Puutarhakaappi – käytännöllinen lisä puutarhaan

puutarhakaappi lime keltainen kumisaapas tina potti

Puutarhakaappi – pakollinen jokaiselle modernille ulkoalueelle

Etsitkö ulkoalueellesi jotain uutta, joka auttaa sinua siivoamaan ja tallentamaan kaikki pienet tavarat? Pitäisikö sen olla jotain puutarhakaapin kaltaista?

Termi on ollut erittäin suosittu useita vuosia. Tähän on myös hyviä syitä.

Koska se auttaa paljon puutarhan tai terassin järjestämisessä. Kaikki näyttää siistimmältä, hienommalta. Se on myös erittäin hyvin suojattu. Tiedät hyvin, että myös laadun on oltava erittäin korkea, jotta puutarhakalusteesi kestää sään sääolosuhteet ja pysyy edelleen huippukunnossa.

Sisäkalusteet, jotka voivat toimia myös ulkoisena vaatehuoneena

puutarhakaappi tummat valkoiset juomat

Monissa tapauksissa voit itse käyttää yksinkertaisia ​​huonekaluja sisäpuolelta ulkopuolelta. Ainakin joskus tämä voi toimia hyvin. Tätä varten vastaavat huonekalut on kuitenkin oltava valmistettu PVC: stä. Muut materiaalit, jotka kestävät ulkoisia sääolosuhteita, ovat ehdottomasti vaihtoehto. Joskus tämä on erityisen hyödyllistä, jos etsit toista elämää tällaisille huonekaluille. Sillä ei ole väliä, onko ne käytetty vuoden tai kahden kuluttua. Näin olisi joka tapauksessa. Tietyt maalipinnat ja muut pinnat voivat varmasti pidentää tällaisten huonekalujen käyttöikää.

DIY puutarhakaappi, valmistettu puulaatikoista

puutarhakaappi DIY vihreät puulaatikot

Puutarhakaappi ja turvallisuus

Viime vuosina tämä aihe on saanut enemmän suosiota. Erityisesti tuulisilla alueilla ja kun puutarha yhdistetään terassialueelle, on loukkaantumisvaara. Ole hereillä ensimmäisten huonon sään merkkien jälkeen. Puutarhakaapin kiinnittämiseen ja sitomiseen on monia erilaisia ​​tapoja. Tarvittaessa kysy neuvoa asiantuntijalta.

Erityinen markkinarako puutarhakaapille

Monet edellä kuvatuista vaaroista voidaan välttää, jos puutarhakaappi sijoitetaan erityiseen, sisäänrakennettuun tai jo olemassa olevaan markkinarakoon. Voisit itse asiassa mahtua paljon enemmän kuin puutarhakaappi tällaiseen markkinarakoon. Voit myös suunnitella pesu- tai keittoalueen ulkopuolelle. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden lisätä käyttökelpoista tilaa.

Karkea luonnonpuu

puutarhakaappi diy kaappi puulevyt

Taistele puutarhakaapin kosteutta vastaan

Nyt haluamme lopettaa aiheen myös tällä erittäin tärkeällä näkökohdalla. Aina kun tällainen huonekalu on ulkona, se altistuu kosteudelle. Keräävä kosteus aiheuttaa myös monia muita seurauksia, kuten hometta. Joten sinun on valittava materiaalit, jotka toimivat sitä vastaan. Jos olet päättänyt kapeasta puutarhakaapistasi, sinun tulee myös valita oikea eristys. Sen pitäisi olla sellainen, joka todella antaa huoneen ja siinä olevien huonekalujen “hengittää” vapaasti. Siihen kannattaa ehdottomasti investoida, varsinkin jos haluat säilyttää siellä erilaisia ​​huonekaluja talvella.

Peili puutarhakaapissa

Kyllä, se on myös hyvä! Voit myös piristää ulkopintaa peilillä. Kiinnitä se niin, että myrskyn sattuessa ei tapahdu onnettomuuksia. Lisäksi sen on oltava erityisen kosteutta kestävä.

Tilaa tärkeimmille puutarhavälineille

  puutarhakaappi tumma puu vaaleat hyllyt

Nuhjuinen tyylikäs vaatekaappi, jossa vaatekaappi

puutarhakaappi tumma nuhjuinen tyylikäs tyyli

Puutarhakaappi erityisesti kasvien istuttamiseen

puutarhakaappi puutarhavälineet keraamiset ruukut kukat

Avoimet hyllyt ja paljon laatikoita

puutarhakaapit vihreät valkoiset hyllyt

Yksinkertaisesti valmistettu vaaleasta puusta

puutarhakaappi vaaleat puukukat

Vaatimaton vaaleanharmaa

Puutarhakaapin tikkaat peltikasteluastiat

Sitruunankeltainen vintage -kaappi kukkatelineenä

Puutarhakaapit kasvien jalusta petuniat

Kapea puulaudoista

Puutarhakaappi vanhentunut maalattu puksipuu

Turkoosi puutarhakaappi, jossa on runsaasti säilytystilaa

puutarhakaappi vintage turkoosi puutarhakalusteet

Vanha kirjaston kaappi saa toisen mahdollisuuden

puutarhakaappi valkoinen vintage laatikot