Kauniit syksyn kukat saavat puutarhan loistamaan

Jos luulet, että vain kevät ja kesä ovat vuoden parhaita aikoja, jolloin puutarhan kukat saavuttavat täyden kukinnan ja yllättyvät ainutlaatuisella värillisyydellään, olet väärässä. Koska ulkolämpötilat laskevat hitaasti mutta varmasti, se ei tarkoita, että puutarhanhoitokausi on ohi. Siellä on myös upeita syksyn kukkia, jotka odottavat hieman jäähtyvän. Vasta sen jälkeen alkaa sen todellinen kukinta -aika. Myöhään syksyyn asti ne valaisevat puutarhan värikkäillä kukillaan ja saavat sen loistamaan. Jos puutarhassa on oikeat syksyn kukat, puutarhasi ei ole pian synkkä ja harmaa. Mutta päinvastoin. Sen ulkopuolella on värikäs ja syksyinen, värivalikoima vaihtelee tulisen keltaisesta, oranssista ja punaisesta sävyistä viileämpiin sinisen ja violetin sävyihin. Jotkut värikontrastit ja aksentit yksinkertaisesti herättävät huomiota. Esittelemme nyt todelliset suosikit jokaisessa syksyisessä puutarhassa.

Krysanteemit ovat syksyn suosituimpia kukkia

Syksyn kukat krysanteemit

 Niitä on monenlaisia ​​värisävyjä.

kauniita syksyn kukkia värikkäitä krysanteemeja puutarhassa

  • Seuraavat puutarhan kaunottaret ovat ehdottomia suosikkeja syksyn kukkien keskuudessa

  • Chrisanthemums

Kauniit krysanteemit ovat välttämättömiä jokaisessa puutarhassa. Nämä tyypilliset syksyn kukat muodostavat silmut vasta syyskuun lopussa ja noin kuusi viikkoa myöhemmin ne paljastavat loistonsa. Niiden kylläiset värit (valkoinen, keltainen, oranssi, punainen, vaaleanpunainen ja violetti) saavat puutarhan loistamaan. Kukkien muodot ovat yhtä erilaisia ​​kuin värit. Ne voivat olla suuria tai pieniä, puoliksi täytettyjä tai täytettyjä. Krysanteemit on helppo hoitaa puutarhakasveista, mutta ne tarvitsevat aurinkoisen, suojaisan paikan ja ravinteikkaan, hyvin valutetun maaperän. Kasta säännöllisesti, jos haluat nauttia näistä puutarhan kauneuksista puutarhan sängyssä tai kattilassa marraskuun loppuun asti. Krysanteemit ovat epäilemättä suosituimpia syksyn kukkia. Ne symboloivat optimismia, iloa ja pitkäikäisyyttä. Vain keltainen krysanteemi symboloi “loukattua rakkautta”. Joten varoita etukäteen ja valitse muita värejä, jos haluat antaa rakkaalle potin kukkivilla krysanteemeilla.

Auringonsilmä säteilee optimismia pilvisinä syyspäivinä.

Aurinkosilmä keltainen säteilee optimismia kauniista syksyn kukista

Auringon silmä loistaa kirkkaan keltaisena.

Kauniit syksyn kukat aurinko silmä kirkkaan keltainen

  • Aurinkosilmä (heliopsis)

Auringon silmä täyttää syksyisen puutarhan kukkiensa kirkkaan keltaisella. Tämä puutarhapensas voi saavuttaa 1,80 metrin korkeuden ja on täysin vaatimaton. Aidalla tai sängyssä nämä syksyn kukat tuntuvat hyviltä ja kukkivat vuodesta toiseen juhannuksesta myöhään syksyyn. Aurinkosilmä suosii aurinkoista paikkaa, jossa maaperä on runsaasti ravinteita ja humusta. Sen kirkkaille kukille suositellaan säännöllistä kastelua ja lannoitusta. Mutta talvella sinun on annettava monivuotisen levätä.

Kuva 9: ​​Helenium -hybridilajike “Dark Splendor” yllättää kukan muodolla ja värillä.

Helenium -hybridi

Helenium -Hybride – lajike “Dark Splendor” ihana kukka ja tuliset värit

Helenium

  • Aurinkorakennus (helenium)

 

Noin 40 erilaista kukkaa ja hybridiä kuuluu Helenium -sukuun, joka tunnetaan saksaksi auringon morsiamena. Nimi Helenium on rakastava kunnianosoitus antiikin Kreikan auringon jumalalle Heliosille. Ja aivan oikein, koska tämän syksyn kukan muoto muistuttaa suuresti aurinkoa. Kukat loistavat eri väreissä kesäkuusta lokakuuhun ja levittävät kesän sävyn syksyiseen puutarhaan. Ne on värjätty lämpimin sävyin, kuten keltainen, punainen, oranssi ja viininpunainen. Aurinko morsian rakastaa aurinkoa ja menestyy ravinteikkaassa maaperässä. Kaikki Helenium-lajikkeet ovat helppohoitoisia syksyn kukkia, jotka saavat puutarhan loistamaan väreillään.

Nämä syksyn astrit ovat suosittujen krysanteemien kilpailijoita.

Kauniit syksyn kukat Herbstastern herkät värit

  • Syksyn asterit

Syksyn astrit ovat yhtä suosittuja kuin krysanteemit. Nämä ovat klassikoita syksyn puutarhassa. Kun päivät lyhenevät syyskuussa, asters kukkii. Nämä kauniit perennat kukkivat edelleen lokakuuhun asti ja lisäävät puutarha -alueen väriä. Ruukussa tai sängyssä syksyiset astrat ovat loistava koriste, joka kiinnittää välittömästi kaikkien huomion. Heidän värinsä on yhtä monipuolinen kuin lajikkeet itse. Asterit kukkivat aina herkimmissä värisävyissä – vaaleanpunaisesta violetista violettiin.

 Kauniit astrit voivat helposti saada hymyn kasvoillesi

kauniit syksyn kukat asters herkkiä värejä ja terälehtiä

Useimmat Herbstastern -lajikkeet ovat monivuotisia ja kestäviä, joten ne ilahduttavat silmämme ja sielumme vuosittain syyskuun ja marraskuun välillä. Nämä kauniit syksyn kukat suosivat aurinkoista tai osittain varjostettua paikkaa puutarhassa ja voivat saavuttaa jopa 1 metrin korkeuden. Jotta voit nauttia kukkivasta loistostaan ​​syksyllä, sinun on kasteltava kukkia runsaasti kuumina kesäpäivinä. On myös hyödyllistä tietää, että nämä syksyn kaunottaret ovat alttiita hometta. Joten on parempi olla varovainen kaatamalla!

Luonto on suurin taiteilija ja yllättää meidät syksyn kukkien ainutlaatuisilla muodoilla ja väreillä.

Kauniita syksyn kukkia Herbstastern puutarhassa

  • Miksi tarvitset puutarhan syksyn kukkien kauniita kukintoja?

Kauniit syksyn kukat tuovat kesäilman ulkoalueellesi. Jotta voit taistella syksyn harmaata vastaan ​​helpommin ja välttää syksyn masennuksen, tarvitset yksinkertaisesti enemmän väriä puutarhassa. Joten tänään yritimme auttaa fiksuilla ja käytännöllisillä vinkeillä. Yritä saada syksyn kukat näkyviin täällä puutarhassa ja huolehtimaan niistä oikein. Toisaalta ne vaikuttavat upeilla muodoillaan ja väreillään, toisaalta ne saavat sinut haaveilemaan kesästä pitkään. Pienellä huolellisuudella voit nauttia värien loistosta viikkoja. Luultavasti kunnes ensimmäinen pakkanen saapuu. Suosituista krysanteemeista syksyn asteriin ja värikkäisiin ruusun äiteihin voit nyt ihailla kaikkia kylmän kauden ihastuttavia edelläkävijöitä.

 Selaa nyt kuvagalleriamme ja nauti värinäytöksestä!

Freshideenin toimittaja toivottaa sinulle hauskaa!

Ilmapallokukka symboloi luonnon erehtymätöntä viehätystä

kauniit syksyn kukat ilmapallo kukka erehtymätön luonnon viehätys

kauniita syksyn kukkia ilmapallo kukka

 Orvokit näyttävät niin ujoilta!

Kauniita syksyn kukkia puutarhassa värikkäitä orvokkeja

Kauniita syksyn kukkia puutarhassa

Karkkien maitovalkoiset kukat ovat erityisiä kohokohtia jokaisessa syksyisessä puutarhassa.

Kauniit syksyn kukat syksyinen puutarha

Ei syksyistä puutarhaa ilman krysanteemeja!

Kauniita syksyn kukkia krysanteemit syksyn puutarhassa

Ruukussa olevat krysanteemit sopivat täydellisesti myös lahjaideaksi syksyllä!

Kauniit syksyn kukat ruusu krysanteemit täydellinen lahjaidea

Ilmapallojen kukkien luonnosta voi nauttia puutarhassa syksyllä.

Kauniit syksyn kukat ilmapallo kukka herkkä loistaa värejä

Koe värikäs ja onnellinen syksyn aika!

Kauniit syksyn kukat orvokki herkät värit onnellista syksyn aikaa