Päivänvarjot kesälomalle: kuinka valita päivänvarjo oikein

Päivänvarjo on välttämätön lisävaruste, jos haluat pysyä terveenä kesällä ja ottaa silti tämän kauden parhaat puolet mukaasi. Päivänvarjojen valikoima on tietysti valtava tällä hetkellä. Kun sinulla on riittävästi tietoa, et kuitenkaan ole valinnanvarainen!

Parasols Beach taitettavat tuolit aurinkovarjot

Valitse sopiva aurinkovarjo

Joten teet oikean valinnan joukosta Sateenvarjot sinun on pidettävä mielessä niiden päätoiminnot. Hänen on tietysti suojeltava sinua auringolta. Mutta ei vain: Monilla alueilla on äkillisiä sateita kesällä. Jos näin tapahtuu, hyvän päivänvarjon pitäisi pystyä suojelemaan sinua siltä väliltä.

Tarvitset ehdottomasti aurinkosuojaa rannalla

Aurinkovarjot ranta aurinkosuoja meri loma tarvikkeet

Päivänvarjo on edelleen lisälaite, jota käytetään satunnaisesti ja joka on kuljetettava uudestaan ​​ja uudestaan. Sen pitäisi voida taittaa kokoon. Kaikki tämä kuulostaa luonnolliselta tällä hetkellä. Kuitenkin mekanismien valinta, jotka eivät saa rikkoutua taitettaessa, on perustavanlaatuista.

Tyylikkäät rantatarvikkeet – päivänvarjot raikkailla väreillä ja kuvioilla

Päivänvarjoja eri värejä ja kuvioita

Pilkullinen tai pikemminkin raidallinen?

Erivärisiä ja -mallisia päivänvarjoja sinisenä

Materiaalit kehykseen

Varjojen kahvan ja varren olisi pitänyt olla terästä tai titaania. Varjon on myös oltava päällystetty materiaalilla, joka on mukavampi koskettaa ja kantaa. Jälkimmäinen takaa myös houkuttelevamman ulkoasun.

Nauti kesäajasta varjossa

Aurinkovarjot rantatarvikkeet aurinkosuojaraidat valkoinen sininen

Sateenvarjon kangas – mikä materiaali kuuluu sen kanssa?

Paras kangas aurinkovarjon kankaalle on satiini tai vedenpitävä puuvilla. Polyesteri on muovia, eikä se yleensä ole kovin terveellistä kirkkaassa auringossa. Toisaalta nämä aineet voivat olla erittäin sopivia satunnaiseen käyttöön. Tämä materiaali on vahvempaa ja esteettisesti miellyttävämpää.

Mistä tunnistat laadukkaan päivänvarjon??

Varjot nainen rannalla sateenvarjo

Kuinka suuri päivänvarjon pitäisi olla??

Tärkein kysymys tässä on, kuinka moni käyttää aurinkovarjoa. Yhdelle tai kahdelle henkilölle 1,8–2 metriä riittää. Jos odotat, että alla istuu enemmän ihmisiä, esimerkiksi 3 tai 4, valitse noin 3 metriä leveät päivänvarjot.

Mukava rannalla

Päivänvarjot oleskelukalusteet aurinkotuoleja kesäloma

Epäsäännölliset muodot

Tavallinen muoto, jonka tiedämme päivänvarjoista, on pyöreä. Mutta se ei ole ainoa tapa. On olemassa vaihtoehtoja, joissa on epäsäännöllisiä, taitettavia elementtejä. Ne voivat olla kapeampia tai laajennettuja. Joten tällaiset päivänvarjot sopeutuvat omaan tilanteeseesi. Liikennevalojen sateenvarjot ovat myös erittäin kysyttyjä.

Varjot erolla

Päivänvarjot ranta päivänvarjo kulmikas aurinkosuoja meriloma

Joustava kahva

Viimeinen elementti, johon haluamme päästä, on kahvan joustavuus. Tämä on erittäin tärkeää, kun makaat rannalla pitkään. Voit kallistaa sateenvarjoa niin, että se estää auringon täydellisesti. Näin varmistat mukavuuden pidempään.

Nauti kesälomastasi järkevästi!

Varjot Taitettavat huonekalut merenrannalle Aurinkovarjo ja tuoli

Vältä auringonpolttamista!

Aurinkovarjoja uima -altaan aurinkotuoleilla kesäloman aurinkosuoja

Luo varjoisa hyvinvointikeidas terassillesi

Aurinkovarjoja puutarhakalusteiden päivänvarjo terassilla

Puutarhakalusteet lisäävät mukavuutta ulkona

Päivänvarjot rottinkikalusteet puutarha lounge kalusteet allas Päivänvarjot rottinkikalusteet puutarha lounge kalusteet markiisi

Päivänvarjot ranta aurinkosuoja aurinkovarjo kulmikas

Päivänvarjot Ranta Aurinkosuoja Kesäloma Asusteet Aurinkovarjoja rannalla aurinkosuoja käyttää aurinkovarjo

Pidä hauskaa kesälomalla!

Päivänvarjot ranta muoti yksityisyyden suoja rannalla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80