Kesää voidaan pidentää halutessasi ulkotakalla

ulkona kaasutakka takorauta puutarha takka puutarha suunnitteluideoita

Ulkokaasutakka – vilkas liekkien peli

Kun illan lämpötila laskee syksyn myötä, viihtyisä terassi- ja puutarha -aika on ohi. Nyt sinun on tehtävä uudelleen olohuoneen kanssa. Tai ei? Kesä kulkee kanssasi Ulkokaasutakka Laajenna sitä haluamallasi tavalla, ja vaikka sataa lunta, terassista ja puutarhasta tulee ulkoilumahdollisuus.

Grillijuhlat nousevat joulukuussa ja kolmannen adventin aikana voit nauttia lämpimästä glögiä terassilla, jossa on ulkotakka. Olipa yksityiskäyttöön tai ulkoruokailuun, ulkotilojen kaasutakka tarjoaa ihanan miellyttävää lämpöä ja vilkasta liekkien leikkiä ympäri vuoden.

Nauti kaasutakan lämmöstä ulkoalueellasi

ulkona kaasutakka puutarha takka pyöreä tyylikäs puutarhakalusteet

Kaasu ulkotakka

ulkona kaasutakka etuja puutarha takka pyöreitä kiviä

Kaasukäyttöiset puutarha-takat monissa malleissa

Laajan valikoiman kaasukäyttöisiä puutarha-takkoja löydät oikean kaasutakin kaikkiin tarkoituksiin. Pienestä takasta suunnittelijakaasutakkaan ja korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetulle palopylväälle voit todella lämmittää mitä tahansa ulkoaluetta. Kaasulämmitteinen ulkotakka voidaan helposti asentaa ja ottaa käyttöön. Ei ole savua, kipinöitä, tuhkaa eikä hiiltä. Vain kaasupullo on vaihdettava. Terassit, olutpöydät ja tupakointialueet lämmitetään hetkessä, ja ulkotilojen kaasutakka on koristeellisempi ja turvallisempi kuin mikään muu lämmönlähde. Lämpöä voidaan säätää napin painalluksella ja liekin korkeutta voidaan säätää myös eri malleissa.

DIY puutarha -takka vanhasta puuputkesta

ulkona kaasutakka puu puutarha takka pyöreä

ulkona kaasutakka puu puutarha takka pyöreä puutarhakalusteet ulkona kaasutakka takorauta puutarha takka kierros

Nauti ulkotakakaasun kodikkaasta lämmöstä

Liekkien leikki ja ulkotilojen kodikas lämpö luovat rennon tunnelman ja miellyttävän ilmapiirin. Ulkotilojen kaasutakka voidaan sovittaa ihanteellisesti ympäristöön. Saatavana on muun muassa säänkestäviä komposiitteja, jauhemaalattua terästä ja aitoa puupinnoitetta. Pienestä ulkotilojen kaasutakkapöydästä suureen tulipatsaaseen ulkotilojen kaasutakka muuttaa jokaisen viileän tai kylmän yön erityiseksi ulkoilukokemukseksi.

Vinkki: Jotkut ulkotilojen kaasutakat voidaan myös muuttaa grilliksi, joten voit käyttää vain yhtä takkaa kahdella tavalla.

ulkotakka kaasutakka puutarha takka uima -altaan äärellä ulkona kaasutakka puutarha takka pyöreä puutarha rottinkikalusteet