Tiedätkö syntymäkuukauden kukan?

Varmasti tiedät jo! Horoskooppimerkin lisäksi jokaisella meistä on kukka, joka vastaa täsmälleen syntymäkuukautta. Syntymäkukan erityispiirteet ja symbolinen merkitys paljastavat paljon vastaavana kuukautena syntyneen henkilön luonteesta. Loogisesti 12 syntymäkukkaa valitaan vuosikalenterin mukaan. Ne ovat aina tyypillisiä sille kaudelle, johon ne kuuluvat. Olemme jo esittäneet sinulle kuusi ensimmäistä kukkaa syntymäkuukausilta tammikuusta kesäkuuhun tämän artikkelin ensimmäisessä osassa. Olet todennäköisesti huomannut, että jokainen kukka edustaa erityisiä ominaisuuksia ja korreloi henkilökohtaisten piirteidemme kanssa. Seuraavassa haluamme esitellä teille kuusi seuraavaa suosikkia syntymäkukkien joukossa. Jos olet syntynyt vuoden toisella puoliskolla, löydät varmasti sen kuukauden kukan, jonka olet syntynyt.

Eleganssia sinisenä! Delphinium on kaunis, sinikukkainen puutarhakasvi, joka on syntymäkuukauden heinäkuun kukka.

Syntymäkuukauden kukka delphinium blue flowers Elegance tyypillinen heinäkuussa syntyneille

  • Delphinium on syntymäkuukausi kukka, jos olet syntynyt heinäkuussa

Jos olet syntynyt aurinkoisena kesäkuukautena heinäkuussa, ritariurheilu on syntymäkuukautesi kukka. Kaunis kukka inspiroi kesällä puutarhassa nuoria ja vanhoja. Heidän katseensa vangitsevat siniset kukkapenkit herättävät välittömästi huomion.

Nämä kukat liittyvät armoon ja positiivisuuteen. Delphinium liittyy usein kevyeen ja avoimeen sydämeen. Useimmilla heinäkuussa syntyneillä sanotaan olevan nämä ominaisuudet. On olemassa erilaisia ​​delphinium -tyyppejä, jotka eroavat pääasiassa niiden korkeudesta ja väristä. Useimmat kasvavat välillä 140-170 cm. Löydät suosikkisi sinisen delphiniumista. Värivalikoima muuttuu vaaleansinisestä taivaansiniseksi ja keskisinisestä violetiksi. On myös valkoisia, vaaleanpunaisia ​​ja punaisia ​​delphinium -kukkia, joita näemme harvoin. Nämä näyttävät kukat tarvitsevat hyvin valutettua maata ja runsaasti aurinkoa.

 Sininen Larkspurs on puutarhan koriste.

Syntymäkuukausi kukka delphinium blue blossoms koruja puutarhaan

Gladiolien armo on ainutlaatuinen. Ne symboloivat lujuutta, moraalista eheyttä ja lujuutta.

Syntymäkuukausi kukka valkoinen gladiolus puutarhassa luonnon armon symboli voimaa

  • Elokuun lapsilla gladiolit ovat syntymäkuukautensa kukkia

Houkutteleva gladiolus on syntymäkuukauden elokuun kukka. Hän tuli meille Etelä -Euroopasta ja Lähi -idästä. Tässä maassa tätä silmiinpistävää puutarhan kukkaa kutsutaan edelleen “miekkakukkaksi” sen pitkien, kapeiden lehtien vuoksi. Syntymäkuukauden kukka, elokuu, ei vain koristele lukuisia puutarhoja ja puistoja, vaan myös leikkaa hienon hahmon suuressa maljakossa. Gladiolia on yli 250 lajia. Useimmat gladiolit saavuttavat 150 cm korkeuden. Niiden värivalikoima sisältää kaikki kuviteltavissa olevat värit valkoisesta vaaleanpunaiseen, punaiseen, oranssiin ja keltaiseen purppuraan. Gladioluksen houkuttelevat kukat voivat olla yksivärisiä tai monivärisiä ja yllättää mielenkiintoisilla värisävyillä. Lajikkeesta riippuen niiden kukinta -aika voi alkaa jo kesäkuussa. Jotkut gladiolit kukkivat myöhään ja osoittavat loistonsa vasta syksyllä.

Mitä tulee gladiolien väreihin, jokainen kukan rakastaja voidaan kyseenalaistaa.

Syntymäkuukauden kukka Gladiolus puutarhassa Upeita värejä kaikista kuviteltavissa olevista väreistä

Gladioli suosii aurinkoista paikkaa puutarhassa. Sen eksoottisen näköiset kukat ovat todellinen herkku silmille. Lyhyesti sanottuna gladiolin armo on ainutlaatuinen. Ehkä siksi sitä käytettiin jo 1600 -luvulla. nähdään ruusun vieressä rakkauden merkkinä. Nykyään gladiolikimppu on merkki vastaanottajan ihailusta. Nykyään gladioli on voiman, moraalisen eheyden ja luonteen lujuuden symboli. Nämä ovat tyypillisiä ominaisuuksia elokuussa syntyneille.

 Asters lumoaa aistit hienoilla kukillaan silmiinpistävissä väreissä.

Syntymäkuukauden kukka Astereita herkissä sinisissä, hienoissa kukissa

  • Mukavia astereita syyskuussa syntyneille

Syntymäkuukauden vastaava kukka on asteri. Tämä kaunis puutarhakukka symboloi hyvää toivoa ja sydämellisiä toiveita. Lisäksi heidän kärsivällisyytensä ja suuren luottamuksensa sanotaan olevan tyypillisiä ominaisuuksia syyskuussa syntyneille. Jos haluat osoittaa syvän huolesi rakkaasi puolesta, anna hänelle kimppu kauniita astreita. Tämä osoittaa myös kunnioitusta ja kunnioitusta lahjan saajaa kohtaan. Etsi puutarhasta sopiva paikka näille tyypillisille syksyn kukille, mieluiten osittain varjossa. Kukat kiittävät sinua tästä täydellä kukinnollaan herkistä vaaleanpunaisista, sinisistä ja violetista vivahteista.

 Asters näyttää kauniit värikkäät kukansa syyskuussa.

Syntymäkuukauden kukka Asters puutarhassa kauniisti muotoiltuja värikkäitä kukkia, jotka ovat tyypillisiä syyskuussa

 Kukkasymboliasta riippuen kehäkukat ilmaisevat lämmintä rakkautta ja romanttisia ajatuksia.

Syntymäkuukausi kukka marigolds oranssi kukat symboli lämmin rakkaus romanttisia ajatuksia

  • Marigold kuuluu syntymäkuuhun lokakuussa

Oranssi marigolds sopii hyvin lokakuun lasten kanssa. Säteilet lämpöä ja empatiaa. Nämä tyypilliset syksyn kukat symboloivat myös romanttisia ajatuksia ja kiintymystä. Muissa kulttuureissa he edustavat intohimoa ja luovuutta. Nämä kehäkukat ovat vähän kasvavia vuotuisia puutarhan kukkia, jotka osoittavat meille kirkkaat kukkivat kullan, oranssin ja punaisen sävyinä syksyllä. Voit nauttia värien loisteesta koko syksyn ensimmäiseen pakkaseen saakka. Nämä kukat ovat helppohoitoisia ja haluavat menestyä auringossa. Luonnollisen kauneutensa lisäksi kehäkukilla on kiistaton parantava vaikutus. Niitä käytetään pääasiassa iho -ongelmiin ja haavojen paranemiseen.

 Kosmeettisilla tuotteilla ja lääkkeillä, joissa on marigold -uutetta, on parantava vaikutus iho -oireisiin.

Syntymäkuukausi kukka Marigold Lokakuu parantavia ominaisuuksia iho -oireisiin

 Tämä kaunis syksyn kukka edustaa optimismia ja vilpittömyyttä.

Syntymäkuukausi kukka krysanteemi kaunis syksyn kukka edustaa optimismia ja vilpittömyyttä

  • Marraskuu on krysanteemien kuukausi

Jokaisella marraskuussa syntyneellä on krysanteemi syntymäkuukautensa kukka. Juuri marraskuussa krysanteemit näyttävät upeista kukistaan ​​ja koristavat niillä jokaisen puutarhan. Nämä upeat kukat lisäävät väriä ulkona juuri ennen talven tuloa. Krysanteemit symboloivat rauhallisuutta ja optimismia. Esimerkiksi valkoinen krysanteemi edustaa vilpittömyyttä ja keltainen ikuisuutta. Punainen krysanteemi puolestaan ​​on intiimin rakkauden symboli, kun taas sininen ilmaisee rajattoman uskollisuuden.

Krysanteemit ovat luonnollinen puutarhan koriste.

Syntymäkuukauden kukka krysanteemit puutarhassa juuri ennen luonnollisten korujen kukintaa ulkona

Nämä kirkkaan punaiset lehtilehdet sopivat erityisen hyvin onnellisille ja seuralaisille.

Syntymäkuukauden kukka Joulutähti kirkkaat punaiset lehtilehdet joulukuun lapsille

  • Joulukuussa syntyneiden kukka on henkeäsalpaava joulutähti

Kristillisen ajan tyypillisin kukka on epäilemättä joulutähti. Joulua odotellessa se näkyy kaikkialla eikä sen pitäisi puuttua juhlakoristeista. Lisäksi joulutähtiä pidetään joulun lopullisena symbolina. Lisäksi se edustaa menestystä ja rakkautta. Itse asiassa juuri niiden ominaisuuksien vuoksi, jotka luonnehtivat kaikkia joulukuun lapsia. Hae verkkosivustoltamme ja löydät vielä enemmän mielenkiintoista tietoa ja hoitovinkkejä joulutähdestä. Tarvitset tätä juuri silloin, kun tämä on syntymäkuukausi kukka.

 Joulutähti on myös joulukuun juhlan symboli.

Syntymäkuukauden kukka Joulutähti -symboli