Suunnittele ulkoalue nykyisten puutarhakalusteiden trendien 2021 mukaan

Viime vuonna vietimme paljon enemmän aikaa puutarhoissamme, ja näyttää siltä, ​​että vuosi 2021 tulee olemaan samanlainen. Siksi on järkevää valmistaa puutarhasi ajoissa tulevaa kesää varten. Auttaaksemme sinua saamaan kaiken irti ulkoalueestasi ja suunnittelemaan sen uusimpien trendien mukaisesti, olemme koonneet tärkeimmät puutarhakalusteiden trendit vuodelle 2021 ja luetelleet ne alla. Vieritä alas ja pysy kuulolla…

Puutarhakalusteet voivat muuttaa ulkoalueesi kokonaan ja muuttaa sen viihtyisäksi ilmapiiriksi. Se on hyvä syy viettää enemmän aikaa ulkona, luuletko niin?

Laajenna siis asuintilaa ulkona tekemällä puutarhasta mukava ja säänkestävä Lounge -huonekalut ja varustaa modernit ulkokalusteet. Ja jos sää tekee yhteistyötä, valmistaudu aurinkoon parhaiden kanssa Aurinkotuoleja ja lepotuoleja.

Puutarhakalusteiden trendit 2021

Puutarhakalusteiden trendit 2021 luonnonmateriaalit

Mitkä ovat viimeisimmät puutarhakalusteiden trendit vuodelle 2021?

Nykyiset puutarhakalusteiden trendit tarjoavat vaikuttavan valikoiman ulkokalusteita, baarisarjoja, aurinkotuoleja ja lounge -huonekaluja. On olemassa laaja valikoima muotoja, kokoja ja väriyhdistelmiä, joiden avulla voit helposti löytää täydellisen tuotteen yksilöllisiin tarpeisiisi. Tutustu uusimpiin puutarhakalusteiden trendeihin, jotka on otettava huomioon valintaa tehdessäsi.

Selkeät linjat ja muodot

Tämä sisustustrendi leviää myös puutarhaan. Puhtaat linjat ja muodot ovat vahva ilme vuodelle 2021, erityisesti puutarhoissa, joissa on moderni vivahde.

Suorakulmaiset ja neliömäiset pöydät, suorat tuolin selkänojat ja käsivarret sekä yksinkertainen muotoilu ovat tämän huonekalutyylin keskeisiä elementtejä. Neutraaleilla väreillä on myös suuri rooli, painottaen valkoisia ja harmaita.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 selkeät muodot ja linjat

Ulkokalusteet, jotka näyttävät sisäkalusteilta

Monet meistä avaavat talomme puutarhaan ja hämärtävät linjat sisä- ja ulkopuolelta. Siksi ei ole yllättävää, että ulkokalusteet näyttävät yhä enemmän sisäkalusteilta.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 heitotyyny puutarha -allas sohva

Toinen loistava tapa hämärtää rajaa sisä- ja ulkotiloissa on sisällyttää mattoja ulkotilaasi. Tiedämme, että tämä saattaa kuulostaa hieman epätavalliselta, mutta tällaiset ulkomatot ovat peräisin tältä Gartella, varmistaa erityisen viihtyisän ilmapiirin ulkona. Voit myös käyttää mattoja eri alueiden erottamiseen. Kaikki vedenpitävät matot sopivat kuitenkin tähän.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 ulkomatto

Cocoon ja riipputuoli

Me kaikki kaipaamme näitä pieniä mukavuuksia juuri nyt. Tarve tuntea olonsa mukavaksi ja rentoutua ulkoalueellamme heijastuu kookonin ja riipputuolien kasvavaan suosioon.

Ripustettava tuoli metallikehyksessä on luultavasti tilaa säästävin tapa omaksua tämä suuntaus. Jos sinulla on paljon tilaa, puutarhan raivo on kokko -nojatuoli.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 riippuva tuoli

Tyylikäs ulkoruokailutila

Puutarhaamme ei ole koskaan käytetty niin viihteeksi kuin viime vuonna. Tämän seurauksena myös ulkoruokailukalusteet sopeutuvat uusiin tarpeisiimme.

Ruokapöydät ulkona Useissa istuimissa nykyaikaisessa puutarhassa nähdään yhä enemmän käytännöllisiä pöytiä, jotka ovat säädettävissä tai tarjoavat erilaisia ​​säilytysvaihtoehtoja.

Toinen tärkeä suuntaus on integroidut tulipesät, jotka herättävät katseen ja lahjoittavat samalla valoa ja lämpöä illalla.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 Ulkokalusteet

Vaaleat värisävyt

Neutraalit värit ovat yhä suosittuja ulkokalusteissa, mutta vaaleita värejä käytetään yhä enemmän uusissa tuotteissa. Tämä pätee erityisesti jauhemaalattuihin metallikalusteisiin.

Värikkäillä puutarhakalusteilla voit piristää ulkoalueesi leikkisästi. Ne myös kiinnittävät huomiota tiettyyn puutarhan alueeseen.

Jos haluat pitää vaaleat värit hienostuneempina, tyynyt ja vaaleat aksenttivärit näyttävät hyvältä neutraaleilla huonekaluilla.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 värisävyt

Ratkaisuja pieniin tiloihin

Pienet puutarhat ovat edelleen yleinen piirre saksalaisissa kotitalouksissa, mikä johtaa pienikokoisten ja käytännöllisten ulkokalusteiden kysyntään.

Pienen jalanjäljen, piilotetun säilytystilan ja joustavan asettelun omaavat setit ovat ihanteellisia pienille terasseille ja ulkoalueille.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 pienet tilat

Loma omassa puutarhassa

Koska monet meistä pitävät lomamme tällä hetkellä hieman lyhyempänä, ajatus puutarhan käyttämisestä loma -ilmapiirin luomiseksi on erittäin ajankohtainen. Ulkokalusteet sopeutuvat tähän trendiin.

Olemme jo puhuneet kokko -nojatuoleista, jotka ovat täydellisiä rentoutumiseen rannalla. Aurinkotuolit ovat myös loistava tapa lisätä ylellisyyttä pihallesi. Jos valitset pyörillä varustetun mallin, voit sijoittaa sen puutarhan kaikkiin kulmiin.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 käytännölliset taitettavat huonekalut

Puutarhakalusteiden trendit 2021 – yhteenveto

On olemassa joitakin perusaiheita, jotka kulkevat puutarhakalusteiden trendien 2021 läpi. Ne kaikki heijastavat puutarhojemme kasvavaa käyttöä ja niiden tärkeää roolia vapaa -ajallamme.

Ulkoiluviihde, kodin ja puutarhan rajojen hämärtyminen, monitoimiset huonekalut ja tyylikkään mukavuuden tarve ovat kaikki tämän vuoden puutarhakalusteiden trendien avaintekijöitä. Koskaan ei ole ollut helpompaa löytää sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä huonekaluja, jotka luovat vieraanvaraisen ilmapiirin.

Puutarhakalusteiden trendit 2021 suunnittelevat ulkoilualueita