Suunnittele ulko -oleskelutila tiukalla budjetilla

ulko -oleskelutila huonekalut metalli ruokailutila

Ulko -oleskelutila on ihanteellinen paikka tavata ystäviä, jutella ja juhlia. Mutta voit myös viettää siellä muutaman tunnin rauhassa. Uima -altaan vieressä olevassa puutarhassa tai takapihalla voit aina nauttia raikkaasta ilmasta ja luonnosta. Lounge -alueen ulkoasu voi olla melko kallis, mutta sen ei tarvitse olla näin.

Tarjoamme sinulle muutamia hienoja ideoita, joiden avulla voit tehdä ulko -oleskelutilastasi erittäin houkuttelevan ja omaperäisen tuhlaamatta paljon rahaa.

Yksinkertainen katos voi korvata kannen, terassin tai sisäpihan. Asenna neljä pylvästä ruokailutilan ympärille, jotta voit luoda luotettavan katoksen. Sen ei välttämättä pitäisi olla iso, tärkeintä tässä on se, että se tuo puutarhaan paljon charmia ja eleganssia.

Hanki ainutlaatuisia puutarhakalusteita kirpputorilta. Voit käyttää erilaisia ​​vanhoja tuoleja, pöytiä ja muita vintage -jalokiviä koristamaan ulkoaluetta. Maalaa ne kirkkaasti, aseta niihin irrotettavat päälliset, tee värillisiä tyynyjä. Näin helppoa on antaa rentoutumiskulmalle raikas ja iloinen ilme.

Mielenkiintoiset lisävarusteet ovat erittäin tärkeitä ulko -oleskelutilan yksilöllisyyden kannalta. Kauniit ruukut, pienet patsaat, puiset hahmot, tyynyt, pöytäliinat – varmasti säilytät paljon houkuttelevia asioita ullakolla tai kellarissa. Ota ne lopulta esiin ja luo ainutlaatuinen sisustus puutarhaan!

Tyylikäs vanha penkki ulko -oleskelutilassa, joka on koristeltu värikkäillä tyynyillä ja kauniilla kukkaruukkuilla

ulko -oleskelutila vintage -kalusteet

 Mielenkiintoinen idea ulko -oleskelutilaan, jossa on vanhoja huonekaluja

ulko -oleskelutila mukava ja viihtyisä  Romanttinen huvimaja, jossa on eksentrinen kattokruunu, metallituolit ja herkät pöytäkoristeetulkoalue lehtimaja kiipeilykasveja

 Kuninkaalliset nojatuolit ja sohva sekä puinen rintakehä ulkotelineenäulko -oleskelutila puinen rintakehä Rentoutumisalueen päällä oleva katos ja värikkäät tyynyt antavat puutarhaan eksoottisen ilmeenulkolounge eksoottinen visio  Vanhanaikaiset siniset lepotuolit ja tarvikkeetlounge -tuolit vintage -tyyliin  Ullakolla olevat vanhat huonekalut on siirrettävä nopeasti puutarhaanvintage huonekalut puutarhan sisustus

 Teksti Katjan kanssa