Nuku hyvin ilmaa puhdistavien huonekasvien kanssa!

Oli aikoja, jolloin talot olivat kylmiä ja syviä, ja mahdolliset seinäaukot ripustettiin turkista tai eläinten nahoista. Mahdollisuudella lasin käsittelyyn tuli lasi -ikkunat. Tämän seurauksena huoneisiin jäi enemmän lämpöä, varsinkin talvella. Mutta kun oli pakkasta tai myrskyä, kylmä ja kostea hiipui helposti asuntoon. Siitä lähtien, kun ihmiset ovat yrittäneet eristää talonsa mahdollisimman paljon, jotta kylmä pysyy ulkona ja lämpö sisällä, sisäilma on pohjimmiltaan sama kuin itse luomasi. Eikä se aina ole parasta.

Kuiva, tunkkainen ilma ja pöly

Ikkunat, joissa on hyvä lämmöneristys, tekevät tehtävänsä eivätkä päästä mitään sisään tai ulos. Tämä tarkoittaa, että ilmanvaihto ei muutu eikä kosteus muutu. Pölyhiukkaset kerääntyvät ja ihmiset heittävät ne liikkeelle. Kaikki nämä tapahtumat varmistavat, että tunnet itsesi nopeasti uupuneeksi, väsyneeksi etkä saa kunnon yöunia.

Nuku hyvin ilmaa puhdistavien huonekasvien kanssa! ikkunalaudan kukkia

Kasveja elämään

Opit koulussa, että kasvit muuttavat hiilidioksidin happea fotosynteesin avulla. Kasveja ei kuitenkaan voida käyttää vain kodin ilmanlaadun parantamiseen. Ne auttavat myös suodattamaan ja sitomaan pölyä ja muita epäpuhtauksia, kuten bensiiniä tai formaldehydiä, ilmasta. Kaikilla kasveilla ei ole tätä kykyä samassa määrin: Ilmanpuhdistavilla huonekasveilla on erityisiä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä tehokkaampia hapen tuottamisessa ja epäpuhtauksien torjunnassa.

Nuku hyvin ilmaa puhdistavien huonekasvien kanssa! kasvien terveyttä kotona

Tuo kasveja asuntoon

Tietenkin ihmiset, joilla on vihreä peukalo, nauttivat suuresti kasviensa – ja erityisesti ilmanpuhdistavien huonekasvien – kasvattamisesta siemenistä tai pistokkaista. Mutta kaikki kasvit eivät sovellu tähän tai voivat saavuttaa koon lyhyessä ajassa, mikä todella auttaa parantamaan sisäilmaa huomattavasti. Aikuisia ja suuria kasveja, jotka ovat riittävän vakaita tekemään työnsä, voi helposti ostaa kaupoista, kuten Plantsome.de. Täällä on erittäin laaja valikoima ja kokeneita kasviasiantuntijoita puolellasi, jos sinulla on kysyttävää.

Nuku hyvin ilmaa puhdistavien huonekasvien kanssa! terveellistä elämää kasvien kanssa

Ilmaa puhdistavat huonekasvit parempaan ilmastoon

Perustamalla tällaisia ​​laitoksia annat merkittävän panoksen kodin ilmanlaadun parantamiseen. Tämä takaa paremman sisäilman. Ilmaa puhdistavissa huonekasveissa on kokonaisuudessaan suurempia lehtipintoja, jotka varmistavat hyvän hiilidioksidinvaihdon puhtaaseen ilmaan ja poistavat pölyn samanaikaisesti. Siksi sinun pitäisi jakaa nämä kasvit runsaasti asunnossa. Niiden eri värit valkoisesta vihreään ystävälliseen tummanpunaiseen korostavat mielenkiintoisia aksentteja ja elävöittävät jokaista oleskelutilaa.

Puhdas ilma ja hyvä hapen saanti tekevät hyvää mielelle ja keholle. Muiden tekijöiden lisäksi kasvit edistävät unta ilmanraikastavien ominaisuuksiensa ansiosta. Kun ilmassa on tarpeeksi happea ja vähemmän pölyhiukkasia, alitajunta voi rentoutua paremmin eikä joutua ahdistuneisuuteen. Vihreällä kasvilla on myös rauhoittava vaikutus hermostoon. hyödyllistä tietoa: Ananaskasvi on tieteellisesti todistettu toimivan kuorsausta vastaan!

Nuku hyvin ilmaa puhdistavien huonekasvien kanssa! sisäkasvien terveys

On parempi saada yksi kasvi lisää!

Plantsomessa voit selata erilaisia ​​luokkia, ja Ilmaa puhdistavat sisäkasvit -osiossa on paljon tarjottavaa. Kun olet löytänyt suosikkisi, kuten kultainen hedelmäpalmu Marty tai miekka -saniainen Karl, voit valita oikean kylvökoneen ja toimittaa kaiken maksutta kolmen päivän kuluessa. Kolmen kuukauden takuun, verkkosivuston monien vinkkien ja ilmaisen sovelluksen avulla saat kattavaa ammatillista apua, jotta se todella toimii kasvien kanssa ja rentoutuu paremmin!

Nuku hyvin ilmaa puhdistavien huonekasvien kanssa! olohuoneen kukkia