Upeita ideoita leikkimökkiin puutarhassa tai pihalla

leikkimökki puutarhassa idea kastelukannu lapsi tyttö

Upeita ideoita leikkimökkiin puutarhassa tai pihalla

Jotkut arkkitehtoniset elementit lisäävät tähän leikkimökkiin aikuisten tyyliä. Katon sijasta portti voi suojata etuoven. Leikkimökit voivat olla pieniä tai täyskorkeita; viimeinen tarjoaa paljon kattoaluetta suljetulle ullakolle.

Ikkunalaatikot tarjoavat vaatimattoman tavan integroida kasvit leikkimökkiin; Se on maalattu samaan väriin kuin hallitseva aksentti. Sähköjohdot ovat kalliita; sen sijaan valitse paristo- tai aurinkokäyttöiset lyhdyt valaisemaan oviaukko. Muodosta portaat, joissa on lippukivet. Bonus: se auttaa pitämään saastumisen poissa leikkipaikalta.

Täällä erkkeri-ikkuna näyttää silmiinpistävältä, kun leikkialueelle on kolmipuolinen näkymä

leikkimökki puutarhassa idea pienet kattoikkunat leikkisä

Tämä leikkimökki koostuu upeista yksityiskohdista. Ikkunat valaisevat huoneen sisätiloja. Täällä erkkeri-ikkuna näyttää silmiinpistävältä, kun leikkialueelle on kolmipuolinen näkymä. Arkkitehtoniset yksityiskohdat, kuten kaiteiden painikkeet ja katoksen konsolit, lisäävät suunnittelun omaperäisyyttä. Erilaisella päällystemateriaalilla talon alla on kaksi etua: Se erottaa rakenteen pihasta ja nostaa sen harjanteen yläpuolelle. Jotkut istutetut kukat, mukaan lukien ikkunalaatikot ja pienet astiat, saavat tämän pienen rakennuksen reunat näyttämään upeilta.

Houkuttelevat tekstuurit kiehtovat sekä nuoria että aikuisia tällä leikkimökillä

leikkimökki puutarhassa idea lapset kiehtovat

Houkuttelevat tekstuurit kiehtovat sekä nuoria että aikuisia tällä leikkimökillä. Tällaisen talon suunnittelun yksinkertaistamiseksi valitse materiaalit ja värivalikoima, jotka näyttävät samanlaisilta kuin tavalliset rakenteet. Täällä harmaat ja tiilenpunaiset aksentit stukkopeilin yksityiskohdat leikkitalon pitkänomaisesta versiosta. Avoin katto ja hollantilainen ovi varmistavat huoneen raikkaalla ilmalla. Jos leikkimökkiä käytetään ympäri vuoden, järjestä johdotus vapaa -ajan pidentämiseksi. Jos budjetti sallii hyttysverkot, älä unohda ostaa niitä. Toistuvat kuviot ja tekstuurit ovat aksentti tässä leikkimökissä.

Moderni sisustus – puinen leikkimökki ja leluja ympärillä

leikkimökki puutarhassa idea kaide puu ruskea puu

  Kaunis pieni leikkimökki takapihalle leikkimökki puutarhassa idea lapset pieni ihana Satumainen tunnelma – paljon kurpitsia matkalla leikkimökille leikkimökki puutarhassa idea kurpitsa auringonkukka

Erilaisia ​​kasveja ja värikkäitä kukkia

leikkimökki puutarhassa idea kasvilajit takapihalla

Miellyttävä rentoutumisalue – rottinkiset puutarhakalusteet talon edessä

leikkimökki puutarhassa idea veranta pajuhuonekalut valkoinen

Ainutlaatuinen, viehättävä leikkimökki – eksoottisia kasveja

leikkimökki puutarhassa maagisesti ainutlaatuinen

Talon julkisivun kirkas rakenne näyttää ylelliseltä ja alkuperäiseltä

Leikkimökki puutarhassa punainen rakenne ristikkoaita puu maalattu valkoiseksi