Kaunista puutarha – halpoja ja houkuttelevia ideoita

puutarha kaunistaa ruusuja

Kun talvi on ohi, vietät yhä enemmän aikaa ulkona. Sinun on ehdottomasti kaunistettava puutarhaasi, jotta tunnet olosi mukavaksi ja viihtyisäksi. Ulkoalue tarvitsee uudistuksen 2-3 vuoden välein, eikä sille ole sopivaa aikaa kuin aurinkoiset kevätpäivät. Jos muutat uuteen taloon, sinun ei pitäisi muuttaa puutarhaa, vaan vain istuttaa ja suunnitella se tyylisi ja makusi mukaan.

Vaaitus

Taso, taso ja taso uudelleen. Jos haluat kaunistaa puutarhaasi, ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on taso ja tutkimus! Jos haluat säästää enemmän rahaa, sinun on tiedettävä kaikki maaperästä ja alkuperäisistä kasveista. Niitä on ehdottomasti helpompi ylläpitää. Sinun tulisi oppia käsittelemään valittuja kasvilajeja ja sopivatko ne puutarhan maaperään.

Maisemointi

Maisemointi voi olla kallista ja erittäin työlästä, joten sinun on selvitettävä tarkalleen, miten haluat kaunistaa pihaasi ja ottaa asiat omiin käsiin. Voit koristella puutarhapolkuja eri kukilla. Ja jos et pidä kukkivista kasveista niin paljon, etsi mielenkiintoisia puu- ja pensaslajikkeita tai luo viihtyisä yksityisyys sisäpihalle, jossa on tuoretta vihreää nurmikkoa. Kaikki riippuu budjetistasi ja mieltymyksistäsi.

Koriste -ideoita

Jos olet selvillä puutarhan suunnittelusta, sinun pitäisi saada käsiksi valitut istutuslajikkeet. Voit myös ostaa erilaisia ​​ulkotarvikkeita tai tehdä ne itse. Pienet patsaat, kukkaruukut, tyylikkäät penkit tai viihtyisät oleskelutilat luovat raikkaan ja iloisen tunnelman patiolle. Ole luova ja kekseliäs! Kauniiseen ja poikkeukselliseen puutarhaan tarvitset yksinkertaisesti alkuperäisiä ideoita ja paljon intohimoa! Katso ehdotuksemme ja inspiroidu!

 Kaunista talon edessä oleva pieni puutarha erilaisten kasvien avulla

pieni puutarha talo pensaat kasvit

 Houkutteleva puulaatikko, jossa on kasveja kaunistamaan puutarhaasi

kukka laatikko kasvit ulkona  Viihtyisä takapiha, jota koristavat puut ja vihreä nurmikkopuutarha kaunistaa puita kiviä

 

Tyylikäs piha, jossa on tuoretta nurmikkoa, kukkia ja tyylikkäät puulavatpuutarha kaunistaa tuoretta ruohoa  Erilaisia ​​kasveja puutarhan ylelliseen näkemykseenkaunistaa puutarhaa vain budjetin alapuolella  Iloinen ilmapiiri ulkoalueella värikkäillä kukillaErilaiset kukat koristavat puutarhaa  Tyylikäs puutarha, jossa on vihreitä kasveja ja punaisia ​​kukkiapuutarha kaunistaa kukkia kauniisti  Koristele talon edessä oleva polku kauniilla kukilla ja kasveillapuutarhapolku kukkien istuttamiseen

Teksti Katjan kanssa