Puutarhakalusteet – 10 korkealaatuista tuotetta rentouttavaan kesään

Puutarhakalusteet 2016

Onneksi epämiellyttävä ja synkkä sää on ohi. Viihtyisät kesäillat ja upeat auringonsäteet odottavat meitä. Ja vaikka emme menisi lomalle heti, voimme yhä useammin hemmotella itseämme rentouttavalla kesälomalla puutarhassa tai parvekkeella. Koska ulkona tuntuu upealta tähän aikaan vuodesta. Olisi tietysti ihanteellista, jos voisit siirtää olohuoneen heti ulos. Ja se on täysin mahdollista! Erityisesti puutarhan lounge -huonekalujen kanssa mukavuus voidaan saavuttaa myös ulkoalueella. Korkea istumismukavuus ja pehmoiset, viileät tekstuurit ovat tämän tyyppisten huonekalujen tärkeimpiä ominaisuuksia. Mutta mitä muuta kannattaa ottaa huomioon ostaessaan?

Tietenkään ei voida välttää välttämätöntä koeistuntoa. Koska mikään ei voi korvata tätä. On kuitenkin muutamia yksityiskohtia, jotka sinun pitäisi yleensä olla tietoisia. Ennen kaikkea materiaalien laatu ja valmistus ovat keskeisessä asemassa. Koska ulkokalusteiden ei pitäisi olla vain mukavia ja tyylikkäitä, vaan myös kestäviä ja säänkestäviä. Sinun on myös varmistettava, että puutarhakalusteet kestävät UV -säteilyä.

Puutarhakalusteiden trendit 2016

puutarhatuoli huonekalut asetettu sohva nojatuoli sohvapöytä

Paras rakennusmateriaali on polyratan. Korkealaatuinen polyrottinki ei vain näytä aitolta, vaan on myös melko kestävä ja kestävä. Verkko on valmistettu polyeteenistä, ja useimmat puutarhakalusteiden valmistajat käyttävät sitä usein ja mielellään. Hyvä asia on, että tällaiset huonekalut voidaan jättää myös talveksi ulkopuolelle.

Ne voidaan myös puhdistaa erittäin helposti ja kätevästi pyyhkimällä ne saippuavedellä ja pehmeällä harjalla. Sitten voit myös huuhdella haalealla vedellä. saattaa loppuun!

Kuten hyvin tiedetään, tiikki sopii hyvin myös ulkokalusteiden materiaaliksi. Tässä on kuitenkin saalis. Se on trooppista puuta, joka valitettavasti tulee usein laittomasta kaupasta. Siksi sinun tulee ehdottomasti kiinnittää huomiota sertifiointiin tai, mikä parasta, valita vaihtoehto. Ja tämä on ehdottomasti olemassa!

Sitä kutsutaan lämpöpuuksi. Jotkut valmistajat ovat jo jonkin aikaa käyttäneet tätä innovatiivista materiaalia huonekalujen valmistuksessa. Esimerkiksi Mattiazzi -yhtiöltä, joka toimii pääasiassa lämpötuhkan kanssa. Erityisen käsittelyn ansiosta puu on lähes 100% vedenpitävä ja sopii siksi täysin ulkokäyttöön.

Rivan rentoutumissaari

puutarhakalusteet rentoutua saari riva verhoilu rottinkityyny

Kysytkö itseltäsi – “Ja mihin oikea rottinki on kadonnut?” No, tämä luonnollinen kudos saadaan pohjimmiltaan rottinkipalkin rungosta, ja vaikka se näyttää hyvältä, se ei sovellu ulkokalusteisiin. Voit laittaa vain aidosta rottinkista valmistetut huonekalut katetulle terassille ja kyllästää ne erityisellä lakalla.

Kuten huomaat itse, sinulla on jo monipuolinen valinta puutarhan lounge -huonekalujen suhteen, joita olemme käsitelleet vain osittain. Lisäapuna tarjoamme sinulle 10 tyylikästä Amazonin tuotetta, joista pidimme erittäin paljon. Kuka tietää, saatat pitää myös näistä.

Pidämme peukkuja sinulle ja toivotamme sinulle ihanaa kesää täynnä unohtumattomia, maagisia hetkiä ja paljon romantiikkaa!

Artelia Lounge Epona

puutarhalounun kalusteet artelia lounge epona rottinkiverhoilu

Artelia lounge -huonekalut Aseta Estoria S, ruskea

puutarhakalusteet artelia set estoria ruskea rottinki

Kulmahuone Manhattan

puutarha lounge huonekalut nurkka lounge manhattan rottinki jakkara pöytä nojatuoli

Puutarhakalusteet aseta

puutarhatuoli huonekalut polyrattan ruskea kaksi nojatuolia pöytä

Poly rottinki BOREAS -istuinryhmä

puutarhakalusteet polyrattan istuimet ryhmä boreas ruskea

YAMELIA rottinkisaari

puutarhakalusteet rottinkisaari yamelia musta

Siena Garden 104786 Oasis lounge -sarja

puutarhalounun kalusteet siena puutarha lounge -setti keidas

Deluxe lounge Aseta sarja

puutarha -lounge huonekalut delux setti rottinki valkoinen kangas verhoilu

XXL auringon saari rantatuoli

puutarha lounge -huonekalut xxl sun island valkoinen verhoilu rottinkityyny