Patio maisema ideoita – sisustusratkaisuja jokaiseen pihaan tai puutarhaan

patio maisema ideoita takapiha vilkas tilaus puu penkki pöytä

Patio maisema ideoita – sopivat ja kauniit kalusteet puutarhassa tai sisäpihalla

Jotkut sisustusratkaisut suunnittelevat suuren tilan ulkona, jolloin se näyttää omituiselta ja mukavalta. Yksi lattia antaa verannalle – jossa on kolme erillistä huonetta – kauniin ilmeen. Sisäänrakennettuja ja vapaasti seisovia ulkokalusteita voidaan käyttää yhdessä edustamaan alueita tarkasti.

Täällä penkki ohjaa vieraat sisäänrakennettuun tulipaloon. Kun tyyliä ja temperamenttia tarvitaan, muutama aksentti voi luoda kutsuvan tunnelman, kuten pieni ruohoalue tulipalon ympärillä. Aurinkoterassilla on tärkeää ohjata tunnelmaa. Täällä pankki kutsuu vieraita kääntämään huomionsa ulospäin rentoutumiskulmaan. Yksinkertaisen lohkon sijasta hienovarainen, mosaiikkilattia kiertää sisäänrakennetun penkin läpi.

Jos terassin raja ulottuu puutarhaan, voit silti istuttaa siellä tiheitä puita tai pensaita

patio maisema ideoita takapiha elävä palo kuoppa tiilet

Takka toimii aurinkoterassin keskipisteenä. Yksinkertainen, kuvioitu siirto on ristiriidassa lattian kanssa. Takka-alue ulottuu sisäänrakennettuun penkkiin, joka tarjoaa vielä enemmän istumapaikkoja. Betoniraja ulottuu tarjoamalla takaisin penkin taakse. Jos terassin raja ulottuu puutarhaan, voit silti istuttaa siellä tiheitä puita tai pensaita. Lisää kauneutta jalkojen alla lisäämällä useita heitotyynyjä ja tyynyjä sekä neutraaleilla että syvillä sävyillä.

Muutama tuoli ja tulipalo ovat kaikki mitä tässä virtaviivaisessa ulkotilassa tehdään

patio maisema ideoita betoni harmaa palo buddha nojatuoli

Muutama tuoli ja tulipalo ovat kaikki mitä tässä virtaviivaisessa ulkotilassa tehdään. Vaikka useimmilla kansilla ei ole katosta päällä, se perustuu suojaavaan lasin ja puun läpikuultavaan rakenteeseen. Jos värimaailmasi on enimmäkseen neutraali, käytä yksinkertaisia ​​kuvioita erilaisista tiilistä ja kivikivistä maun lisäämiseksi. Patio voi olla yksinkertainen, kivetty tila, tai se voi lisätä mukavuuksia sen käytön ja nautinnon lisäämiseksi. Talon lähellä oleva sivu mahdollistaa kaasuputken helpon jatkamisen takkaa varten. Vehreä kasvisänky yhdistää terassin päällystetyn osan luomalla löysän siirtymisen sisäpihalle. Kaikkia näitä lisäyksiä ja lisäyksiä, jotka ovat erittäin suosittuja sisustuksessa, voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Jopa yksinkertainen hylly takan yläpuolella mahdollistaa arvostettujen muistojen näyttämisen.

Geometristen kivilaattojen ilmeinen kuvio ja väri tarjoavat visuaalista monimuotoisuutta

patio maisema ideoita betoni harmaa kukkaruukku metalli nojatuoli

Eristäytynyt terassi tarjoaa oleskelualueen. Geometristen kivilaattojen ilmeinen kuvio ja väri tarjoavat visuaalista monimuotoisuutta. Useita säiliöitä voidaan lisätä ja ne ovat erittäin taitavia muiden elementtien kanssa. Tässä harmaa pilkullinen kuvio sulautuu saumattomasti jalkojesi alla olevaan pintaan. Huonekalut voivat näyttää tyylikkäiltä ja taiteellisilta, ja ne voivat olla sisäänrakennettuja tai yksinkertaisia ​​- esimerkiksi jäänne graniitista puupohjalla. Takakansi tiheään istutetulle puutarha -alueelle antaa terassille ja istuinjärjestelylle erillisen ulkonäön. Maksimoidaksesi pation rentoa tyyliä, avaa hieman tilaa kivilaattojen väliin ja lisää soraa.

  Ihana rentoutumisalue ulkonapatio maisema ideoita betoni kansituoli tyynyt beige päivänvarjo   Istuinalue takapihalla ylhäältä katsottuna – kivilaattainen kävelytiepatio maisema ideoita takapiha ylhäältä katsottuna

Yksinkertainen, mutta tyylikäs ja mukava istuinalue puutarhassa – maalaismainen tyyli ja matalat huonekalut

patio maisema ideoita puu takapiha istuin huonekalut

Värikkäät ja kirkkaat metalliset ristikkotuolit puutarhassa

patio maisema ideoita kirkkaat värit metallinen ristikkotuolit vihreä

Silmiinpistäviä punaisia ​​tyynyjä puisissa patiohuonekaluissa

patio maisema ideoita punaiset tyynyt matala huonekalut puu

Satunnainen ulkoasu puutarhassa – ruutukuvio puutarha -alueella

toimiva kivitakka

patio maisema ideoita shaheboard vihreä tila puu tuoli takka