Suunnittelijamallisto tyylikkäistä taitettavista ulkokalusteista ja -lampuista

tyylikkäät kokoontaitettavat terassikalusteet ja lamput Summertime

Suunnittelijamallisto tyylikkäistä taitettavista ulkokalusteista ja -lampuista

Milano 2012: Slovenian suunnittelija Nika Zupancissa on valikoima ulkokalusteita ja lamppuja, kuten jättiläisiä vaaleanpunaisia ​​kuplia Spazio Rossana Orlandi esiteltiin Milanossa.

Makea ikuisuuden tunne ja jatkuva katkera läsnäolon puute ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka Nika Zupanc vetäytyi kesästä ja lisäsi niitä esineissään

Suunnittelijakokoelma lähettää taitettavat ulkokalusteet ja taitettavat tuolit

Summertime -mallistossa on taittuvat tuolit metallisilla vaaleanpunaisilla kehyksillä ja mustilla nahkaistuimilla. Ne on valmistettu materiaaleista, joita normaalisti käytettiin huviveneissä. Pöytä on myös osa kokoelmaa. Siinä on sanat sivuilla, joten ylhäältä kääntyvät pystyasentoon liitutauluksi.

Kuplalamppu – loistava tunkeilija

Suunnittelijamallisto tyylikkäistä taitettavista ulkokalusteista ja valaisimista

Kuplalamput on puhallettu vaaleanpunaisesta lasista ja niissä on musta pidike. Niiden halkaisija on 45 tai 60 cm.

Materiaalit: lasi, metalli

Lasinpuhallus, jonka on valmistanut Vistosi -brändi sadan vuoden perinteellä Muranon lasista.

Värit: vaaleanpunainen lasi, musta lampunpidin

Lampun halkaisija: 60 ja 45 cm

Ruokailutilan kalustus ulkotiloihin

Suunnittelijamallisto tyylikkäistä taitettavista ulkokalusteista ja valaisimista ruokapöytä

Kuplalamput esittivät myös ruotsalaiset suunnittelijat Front Spazio Rossana Orlandissa.

Salone Internazionale del Mobile järjestettiin 17. – 22. huhtikuuta

Suunnittelijamallisto tyylikkäistä taitettavista ulkokalusteista ja valaisimista Summertime taitettuna

Tässä on lisätietoja Zupancista:

Zupanc etsii uusia ilmaisuja, jotka edustavat rationalismi, utilitarismi ja käytännön järki. Tämän saavuttamiseksi hän käyttää runollista harkintaansa, sisäisiä kamppailuja stereotypioiden kanssa ja kestäviä asioita tekniikan kanssa.

Ruokapöydän tuolit puutarhassa – tyylikäs muotoilu

Suunnittelijakokoelma ulkokalusteita ja lampputuoleja

Lopullinen muotoiluohjelmisto, joka koostuu lampusta, tuolista ja pöydästä, muuttuu nyt täysin villiksi alueeksi: kesäiseen luontoon. Kuplalamput on valmistettu poikkeuksellisesta vaaleanpunaisesta lasista, jonka on valmistanut Vistosi -brändi vuosisadan perinteellä Muranon lasista Nika Zupancille. Taitettavat Summertime-tuolit, joiden punaisilla istuintyynyillä on brodeerattu kultaa, aiheuttavat häiritsevää vaikutusta, kun taas kesäpöytä mustalla pinnallaan ja lelumainen käämitysmekanismi kätkee improvisoidun pöydän tai peilin mahdollisuudet.

Kesäaika

Etsiessään uusia tapoja ylittää käytännön järki ja testata emotionaalisten vaikutusten rajoja Zupanc väittelee tekniikoista ja mahdollisuuksista lähinnä ns. Poikaseuran ja sen leikkipaikan kanssa. Tämän saavuttamiseksi hän käyttää runollista harkintaansa, sisäisiä kamppailuja stereotypioiden kanssa ja kestäviä asioita tekniikan kanssa.

Ohjelmisto, jonka kanssa Nika Zupanc tykkää kovasti leikkiä, koostuu lampusta, tuolista ja pöydästä. Todellinen klassikko on tällä kertaa tehty täysin villillä alueella: kesäinen luonto, joka johtaa lukuisiin tulkintoihin sen yleisestä luonteesta. Lokkien legendaaristen kesäelementtien ja äänien on selviydyttävä uudessa yhteydessä. Näiden muistojen käsityksen vieraantaminen on jotain, joka tuo kokoelmaan aavemaisen vetovoiman.

Taitettava pöytä – sileä pinta

Suunnittelijamallisto ulkokalusteista ja suurista pöytävalaisimista

Kuplalamput on valmistettu poikkeuksellisesta vaaleanpunaisesta lasista, jonka on valmistanut Vistosi -brändi sadan vuoden perinteellä Muranon lasista Nika Zupancille..

Kesätuoli – luonnon tuhoaminen

Vahvan kokoontaitettavan putkimaisen metallikehyksen ansiosta se olisi toinen hyvä esine, joka kestää rehevän puutarhan vaativaa elämää. Hänellä on kuitenkin toinen kumouksellinen rooli. Punakultaiseen väriin upotettuna se tuo hämmästyttävän kiehtovan kesän muistojen makeaan tahmeuteen.

Materiaali: putkimainen teräsrunko, hain ulkotekstiilit, kirjonta

Värit: musta verhoilu, punainen kultainen kehys

Kesäpöytä – maalattu mustaksi iltapäivällä

Suunniteltu puhdistuksen ja kiusauksen pintaan, se tekee hämmästyttävän ensivaikutelman ja elinikäisen pakkomielteen. Se voi tietysti vastata kaikkiin kapean sohvapöydän haasteisiin, mutta sen lelumainen vetomekanismi viittaa mahdollisuuksiin vaihtaa näkökulmaa. Toisaalta se on improvisoitu lauta emotionaalisten yksityiskohtien hajottamiseksi, toisaalta oma yksityinen Kohtuullinen the Turhamaisuudet.

Materiaali: putkimainen teräsrunko, emaloitu peltilevy, peilikalvo

Värit: pöytä, punaiset kultaiset jalat

Tyylikkäät kokoontaitettavat puutarhatuolit – nahkaverhoilu

Suunnittelijamallisto tyylikkäistä taitettavista ulkokalusteista ja -lampuista