Täydellisen kylvökoneen löytäminen: tämä on pidettävä mielessä valittaessa

Puutarhassa tai parvekkeella, kattoterassilla tai toimiston tilanjakajana – istutuskoneet ovat todellinen monipuolisuus kukkien ja kasvien sisustamisessa ja koristamisessa. Tylsät keraamiset kukkaruukut, jotka kehittävät nopeasti patinan ja joissa on halkeamia ensimmäisen talven jälkeen ulkona, ovat ehdottomasti ottelu. Nykyaikaiset istutuskoneet monissa eri muodoissa, väreissä ja tekstuureissa ovat ehdottomasti mukana. Ne tekevät vaikutuksen monipuolisella käytöllä, tyylikkäällä muotoilulla ja äärimmäisellä kestävyydellä ja ovat yksinkertaisesti ihanteellisia sisä- ja ulkokäyttöön..

Mikä erottaa hyvät istutuskoneet?

Vaikka väri, muoto ja koko ovat enemmän makuasia, oikeat materiaalit ovat tärkeimmät kriteerit istutinta ostettaessa. Koska juuri tästä riippuu heidän pitkäikäisyytensä ja pitkäaikainen kauneutensa. Tiedät jo: kun ostat halpaa, ostat yleensä kaksi kertaa. Ja sen ei tarvitse olla. Siksi on erittäin tärkeää käyttää korkealaatuisia materiaaleja ja ensiluokkaista valmistusta istutuskoneita valittaessa.

värilliset aksentit istutuskoneilla

Erityisesti ulkotiloissa istutuskoneiden tulee olla optimaalisesti säänkestäviä, eli niillä on oltava hyvä pakkas- ja UV-kestävyys sekä myös optimaalisesti iskunkestävä ja murtumaton. Joustavuus ja keveys ovat tietysti myös erittäin tärkeitä, koska suurempia kylvökoneita voidaan sijoittaa suhteellisen helposti. Tämän seurauksena suuret järjestelmät, terassit tai jopa sisätilat uudistetaan ja uusitaan.

istutusideoita puutarha

Seuraavassa on lyhyt katsaus yleisimpiin istutus- ja kukkaruukkujen materiaaleihin, mukaan lukien niiden edut ja haitat:

  • Lasikuitu – innovatiivinen ja erittäin kestävä materiaali, jota suositellaan viljelijöille. Tämä synteettisen hartsin ja lasikuitujen yhdistelmä on optimaalisesti säänkestävä ja myös erittäin kevyt. Kiviainesosien avulla voidaan luoda monenlaisia ​​visuaalisia tehosteita, kuten: B. terrakotta, betoni, kivi tai savi.
  • sinkki – Sinkkilevyn istutuskoneet ovat melko edullisia ja erittäin kevyitä. Ne voidaan sijoittaa uudelleen helposti ja ne voidaan maalata eri väreillä. On kuitenkin suositeltavaa välttää säätä lakattuissa aluksissa ulkoalueiden vuoksi.
  • ruostumaton teräs – tätä pitkäikäistä jaloa materiaalia ei kutsuttu turhaan. Se on kestävä, pysyy aina ruosteettomana ja sitä voidaan käsitellä monella eri tavalla, ja se näyttää mattapintaiselta, kiiltävältä tai naarmuuntuneelta makusi mukaan. Tietysti huippuosaamisella ja korkealla kestävyydellä on myös hintansa.
  • muovi- – erittäin joustava ja edullinen, toisin kuin ruostumaton teräs, tämä materiaali on usein edullinen istutuskoneita ostettaessa. Kasviruukut valmistetaan pääasiassa muovista käyttämällä ns. Pyörivää tuotantoa tai ruiskuvaluprosessia. Laadukkaalla muovilla on korkea UV-kestävyys, se on melko kestävä ja erittäin helppohoitoinen.
  • Poly rottinki – tämä kangas on selvästi yksi klassikoista, etenkin puutarhan ja terassin suunnittelussa. Sen tiivis ulkonäkö ja miellyttävä tunne tekevät siitä erittäin sopivan istutuskoneiden valmistukseen. Varmista joka tapauksessa, että materiaali on UV- ja kosteudenkestävää, jotta voit nauttia istutuskoneistasi pidempään.

planter moderni design -terassi

Ota siis aikaa ja päätä sopivista materiaaleista istutuskoneillesi ja löydä paikan päältä tai verkosta laadukkaita valmistajia ja toimittajia, jotka auttavat sinua sanoilla ja teoilla. Parempi laittaa päälle "Valmistettu Saksassa" Istutuskoneet parasta laatua, jotka on dokumentoitu testitodistuksella ja joilla on pidempi takuu.

planter moderni terassi suunnittelu

Käytä istutinta koristeena

Tällä hetkellä harmaan ja mustan sävyt ovat suosittuja nykyaikaisten istutuskoneiden väreissä. Tällä tavalla värjätyt istutuskoneet näyttävät melko tyylikkäiltä, ​​erityisesti kiiltävällä viimeistelyllä tai konkreettisella ilmeellä. Voit tietysti myös valita muutaman raikkaan värisävyn puutarhassa tai huoneessa ja luottaa kevyisiin muovikylvökoneisiin. Mutta ehkä haluat tietyn ilmeen, kuten B. kivi, terrakotta tai savi? Silloin kestävät lasikuitutuotteet sopivat juuri sinulle. Niin sanotusta ruosteesta on tullut erittäin trendikäs viime aikoina. Tämä saavutetaan parhaiten käyttämällä ruostumatonta terästä, joka tunnetaan myös nimellä corten -teräs. Niistä valmistetut ruukut ja kukkaruukut sopivat täydellisesti mihin tahansa ulkoalueeseen ja lakattuina sisätiloihin.

Toivomme, että pystyimme todella auttamaan sinua istutuskoneiden valinnassa ja antamaan sinulle lisäehdotuksia. Kaunista puutarhasi, parveke tai terassi sekä omat neljä seinääsi tuoreilla kasveilla ja upeilla kukilla, jotka on tyylikkäästi sijoitettu oikeisiin istutuskoneisiin ja nauttivat parhaasta laadusta ja korkeasta estetiikasta yhdessä.

ruosteen näköinen istutin terassilla

värikäs muovikasvi