Korianterikasvi – aromaattinen ja terve

Intohimoiset puutarhurit tietävät: syksyllä tehtävälistalla on monia tehtäviä. Toisaalta nyt on käytettävä useita kevätlajikkeita. Lisäksi on korkea aika hoitaa oman talvipuutarhasi vihreitä kasveja. Meidän täytyy tuoda sinne monia kasveja talvehtimaan, mikä antaa meille enemmän raikkautta ja terveyttä talvikaudella.

Korianteria ei saa puuttua keittiön yrttikokoelmasta

Korianterin kasvien sanasto

Joistakin näistä keskustellaan seuraavien viikkojen aikana. Haluatko oppia istuttamaan korianteria tänään! Se on melko helppoa, ja sen hyödyt ovat varmasti erittäin suuria.

Miksi korianteri on meille tärkeä??

Tuoreet mausteet ja yrttikasvit, kuten korianteri, ovat erityisen tärkeitä talvikaudella.

Nyt immuunijärjestelmämme on haastettu ja tarvitsemme mahdollisimman paljon hyödyllisiä ravintoaineita pysyäksemme terveinä. Korianteritehdas tarjoaa meille monia tällaisia. Näitä ovat kalsium, kalium, magnesium, rauta, A- ja K -vitamiinit..

Koko kasvi voidaan käsitellä kulutukseen

Korianterikasvit ovat hyödyllisiä

Näiden ainesosien ansiosta korianterikasvilla on vahva vaikutus viruksia, sieniä ja tulehduksia vastaan.

Korianterin kasvatus kotona

Tähän aikaan vuodesta ja ilmastomme vuoksi voimme istuttaa vain korianteria kotona. Tämä toimii onnistuneesti, jos tiedät tarvittavat vaiheet.

Korianterin siemenet voidaan myös kylvää kukkaruukkuun

Korianterikasvin kukkaruukku

Sopiva astia

Ensin sinun on valittava sopiva astia. Sen tulisi olla noin 45 cm leveä ja 20-25 cm syvä. Korianterikasvia ei saa siirtää. Tästä syystä valitse suurempi astia, jossa kasvi voi kasvaa pitkäksi.

tai syödään

Korianterin kasvien siemenet pensaassa

Laita siemenet sisään

Laita purkkiin viemärikerros ja täytä se sitten hiekalla. Halutessasi voit lisätä lannoitetta. Kaada siihen runsaasti vettä, kunnes maaperä on kunnolla kostea. Levitä siemenet tasaisesti päälle ja peitä ne toisella kerroksella.

Tuoksuvat versot muuttuvat melko nopeasti nuoriksi kasveiksi

Korianterin kasvien pistokkaat

Korianterikasvi tarvitsee paljon valoa

Korianterikasvi kasvaa parhaiten kirkkaassa paikassa, jossa on paljon luonnonvaloa. Siksi ne on sijoitettava eteläikkunaan tai sen viereen. Jos teet kaiken oikein, näet ensimmäiset bakteerit 7-10 päivän kuluttua.

Tuoreiden korianterilehtien tuoksu parantaa mielialaa välittömästi

Korianterin kasvin lehti

Maaperän tulee pysyä kosteana

Ensimmäinen sääntö korianterikasvien asianmukaisesta hoidosta on pitää maaperä kosteana. On parasta käyttää jauhetta, jotta vesi jakautuu helpommin tasaisesti.

Korianterin siemenillä on rauhoittava vaikutus ruoansulatukseen

Korianterin kasvit koristeelliset

Nauti tuloksista

Heti kun tikut saavuttavat 10–15 cm, voit valita ne. Kerran viikossa voit repiä pois 2-3 lehtiä kasvista. Näin voit edistää kasvua.

Lopuksi haluamme jakaa kanssanne mielenkiintoisen tosiasian korianterikasvista. Sinun tulisi ehdottomasti käyttää niitä puutarhassa keväällä, kun haluat houkutella perhosia sinne. He rakastavat korianteria.

Kasvin lehdet virkistävät hengitystäsi

Korianterin kasveja

Voit käyttää korianteria koristeena, aivan kuten persiljaa

Korianterikasvin porkkanakeitto

Vihreänä salaattina yhdessä makadamiapähkinän kanssa korianterin nautinto on vertaansa vailla 

Korianderikasvisalaatti

Chilin, inkiväärin, sitruunan ja tuoreen korianterin yhdistelmä antaa ateriallesi eksoottisen thaimaalaisen tunnelman 

Korianteri istuttaa thaimaalaista ruokaa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80