometrinen

Häikäisevät värit

Nykyaikaiset riippuvat istutuskoneet ilmakasveille

Nämä macrame -roikkuvat istutuskoneet luovat silmiinpistävän keskipisteen, kun ne kootaan yhteen.

Ripaus odottamatonta

Ilmakasvien istutuskoneet mustat

Onko sinulla suosikki kukkaruukkuja tai istutuskoneita ilmakasveille? Sekä kankaat että mahdollisuudet ovat todella rajattomat. Lasi, puu, metalli! Pidä hauskaa järjestämisessä!

Esteettinen hahmo

Nykyaikaiset istutuskoneet ilmakasvien esteettiselle pöydälle