Helppohoitoiset huonekasvit, jotka puhdistavat asuintilan ilmaa

Huonekasvit, jotka puhdistavat täydellisesti ilmaa

Koulussa opimme kaikki, että ympäristömme ei voi olla puhdas ilman kasveja. Ne kaikki puhdistavat planeetamme ilman ja siksi meidän on pidettävä huolta siitä, että sitä on runsaasti. Tämä teoria on luultavasti vakuuttavampi, jos tuomme käytännön todisteita siitä, että voimme tarjota itsemme jokapäiväisestä elämästämme. Tällainen voi olla esimerkiksi helppohoitoiset huonekasvit olla. Voimme käyttää niitä kokeillaksemme, kuinka hyviä niiden puhdistusominaisuudet ovat kotitalousolosuhteissa.

On olemassa useita huonekasveja, jotka toimivat erinomaisesti tässä suhteessa. Lisätietoja joidenkin hyvistä ominaisuuksista:

Helppohoitoiset huonekasvit

helppohoitoiset huonekasvit hämärässä huonekasvit

Vihreä lilja

Ovatko vihreät liljat helppohoitoiset huonekasvit. Ne tarvitsevat kirkasta, epäsuoraa valoa ja hyvää kastelua muutaman päivän välein. Jos unohdat kastella ne, ne selviävät helposti pitkästä kuivuudesta. Ja vihreät liljat itävät nopeammin kuin toivot.

Tunnetut huonekasvit – vihreä lilja

helppohoitoiset huonekasvit vihreä lilja huonekasvit

Aloe vera

Poltatko usein ihoasi? Tällaisen tapauksen sattuessa on erittäin hyvä olla aloe veraa kotona. Tämän huonekasvin mehu parantaa pieniä haavoja ja palovammoja. Se auttaa myös korvakipua vastaan.

Aloe vera

helppohoitoiset huonekasvit Aloe Veran huonekasvit

Arecan kämmenet

Areca -palmu koristaa puutarhan tai koristaa talosi kauniilla lehdillä ruukkukasvina. Samalla se puhdistaa ilman tehokkaasti. Ja kaiken tämän hän tekee vastineeksi vaatimattomasta huollosta: sinun on kasteltava niitä aika ajoin ja altistettava ne ajoittain auringonvalolle.

Hyvä salaojitus on tärkeää tämän kasvin kehittymiselle ja varsinkin jos haluat sen kasvavan korkeammaksi.

Kämmentyypit kotiin – Areca -kämmenet 

helppohoitoiset huonekasvit areca palms huonekasvit palmulajit

Pienet kumikasvit

Kumikasvit voivat kasvaa melko korkeiksi. Ne vaikuttavat erinomaisesti ilman puhdistukseen. Jos kumikasvit ovat vielä pieniä, ne voivat tehdä tämän työn myös kotona. Niistä voi olla paljon apua, varsinkin jos asut lähellä suurta tietä tai keskellä saastunutta kaupunkia. Ne puhdistavat helposti kaikenlaisten kemikaalien ilman.

Kumipuu

helppohoitoiset huonekasvit kumipuu huonekasvit kumikasvit

Bambu kämmen

Bambupalmua voidaan viljellä myös lääkekasvina. Ohuet sauvat puhdistavat ilmaa upeasti. Ne takaavat myös paremman kosteuden huoneessa. Jotta bambupalmu kehittyy hyvin, huolehdi siitä kirkkaassa, epäsuorassa valossa.

Bambupalmu tai kutsutaan myös vuoripalmuksi

helppohoitoiset huonekasvit vuoripalmu bambu palmu talon kasvit

Itkevä kuva

Itkevä viikuna voi kasvaa 60 cm: n ja 3 metrin välillä huonekasveina. Ja kaikissa tapauksissa kannattaa vetää nämä kotiin, jos haluat puhdasta ilmaa. Itkevät viikunat toimivat parhaiten epäsuorassa valossa ja tarvitsevat satunnaista kastelua.

Ficus Benjamini (itkevä viikuna)

helppohoitoiset huonekasvit itkevät viikunataloita

Bostonin saniainen

Tässä on toinen huonekasvi, joka menee upeasti kylpyhuoneeseen. Se on myös yksi parhaista kodin korjaustoimenpiteistä ilmanpuhdistukseen.

Saniaiset ovat joitakin suosituimmista huonekasveista

helppohoitoiset huonekasvit saniaiset huonekasvit boston saniainen

Keulahamppu

Tämä kasvi kestää hyvin vaikeita kasvuolosuhteita. Keulahamppu tuskin tarvitsee vettä tai valoa. Tämä huonekasvi voidaan siksi sijoittaa useisiin paikkoihin talossa ja se on erittäin hyvä kokematon harrastaja.

Keulahamppu – toinen helppohoitoinen huonekasvi

helppohoitoiset huonekasvit keula hamppu huonekasveja

Englannin muratti

Englantilainen muratti on pelastus, jos sinä tai joku perheenjäsenistä on allerginen. Tämä huonekasvi on hyvä siivota kotisi kemikaaleista, jotka aiheuttavat juuri mainittuja terveysolosuhteita. Englantilainen muratti voi myös tehdä upeita koristeita, koska kasvi näyttää hyvältä, kun se putoaa ruukusta.

Riippuva englantilainen muratti puutarhassa

helppohoitoiset huonekasvit Englannin muratti huonekasvit

Gerberas

Koristele kotisi näillä suurilla, kauniilla kukilla. Toisaalta ne hemmottelevat aistejasi ja toisaalta puhdistavat kodin ilmapiirin syöpää aiheuttavista kemikaaleista. Niillä on myös kyky toimittaa ilmaa hapella yöllä. Tämä auttaa sinua nukkumaan paremmin ja terveellisemmin.

Gerberat toimittavat happea ilmaan yöllä

helppohoitoiset huonekasvit gerbera huonekasvit

Krysanteemit

helppohoitoiset huonekasvit krysanteemit huonekasvit

Efeutute 

helppohoitoiset huonekasvit Efeutute huonekasvit

Lehti

helppohoitoiset huonekasvit yksilehtiset huonekasvit

Butt -lanka

helppohoitoiset huonekasvit, kukkaruukkulanka huonekasvit

Orkideat

helppohoitoiset huonekasvit orkideat huonekasvit