Vaivaton ja tehokas siivous paviljongissa – miten se todella toimii parhaiten?

Kun päivät pitenevät jälleen ja aurinko uskaltaa nousta yhä useammin pilvien takaa, seuraava puutarhajuhla ei ole kaukana – mutta ennen kuin grillijuhlat voivat oikeasti alkaa, paitsi puutarhakalusteet on saatava kuntoon . Vaikka pöydät, tuolit ja lepotuoleja on suhteellisen helppo puhdistaa, paviljongissa asiat näyttävät hieman erilaisilta. Mutta mikä on paras tapa poistaa sammal, hometta, pinttyneet tahrat ja muu lika? Ja mitä muuta sinun pitäisi varoa, jotta paviljongit pysyvät puhtaina ja hyvässä kunnossa koko kauden ajan?

Puhdista paviljongit vaivattomasti ja tehokkaasti 2

Olipa tyylikkäät lounge -sarjat, päivänvarjot, Hollywood -keinut tai puinen puutarhavaja – erilaisten puutarhakalusteiden ja -tarvikkeiden ylläpidossa on kiinnitettävä huomiota ennen kaikkea yhteen: kestävyyteen. Kukaan ei halua, että huolellisesti hoidettu vihreä keidas saastutetaan kemiallisilla puhdistusaineilla. Mutta voiko paviljongin kattojen itsepäinen lika – kuten puunmehu, lintujen ulosteet ja sammal – todella poistaa varovasti? Mitkä puhdistusaineet ovat parhaita? Ja mitä muuta sinun pitäisi kiinnittää huomiota puhdistukseen ja jälkikäsittelyyn??

Puhdista paviljongit vaivattomasti ja tehokkaasti 5

Puhdista varovasti paviljongit – näin se toimii parhaiten  

Ennen puhdistusta Paviljongit todella alkaa, jalat on vedettävä sisään niin pitkälle kuin mahdollista, jotta pääset helposti mihin tahansa katon kohtaan ilman tikkaita. Tämän jälkeen alkuvalmistelut alkavat. Suosittelemme ämpäriä, jossa on lämmintä vettä, vähän astianpesuainetta (biohajoavaa) ja tilkka etikkaa. Ja kankaan sijaan on parempi käyttää klassista astianpesusientä, koska voit helposti poistaa kaiken lian sienen karkealla puolella ilman vaivaa. Varoitus: Metallisesta tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruukkusieniä ja kovia (juuripohjaisia) harjoja ei saa koskaan käyttää, koska ne eivät ainoastaan ​​vahingoita suojapeitettä, vaan voivat myös vahingoittaa kyllästämistä..

Puhdista paviljongit vaivattomasti ja tehokkaasti 4

Muuten, jos haluat puhdistaa paviljongisi mahdollisimman kestävästi, voit käyttää sadevettä vesijohtoveden sijasta luonnollisten puhdistusaineiden lisäksi. On kuitenkin varmistettava, että kerätty sadevesi on mahdollisimman puhdasta ja ilman lehtijäämiä. Lisäksi on sanottava, että paviljongit on annettava kuivua rauhassa puhdistuksen jälkeen, jotta ei voi muodostua ruma vettä tai kettu tahroja.

Puhdista paviljongit vaivattomasti ja tehokkaasti 3

Kärki: Jos aurinko ei paista tai sinua painetaan aikaa, voit helposti kääriä pesurin tai luudan kuivilla liinoilla ja käyttää niitä paviljongin katon kuivaamiseen. Ja lopuksi tärkeä huomautus suosittuun korkeapainepesuriin liittyen: Tämä on erinomainen tapa Terassin siivous, Mutta painepesuri ei todellakaan sovellu paviljongin katteelle, koska vedenpaine on liian korkea.

Puhdista paviljongit vaivattomasti ja tehokkaasti 1