Puutarhakalusteet – 8 unenomaista sohvaa ulkoalueelle

terassi suunnitteluideoita lounge huonekalut puutarha uima -allas puinen veranta

8 unenomaista puutarha -olohuoneen kalusteideaa

Jos tulet alueelta, jossa talvi kestää maaliskuuhun ja huhtikuuhun, ymmärrät minua! Kaltaisemme ihmiset odottavat kärsimättömästi kesää kuin kukaan muu. Sitten et lopeta auringosta nauttimista ja ystävien hemmottelua cocktaileilla terassilla tai puutarhassa.

Vähän ennen sitä voit ottaa kaikki siellä käytettävät huonekalut syrjään ja puhdistaa ne. Sitten istut sen päällä kaunis kirja ja kylmä juoma kädessäsi. Tämä on loistava tapa juhlia kesän ensimmäisiä päiviä, älä usko?

Nyt asun itse Kaliforniassa ja talvi on täällä lyhyempi ja leuto. Mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että olen erittäin kärsimätön kesän ensimmäisten päivien suhteen. Näillä otan esiin kaikki ulkoalueen tyynyt, ja ne tulevat takaisin kellariin vasta syksyllä.

Tämän ajatuksen mielessä haluan esitellä teille 8 modernia kesäsohvaa

Kuka tarvitsee poikamiesasunnon, jos et voi katsella suosikkipeliäsi siellä? Näin ajattelevat Beringer Fine Homesin suunnittelijat, ja siksi he loivat Dive-In-elokuvan Scottsdalessa, Arizonassa.

Jos et katso peliä, voit kääriä näytön ylös ja näet vesiputouksen sen sijaan

Puutarhakalusteet puutarha -allasideoita makaa

Nämä kansituolit ja niihin sopivat aurinkovarjot ovat erittäin aurinkoisella paikalla. Pienet aallot muodostuvat ja niiden kautta koet varmasti tunteen kuin olisit rannalla. Muista toistaa tämä ajatus kotona. Jos käytät vanhaa nojatuolia, vesi voi sekoittua ruosteeseen. Markkinoilla on erityisesti suunniteltuja lepotuoleja. Niitä käsitellään asianmukaisesti, jotta ne eivät vaikuta klorofylliin tai muihin uima -altaissa esiintyviin kemikaaleihin.

Puutarhakalusteet uima -altaalla

Puutarhasuunnitteluideoita Puutarhakalusteet Puutarha -allas Aurinkosuoja

Tässä oleskelutilassa koemme pari syvän sinistä kansituolia. Tämäntyyppinen suunnittelija on Henry Hall. Taidat kellua tämän puutarhan yllä. Se sisältää myös kävelytiet veden yli, jotka johtavat sisäpihalle.

Ideoita puutarhan suunnitteluun ja puutarhan valaistukseen

Puutarhakalusteiden suunnittelu ulkovalaistus

Tämä puutarha näyttää saaneen inspiraatiota japanilaisesta minimalismista puutarhan suunnittelussa. Yksinkertaisesti sanottuna käytät vain sitä, mikä on ehdottoman välttämätöntä, ja annat kaikelle muulle alisteisen roolin. Lisäksi yksi sisältää zen -elementtejä, kuten vettä, kiviä ja kasveja.

Kaksikerroksinen tuoli toimii tämän ulkoalueen keskipisteenä. Se toimii lounge -tilassa ja taideteoksena samanaikaisesti. Eklektiset aksentit Etelä -Aasiasta saavat huoneen näyttämään rennolta ja epäviralliselta

Puutarhasuunnittelu Puutarha -huonekalut Suunnittelukalusteet rottinkinen puinen lepotuoli

Mistä haaveilet, kun makaat auringossa? Ajattelen paljon kesäjuhlia. Neliönmuotoiset leposohvat ovat täydellisiä kesäviihdettä varten. Siellä voit nauttia auringosta päivällä ja istua siellä illalla.

Olohuone ulkona

Puutarha -huonekalut puinen veranta puulattiat, joissa sohva

Tämän altaan on luonut Bradford Products. Se sisältää sisäänrakennetut leposohvat ja hyödyntää tätä pientä tilaa. Uima -allas varustettiin lasimosaiikkipinnalla.

Joten on mukava istua sen päällä eikä sinun tarvitse edes riisua uimapukuja

Puutarha -huonekalut puutarha -allasnäkymä heitotyyny oleskelualue

Oletko tekemisissä pienemmän kaupunkialueen kanssa? Tämän kaltaiset silmukka -sohvat tarjoavat loistavan mahdollisuuden rentoutumiseen, varmistavat selkeät linjat hallitsematta huonetta.

Terassisuunnitteluideoita esillä

terassisuunnitteluideoita lounge -huonekalunäkymä ja aurinkosuoja

Purppuranpunaiset vuodesohvat lisäävät värillisiä “ponnahduksia” tähän minimalistiseen huoneeseen Menilo Parkissa, Kaliforniassa. Pidän tavasta, jolla pyöristetyt reunat rikkovat siluetin puhtaista linjoista ja tekevät siitä mielenkiintoisemman ja sujuvamman.

Mikä näistä ideoista sopisi ulkoalueellesi? Luo suunnittelusi kesäksi?

terassi suunnitteluideoita lounge huonekalut puutarha uima -allas puinen veranta