Riippumatto kehyksellä rentouttaviin hetkiin omassa puutarhassa

riippumatto kehyksellä puutarhakalusteet riippumatot

Turvalliset paratiisihetket kehyksellä varustetussa riippumatossa

Onko sinulla puutarha, jossa on kauniita varjoisia ja aurinkoisia paikkoja? Onko sinulla ainakin ruohoa siellä? Mutta ehkä myös ruohoa, kukkia ja puita? Elä sitten paratiisissa! Etkö jotenkin vielä tunne sitä? Tämä johtuu varmasti pienestä asiasta.

Hmm, mitä se voisi olla?!

Rentouttavia hetkiä omassa puutarhassa

Riippumatto runko -loungekalusteilla ja riippumattojen rentoutumisella

Onko sinulla todella mukava riippumatto? Kehyksen tulisi olla paras, jotta voit nauttia rentoutumisesta puutarhan eri kulmissa haluamallasi tavalla. Yksi niistä luksusmalleista, jotka näet vierittäessäsi alas, voi viedä sinut paratiisiin. Ne noudattavat parhaita perinteitä, mutta myös yhdistävät ne moderniin ergonomiaan ja mukaviin patjoihin ja verhoiluun.

Myös tyyliltään ne on kirjoitettu upeasti ulkoalueelle.

Riippumatot ulkona

Riippumatto, jossa on runko -loungekalusteet ja riippumatto violetti vaaleanpunainen

Hanki täydellinen riippumatto ja seiso zen -puutarhassa

Kivet, ruoho ja vesi – nämä elementit ovat pakollisia zen -puutarhassa. Tämä pätee riippumatta siitä, noudatatko japanilaisia, kiinalaisia ​​tai muita puutarhan suunnittelun perinteitä. Nykyaikaiset länsimaiset jäljennökset sisältävät myös tilaa istua ja levätä. Riippumatto jalustalla voisi ideaalisesti kirjoittaa itsensä sinne. Tätä varten etsi ohut, mutta kiinteä ja joustava materiaali. Se olisi ehdottomasti oikea lepotuoli selällesi.

Riippumatto kehyksellä zen -puutarhassa

riippumatto kehyksellä puutarhakalusteet oleskelukalusteet ja riippumatot

(Melkein) makaa nurmikolla

Katoa ruohoon ja yhdistä pihan vihreys. Älä kuitenkaan tee kompromisseja mukavuudesta. Hanki riippumatto, jolla on tällainen jalusta. Pehmeän, paksun, vihreän patjansa ansiosta se on paras kompromissi täydellisen sängyn ja upean luonnon kokemuksen välillä!

Pehmeästi pehmustettu ja raikas vihreä

Riippumatto, jossa on pehmustetut runko -olohuoneen kalusteet ja riippumatot

Ihanteellinen patja

Selkämme terveys on aina tärkeä. Jopa paras kesänautinto ja kaunein näkymä eivät ole hauskoja, jos ne satuttavat meitä. Tästä syystä riippumatto, jossa on integroitu ortopedinen patja, on aina hyvä sijoitus. Tämänkaltaisella suunnittelulla kauniin puutarhan maisema on rikastettu.

Riippumatto, jossa on ortopedinen patja

riippumatto, jossa on runko -olohuoneen kalusteet ja riippumatot

(Vähintään) kolme toimintoa yhdessä

Matto on integroinut tähän huonekaluun useamman kuin yhden toiminnon. Tämä malli toimii riippumattoina, jossa on runko, leposohva, pieni oleskelualue, jossa voit pysyä jopa kevyessä sateessa, ja toisinaan myös lasten leikkipaikkana. Se on vähimmäismäärä, mutta olemme varmoja, että mielikuvituksesi voi avautua vieläkin enemmän.

Kaikki yhdessä

riippumatto kehyksellä puutarhakalusteiden sarja huvimaja puuta

Uusi huvimaja

riippumatto kehyksellä puutarhakalusteiden sarja huvimaja

Riippumatto kehyksellä vesiympäristössä

Mutta puhdas rentoutuminen tulee, kun asetat riippumaton kehyksellä vesilähteen viereen. Se voi olla kaivo, järvi tai meri. Kaikki eivät ole onnekkaita, kun sisäpihalla on niin upeita veden ominaisuuksia. Mutta jos näin olisi, vesi, maa ja ilmaelementit voitaisiin integroida paremmin toisiinsa suunnittelun avulla. Värit – valkoinen ja sininen – ovat keskeisessä asemassa.

Riippumatto takapihalla …

riippumatto, jossa on runko -olohuoneen kalusteet riippumatot

… tai aseta se terassille 

riippumatto runko puutarhakalusteet asettaa terassi

Täydellinen kelluva muotoilu

Supermoderni puutarha tarvitsee myös supermodernin suunnittelun. Aivan kuten tässä esitetyssä kehyksessä olevassa riippumatossa. Se on mukautus sisätilojen nykyaikaisten ergonomisten suunnittelukonseptien ulkopuolelle. Innovatiiviset materiaalit varmistavat, että muotoilu on niin ohut, että huonekalut ovat lähes näkymättömiä. Ihminen luulee spontaanisti, että tämä tapahtuu mukavuuden kustannuksella. Itse asiassa muutaman minuutin käytön jälkeen huomaat, ettet edes halua nousta.

Moderni ja ergonominen riippumatto

Riippumatto, jossa on runko -olohuoneen kalusteet puutarhassa

Rentoutumisnurkkaus terassilla

riippumatto, jossa on runko -olohuoneen kalusteet puutarhan ideoissa

Täällä voit kokea samanlaisen mallin hieman eri väreillä

Riippumatto, jossa on runko -loungekalusteet ja riippumatot beige

Tästä kuvasta näet, että tällainen riippumattoinen malli, jossa on runko, olisi myös kauniisti maalattu maalaistyyliin.

Riippumatto kiinteällä puurungolla

riippumatto, jossa on runko -olohuoneen kalusteet ja riippumatot uima -altaan äärellä

Futuristinen riippumatto kehyksellä

Jos luulet futuristiseen tai huippumoderniin kotiisi, ettei siihen mahtuisi riippumatto riippumatta siitä, kuinka kaunis ja innovatiivinen se on, katso tämä esimerkki täältä! Jos se ei ole unelma!

Futuristinen muotoilu, jossa tilaa 4 hengelle

riippumatto runko -puutarhakalusteilla 4 hengelle


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80