Koristelu ulkoalueella katoksella – hienoja ideoita

koristelu ulkotilojen katoksessa

Ulkoalueen sisustus muuttaa puutarhasta kodikkaan ja kauniin rentoutumispaikan. Tässä aiomme tarjota sinulle alkuperäisiä ideoita pation koristeluun katoksella.

Katos ei ainoastaan ​​anna puutarhaan romanttista ja harmonista kosketusta, vaan sillä on myös käytännöllinen käyttö.

Kesällä se luo miellyttävän sävyn ja takaa yksityisyyden. Ulkotilojen koristelu katolla sopii hyvin ruokailutilan houkuttelevaan muotoiluun.

Jos sinulla on terassi tai veranta, jossa on rakennustelineet tai pergola, voit tehdä katoksen eri materiaaleista. Kun valitset, sinun on ensin päätettävä, tarvitsetko vain tyylikkään koristeen tai myös hyvän varjon ulkoilualueelle.

Kuomu sopii erittäin hyvin uima -altaan viereen sijoitetun pergolan kanssa. Se luo herkkää varjostusta ja antaa terassille eksoottisen loma -ilmeen.

Tätä alkuperäistä koristelua ulkoalueella voidaan käyttää myös pylvässängyksi, sohvaksi tai oleskelualueeksi. Näin luot houkuttelevan, varjoisan yksityisen alueen. Tässä huonekalussa on pääsääntöisesti erityiset rakennustelineet, jotka soveltuvat päällysteen asentamiseen. Tämän ulkoasun ansiosta suositaan vaaleita verhoiltuja huonekaluja, joiden ylpeän vision voit täydentää kauniiden tyynyjen avulla.

Katso erinomaisia ​​esimerkkejä, jotka olemme keränneet sinulle, ja luo patioillesi satumainen tunnelma, joka lumoaa vieraasi ja ystäväsi!

Sisustus ulkoalueella katoksella – tyylikäs katto ruokailu- ja rentoutumisalueella ja henkeäsalpaavat näkymät romanttiseen tunnelmaan

koristelu ulkona ruokailutila panoraama

 Tyylikäs sisustus ulkoalueella, joka luo romanttisen tunnelman uima-altaan äärellä pylvässängyn avulla

koristelu ulkona katosvuoteella Uima-altaan yläpuolella oleva pylvässänky on koristeltu badachinilla ja värikkäillä tyynyillä, ja koko kokonaisuus luo romanttisen ja eksoottisen tunnelmankoristelu katosvuoteiden uima -altaan ulkopuolella

Teksti Katjan kanssa