Maagiset puutarhavalot täydelliseen kesätunnelmaan

puutarhan suunnittelu puutarha valaisee kattokruunu

Maagiset puutarhavalot – valaise puutarha upealla tavalla

 Haluatko korostaa puutarhaa? Haluatko, että puutarhassa on hyvä valaistus yöllä? Etsitkö sellaisia ​​puutarhavaloja, jotka todella valaisevat puutarhapolkuasi? Kyllä, tämä kaikki sopii yhteen kiitos Puutarhan valot aivan mahdollista.

Valaise puutarhapolku

puutarhavalot puutarhapolku valaisee vihreää nurmikkoa

Eri malleja

Mallit ovat kymmeniä Puutarhan valot niitä tarjoavissa erikoisliikkeissä. Ne eroavat muodosta, vivahteista, mutta myös kapasiteetista. Pehmeät keltaiset valot sopivat pieniin puutarhoihin. Valkoiset näyttävät pohjimmiltaan paremmilta jaloissa konsepteissa.

Luo romanttinen tunnelma

puutarha suunnittelu puutarha valaista puutarha polku aleen kukkia

Aseta aksentti valaistuksella

puutarhan suunnitteluideoita puutarha valaisee ulkoa

Korostusvalaistus

Korostusvalaistus on moderni teema puutarhan suunnittelussa. Näin voidaan kiinnittää huomiota tiettyyn alueeseen. Jos käytät sitä taitavasti, voit varmasti tehdä ulkoalueesta houkuttelevamman. Saisit uskomattoman vaikutuksen, jos sijoittaisit ne esimerkiksi uima -altaan ympärille. Peilitehosteet vedessä muuttavat tämän alueen taiteelliseksi installaatioksi.

Valot uima -altaan ympärillä

puutarhavalot uima -allas valaisevat kasveja

Luo henkeäsalpaava rentoutumisnurkkaus kesäpäiville

maisemointi valaistus puutarha virkistysalue yöllä

Voit piilottaa paljon

Onko puutarhasi rakennustyömaa? Onko sinulla liikaa asioita ja hankkeita, joiden toteuttaminen kestää jonkin aikaa? Älä huoli, koska voit tehdä sen älykkään sijoittelun kautta Puutarhan valot saavuttaa lopullisen ilmeen myös näissä olosuhteissa. Korostusvalaistuksen avulla et voi vain korostaa tiettyjä alueita. Voit myös tehdä joitain alueita näkymättömiksi asettamalla ne kirjaimellisesti varjoon.

Korosta tiettyjä puutarhan alueita

puutarhavalot puutarhavalot ideoita erillisiä alueita

Muuten, tämä menetelmä toimii myös sisustussuunnittelussa. Jos lisäät voimakkaita aksentteja sisustussuunnittelun ei -houkutteleviin alueisiin, ne eivät ole enää niin havaittavissa.

Aurinkopuutarhavalo – yhä suositumpi vaihtoehto

Aurinko Puutarhan valot ovat olleet erittäin suosittuja useita vuosia. Ne osti ensin kokeilua rakastavat ihmiset. Mutta sitten opit, että nämä ovat myös erittäin käytännöllisiä. Ne on erittäin helppo asentaa. Aurinko Puutarhan valot loistava ratkaisu suurille alueille.

Tyylikkäät aurinkovalot puutarhassa

puutarha suunnittelu puutarha valaista aurinko puutarha valot

Mutta niitä on pidettävä lisäratkaisuna. Aurinkoisina ja lämpiminä päivinä, jotka jatkuvat pitkälle yöhön, luot puutarhaan maagisen tunnelman. Tämä toimii, koska ne keräävät auringonvaloa päivän aikana ja lähettävät pimeässä. Kuten hyvin ymmärretään, vyöhykkeet, joilla tarvitaan jatkuvaa valaistusta, tarvitsevat eri kaavan.

Virtaliitäntöjen jakelun huolellinen suunnittelu

Sinun tulee olla erittäin varovainen, kun suunnittelet kotikontaktien asennusta. Ne on sijoitettava mukavaan paikkaan. Lisäksi ne olisi suojattava ihanteellisesti ulkoisilta sääolosuhteilta. Jos haluat tiettyä ylellisyyttä, valitset myös mekanismeja valon säätämiseksi. Näin valaistuksen voimakkuutta voidaan helposti säätää. Ajattele myös naapureitasi. Valaistus ei saa olla liian häiritsevä. On parasta puhua heille, jotta voit selvittää tämän kysymyksen etukäteen.

Sijoita valot mihin tahansa puutarhaan

puutarhavalot portaat puutarhan koristelu jalkakäytävä

Missä yleensä istut??

the Puutarhan valot on oltava kaunis, mutta myös käytännöllinen. Lopulta tämä ei ole kuva, vaan paikka, jossa haluat olla. Ruokapöydän ja muiden lepopaikkojen tulisi olla muutaman metrin päässä istuimista. Koska siellä syöt ja rentoudut. Etkö halua, että ympärilläsi lentää paljon hyönteisiä? Vahva valo houkuttelee heitä!

Asianmukainen puutarhavalaistus saa puutarhan yöt näyttämään upeilta

puutarhavalot puutarhapöydän tuolit kasvit puutarha -aita

Käytä alkuperäistä puutarhavalaistusta

puutarhasuunnittelu puutarha valaista puutarha sohva puutarha pöytä puulattia

Valot oluen ympärillä

puutarhavalot tyylikäs valaistus puutarha

Käytä valoa tyylikkäästi

puutarhavalot tyylikkäät puutarhakalusteet

Valaise portaat

puutarha suunnittelu puutarha valaistus portaat valaista