Scheffleran hoito ei ole vaikeaa, mutta tämä huonekasvi on kaunis!

Helppo huoltaa, mutta runsaasti kasvua. Tämä mahdollistaa lyhyen kuvauksen vihreästä huonekasvista, jonka haluamme esitellä teille tänään, nimittäin Scheffleran. Tunnetaan myös nimellä ray aralia, se on kestävä huonekasvi, joka sopii yhtä hyvin olohuoneeseen kuin työhuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Ne, jotka haluavat helppohoitoisen ja houkuttelevan kasvin kotiin, voisivat tietysti luottaa tähän vihreään katseenvangitsijaan, koska se selviää jopa ilman jatkuvaa hoitoa … Mutta Scheffleran hoito ei maksa niin paljon aikaa ja vaivaa! Vakuuta itsesi seuraavista riveistä!

Vankka vihreä kasvi, jolla on oma viehätyksensä

schefflera care tummanvihreät lehdet valkoinen kasvisäiliö

Kestävä vihreä huonekasvi, joka takaa hyvän sisäilman

Tämä kasvi on kotoisin Taiwanista. Siinä on meheviä, tummia lehtiä, jotka on järjestetty säteiksi. Sädearalian suuret alueet kasvavat yhteisestä tyylistä. Ne voivat olla väriltään tummanvihreästä keltaiseen ja valkoisen vihreään. Joskus Schefflera näyttää myös kirjavalta.

Scheffleran lehtien ominaisuus on niiden kaunis kiilto. Siksi sinun tulee suihkuttaa lehtiä säännöllisesti tai pyyhkiä ne kostealla liinalla, jotta ne pysyvät paikallaan.

Ehkä olet kuullut, että vihreät kasvit parantavat sisäilmaa? Schefflera tekee saman! Se imee epäpuhtaudet ja vapauttaa happea huoneilmaan.

Suuri huonekasvi täyttää tyhjät tilat sisustuksessa

schefflera care tuoreus sisustus huonekasvi kori

Nauti Schefflera -lehtien ainutlaatuisuudesta

scheffleran hoito vinkkejä kauniista lehdistä

Helppohoitoinen huonekasvi upealla läsnäololla

Hyvin hoidettuna säde -aralia kasvaa nopeasti korkeudeltaan ja leveydeltään, jolloin se luo todellisen viidakkotunnelman huoneeseen. Mutta vaikka unohdat jotenkin Scheffleran lyhyeksi ajaksi, hän ei voi mitenkään suuttua sinulle! Tästä syystä se on monien kasvien ystävien suosima huonekasvi.

Mutta tämän kasvin hoito on erittäin helppoa. Hän pitää huoneen tummista paikoista. Vältä siis suoraa auringonvaloa! Kesällä sädearalia tuntuu hyvältä parvekkeella tai terassilla osittain varjostetussa ja suojaisessa paikassa.Jos lämpötilat ovat liian alhaiset ja paikka liian tumma, Schefflera ei menesty hyvin ja menettää lehdet. Kastele niitä vain kohtalaisesti, maaperän tulee olla kohtalaisen kosteaa, jotta juurimätä ei muodostu. Anna kasville lannoitetta viikoittain. Talvella tämä voi tapahtua 4 viikon välein.

Saavuta harmoninen sisustus Schefflera -laitoksella

schefflera hoitotyön harmaa sohva matto

Vaikka Schefflera on yleensä vihreä kasvi, vanhemmilla kasveilla on joskus kukkia. Suuri ray aralia kiehtoo punaisilla kukillaan, kun taas pieni ray aralia tekee vaikutuksen kellertävän valkoisilla kukillaan.

Scheffleran kasvutapa voidaan korjata. Voit lyhentää pitkiä tai ärsyttäviä versoja. Tee tämä lähellä oksan silmua tai haarukkaa. Tuo aralia haluttuun muotoon karsimalla kärjet. Muuten se ei voi kasvaa vapaasti.

Schefflera tuskin haarautuu. Siksi voit laittaa useita kasveja yhteen ruukkuun. Näin saavutat suuremman tiheyden. Ja kiva vaikutus myös!

Leviämisen kannalta pistokkaat voidaan sijoittaa suoraan maaperään.

Ray aralian nimi tulee sen ulkonäöstä!

scheffleran hoito jättää kauniin kiillon

Eli mitä sinä tarkoitat? Voitko tehdä sen kotona Scheffleran avulla? Sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla sitä, koska tuot huoneeseen enemmän raikkautta tällä vihreällä katseenvangitsijalla!

Schefflera kiinnittää kaikkien huomion

schefflera care Scheflerra Arboricola asunnon sisustus

Ray aralia piippaa nurkasta!

schefflera care tyylikäs huoneen sisustus valkoiset verhot

Ikkunan vieressä oleva Schefflera on ainutlaatuinen siirtymä sisä- ja ulkotilojen välillä

schefflera care apartment sisustaa ideoita kasveja

Yhdistä ray aralia muiden vihreiden kasvien kanssa

schefflera care olohuoneen sisustusideoita

schefflera care huonekasvi kaunis kukkaruukku