Suunnittele puutarhakalusteet nyt uuteen kauteen

Puutarhakalusteita uuteen kauteen 

Kesän jälkeen on ennen kesää. Vaikka puutarhanhoitokausi on vähitellen päättymässä, se ei tarkoita, ettet voisi käsitellä seuraavaa lämmintä vuodenaikaa. Jos haluat piristää puutarhaasi uusilla puutarhakalusteilla tai jopa toteuttaa täysin uuden konseptin, sinun tulee käyttää kylmiä päiviä suunnittelussa. Niitä löytyy myymälöistä myös syksyllä ja talvella hienoja tarjouksia patiohuonekaluista tehdä. Joten ui virtaa vastaan ​​ja tee puutarhastasi talviteema.

puutarhakalusteiden settipöydän tuoli penkki puu

Perusta: pöytä ja tuolit

Riippuen siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on puutarhassa tai terassilla, pöydän sijoittaminen keskeiseksi elementiksi on yleensä perusta kaikkien puutarhakalusteiden järjestelylle. On parasta varmistaa, että se on paikassa, joka on mahdollisimman suojattu säältä, esimerkiksi lähellä talon seinää. Vaihtoehtoisesti puutarhakalusteet voidaan suojata myös suojauksilla tai eteisillä. Jos sinulla on suuri perhe tai vastaanotat usein vieraita, suuri pöytä, jossa on vastaava määrä vastaavia tuoleja, kannattaa. Mikään ei ole epämukavampaa kuin istuinten puute grillataessa tai rentoutuessa. Onko se metallista, pajuista tai muovista valmistettuja puutarhakalusteita, on makuasia. Joka tapauksessa kiinnitä huomiota pintoihin, jotka ovat säänkestäviä ja helposti puhdistettavia.

Suojaa auringolta ja tuulelta

Niin kaunis kuin aurinko voi olla, joskus se on liikaa hyvää. Erityisesti vanhukset ja pienet lapset on suojattava suoralta auringonvalolta puutarhapöydän ääressä. Pysyvästi asennettu sisäänvedettävä markiisi sopii tähän parhaiten – varsinkin jos puutarhakalusteet ovat lähellä talon julkisivua. Vaihtoehtoisesti on suuria aurinkovarjoja, jotka voivat toimia myös sadesuojana. Sateenvarjojen etuna on, että ne voidaan helposti taittaa kokoon ja säilyttää tilaa säästäen. Toinen tapa suojata puutarhan suhteellisen suuret alueet auringolta on markiisi. Nämä suurikokoiset liinat on yleensä helppo koota ja niitä voidaan käyttää myös erittäin joustavasti.

Puutarhakalusteet lisäävät mukavuutta

Pöytä ja tuolit ovat yksinkertaisia, mutta välttämättömiä aterioille ulkona. Mutta ei ole mitään vastustamasta itseäsi mukavammilla puutarhakalusteilla. Jos haluat todella rentoutua, voit perustaa pienen nurkan yhdellä tai kahdella säkkipussilla. Nämä kodikkaat tuolivaihtoehdot ovat ihanteellisia lukutunneille tai sulkea silmäsi auringossa ja antaa ajatustesi vaeltaa. Jos tämä ei riitä, riippumatto on juuri sinulle sopiva. Tämä patiohuonekalujen klassikko tarjoaa tavallisen lepotuolin mukavuuden ja kodikkaan bonuksen kevyestä edestakaisin heilumisesta – täydellinen paikka nukkua pois. Perinteisesti tiedetään, että riippumatto on asennettu kahden puun väliin, mutta mikä tahansa muu pinta on riittävän vakaa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, klassinen puutarhatuoli on huomautettava. Tämä edullinen ja joustava ratkaisu on ihanteellinen auringonottoon, koska voit yksinkertaisesti seurata auringon kulkua lepotuolilla – tai etsiä varjoa, kun se on liian kuuma.

Esitys: oma uima -allas

Tuskin on mitään parempaa kesällä kuin oma uima -allas. Jos sinulla ei vielä ole sellaista tai olet tyytymätön nykyiseen ratkaisuun, sinulla on nyt talvella aikaa miettiä parempaa vaihtoehtoa. Ehkä se voi olla pysyvästi asennettu uima -allas? Sillä on tietty rakentamisaika, mikä on parasta olla kesällä. Sen sijaan maanpäällinen uima-allas on käyttövalmis nopeammin, mutta myös tämä on suunniteltava huolellisesti. Tilasta, tulevista kylpijöistä ja uima -altaan vaatimuksista riippuen voit valita monista eri malleista. klo raivoavat lapset se voi tarvita kiinteän metallirungon, muuten allas, jossa on kalvoraja, voi tehdä saman. Joka tapauksessa: Uima -altaasta voi tulla uuden puutarhakonseptisi esikuva.

Kuva: https://pixabay.com/