Tehokas tuholaistorjunta omassa puutarhassa

Monille ihmisille puutarha on vihreä keidas rentoutumiseen arjen stressistä. Mutta idyllissä piilee lukuisia erilaisia ​​tuholaisia, jotka kohdistuvat kukkiin, pensaisiin, sänkyihin ja puihin. Kirvat kuivavat kasvit, myyrät tekevät nurmikosta ruma, etanat syövät kukkia paljaina.

Nämä ei -toivotut vieraat suorittavat joskus myös hyödyllisiä tehtäviä luonnossa, mutta he hyökkäävät myös kukkien, lehtien ja silmujen kimppuun. Siksi yhä useammat puutarhanhoidon harrastajat käyvät todellista sissisotaa kirvoja, etanoita, kovakuoriaisia, rottia, hiiriä ja ampiaisia ​​vastaan & Co. – puhumattakaan rikkaruohoista, jotka kasvoivat puutarhan joka puolelta.

Optimaalisella strategialla ja oikeilla resursseilla, kuten Weedvernichter-Shop.de-sivustolla saatavilla olevilla resursseilla, on toivoa tuholaisten torjunnassa, vaikka kemikaali ei aina ole tarpeen.

Päästä eroon etanoista tehokkaasti

Vaikka etanat ovat erittäin hitaita, ne muodostavat vakavan uhan melkein kaikille puutarhan kasveille, koska niillä on lähes tyydyttävä ruokahalu. Erilaisten menetelmien yhdistelmää suositellaan limaisten tuholaisten poistamiseksi. Iltaisin peitosta lähtevien etanoiden keräämiseen on käytettävä käsineitä. Lisäksi voit asettaa ansoja märkäsäkkien muodossa, joihin etanat kerääntyvät päivän aikana.

tuholaistorjunnan nudibranchit

Olutloukun vanha kotihoito on melko tehoton, koska nukutusalkoholi voi haihtua nopeasti ulkona ja olut houkuttelee entistä enemmän etanoita pienellä huonolla tuurilla. Etana-rutto poistetaan tehokkaasti niin sanotuilla etanoilla, jotka houkuttelevat eläimiä ja kuljettavat ne kuoleman jälkeen. On kuitenkin huomattava, että etanoiden pelletit ovat myös vaarallinen myrkky koirille ja kissoille.

 Taistele kirvoja vastaan

Kirvat rakastavat erityisesti kevättä. Kun sää on kaunis ja kuiva, pienet pedot ovat huippukunnossa ja lisääntyvät nopeammin kuin voit kuvitella. Kirvilla on sama ruokahalu vihreälle kuin etanoille ja ne voivat imeä viimeisen kasvin mehun.

Luonnollinen lääke kirvoja vastaan ​​on käyttää niiden luonnollisia vihollisia. Näitä ovat ennen kaikkea leppäkertut ja lacewing-toukat, joita on saatavana hyvin varustetuista erikoisliikkeistä (kuoriaiset munien muodossa), kuten Weedvernichter-Shop.de. Leppäkertut ja lacewing -toukat syövät ei -toivottuja täitä mielellään. On parasta istuttaa nämä hyödylliset hyönteiset omaan puutarhaan ennen kirvoja.

tuholaistorjunta luonnollinen tarkoittaa biosideja

Tunnetut kotihoidot, kuten pesuaineliuokset, eivät ole erityisen tehokkaita eivätkä onnistu lähettämään kaikkia kirvoja kuolemanjälkeiseen elämään. Vaihtoehtona on käyttää kemiallista kerrosta, jossa suositellaan niin sanottuja systeemisiä tuholaisia, jotka kasvit imeytyvät ja levittävät välittömästi ja siten myös piilotettuja kirvoja. Kemiallinen kerho on tabu sängyissä, joissa on yrttejä, salaattia ja vihanneksia.

Lopeta viiniköynnöksen kurpitsat

Mustaviiniköynnökset ovat öisiä kovakuoriaisia, jotka ruokkivat pääasiassa lehtiä, silmuja ja nuoria versoja ja vahingoittavat näin vakavasti puutarhakasveja. Viiniköynnöksen toukkien toukat muodostavat erityisen uhan, koska ne purevat kasvien juuria nukkeutuessaan maahan.

tuholaistorjunta puutarhanhoito biosidit

On myös ei-kemiallinen menetelmä torjua tätä tuholaista kovakuoriaisen luonnollisien vihollisten kanssa. Tässä tapauksessa suositellaan pieniä sukkulamatoja (parasiittisia sukkulamatoja), jotka munivat munansa kovakuoriaisten toukkiin ja syövät ne sisältä. Hyvin varustetuissa verkkokaupoissa, kuten Weedvernichter-Shop.de, saat sukkulamatot savigranulaatiksi, joka sekoitetaan veteen (yleensä 1:50) ja suihkutetaan suoraan maahan pesimäpaikkojen kanssa.

 Klassiset hiirenloukut myös myyrät vastaan

Riippumatta siitä, pidätkö hiiriä söpönä tai inhottavana: Pienet jyrsijät voivat aiheuttaa huomattavia vahinkoja puutarhassa ja lisääntyä räjähdysmäisesti. Poikaset nauttivat erityisesti puunkuorista, juurista ja vihanneksista. Klassinen, kokeiltu lääke näitä tuholaisia ​​vastaan ​​ovat vanhat hyvät hiirenloukut (Online) erikoisliikkeet. Porkkanaa ja selleriä suositellaan erityisesti syötiksi. Kasvien juuria voidaan suojata niin kutsutuilla juurikorilla.

Tuholaistorjuntahiiret pyytävät biosidejä

 Jahtaa myyrät ulos puutarhasta

Sinun on oltava erityisen varovainen suojattuja myyriä vastaan, jotka voivat kaivaa koko nurmikon ja kasata paljon mäkiä. Tämä löysää maaperää, mutta kaikki puutarhan omistajat eivät pidä siitä. Hämmästyttävää kyllä, koipallot ja hera ovat tehokkaita lääkkeitä uria vastaan, joiden höyryt myyrä ei pidä ollenkaan. Vaihtoehtona ovat hyvin varustetuissa (online) erikoisliikkeissä olevat elävät ansoja, joilla voit ottaa eläimet kiinni ilman verta ja vapauttaa ne mahdollisimman kauas.

Useimmat tuholaisten ja rikkakasvien torjunta -aineet voidaan ostaa helposti, nopeasti, kätevästi ja turvallisesti Internetistä, esimerkiksi Weedvernichter-Shop.de.

Tuholaistorjuntamyrkytyksen kestävyys