13 ideaa puutarhan suunnitteluun – kuvia takapihan istuma- ja rentoutumisalueista

Ideoita puutarhasuunnitteluun puutarhakalusteet sohva sohvapöytä puulattiat

Puutarhasuunnitteluideoita – 13 ylimääräistä hienoa projektia takapihalle

Onko tyypillinen ruoho ja patio takapiha liian tylsää? Ehkä on aika lisätä hieman tunnelmaa takapihalle. Itse ajattelen surffilautasuihkuja tai vapaasti seisovia kylpyammeita.

Katsotaanpa näitä ja muita hauskoja ideoita lähemmin yhdessä?

 1. Sisäänrakennettu mosaiikkipenkki (kuva yllä)

Tämä loistava mosaiikkipenkki muistuttaa minua henkilökohtaisesti Gaudin tyylistä Barcelonassa. Tuntuuko sinusta samalta??

Mielestäni tällainen kappale olisi ihanteellinen korvaaja takapihan tyypillisille huonekaluille, joissa suoja myrskyltä on myös perustavanlaatuista.

 1. Luo viinirypäleiden peittämä juhlatila

Puutarhasuunnitteluideoita puutarhakalusteiden tuolit kiipeilykasvien yksityisyysnäyttö

Luo rehevä, viidakon kaltainen keidas lisäämällä kiipeilykasveja puutarhan seiniin, kuten viiniköynnöksiä. Sijoita myös hehkuvat lamput. Pitkä, matala ulkotakka on täydellinen paikka puutarhanhoitoon. Vedenpitävät juhlatuolit ovat viimeinen kosketus.

 1. Salainen oleskelualue

Ideoita puutarhasuunnittelusta rottinkipuutarhakalusteet yksityisyysnäyttö bambu

Etkö halua, että polku on bambun ympäröimä ja saavutat myös salaisen paikan puutarhassa? Se olisi täydellinen paikka nojata taaksepäin ja rentoutua. Kudottu nojatuoli tarjoaa lisää yksityisyyttä ja muuttaa koko asian upeaksi piilopaikaksi.

 1. Jäljittele muinaisia ​​raunioita

Ideoita puutarhan suunnitteluun kivivesiominaisuuksilla

Kapea ja rehevä niitty johtaa yksinäiseen puutarhahuoneeseen. Osittainen kiviseinäverhous näyttää siltä, ​​kuin siellä olisi tehty kaivauksia vuosisatojen ajan. Uunit, joissa on polttavia tulipaloja, merkitsevät sisäänkäyntiä ja antiikkiset roiskevat suihkulähteet tekevät rauhoittavaa ääntä.

 1. Tee suihku laavakivestä

Ideoita puutarhasuunnitteluun puutarha suihku sora luonnonkiviaita

Kyllä, tämä ulkosuihku on Havaijilla, mutta se ei tarkoita, ettet voi luoda samanlaista ulkoasua omassa kodissasi. Laavaseinä toimii luonnollisena taustana suihkulle ulkoalueella, kun taas trooppiset kasvit, teak -hylly pyyhkeille ja leveät askelmat luovat houkuttelevan tekstuurin ja loma -ilmapiirin.

 1. Entä surffilaudan suihku?

Puutarhasuunnitteluideoita puutarha -surffilauta

Miksi et löydä uutta käyttöä tälle surffilaudalle muuttamalla se ulkosuihkuksi?

 1. Käytä värillisiä laattoja

Puutarhasuunnitteluideoita oleskelualue puutarhakalusteet ulkokeittiö

Piristä keittiösi ulkona värillisellä laattalaastalla. Jos sinulla ei ole sitä, pöytä tai penkki voidaan tehdä samaan tyyliin.

 1. Asenna kylpyamme pihalle

Puutarhasuunnitteluideoita ulkokylpyhuoneen vapaasti seisova kylpyamme

Voiko mikään olla vapauttavampaa kuin uiminen ulkona? Jos yksityisyyden säilyttäminen on huolenaihe, harkitse alaslaskettavaa seinää. Et altistu ulkomaailmalle, mutta tunnet silti olevasi tarpeeksi vapaa.

 1. Ota leija kiinni

Puutarhasuunnitteluideoita soralla varustetulla kylpyhuoneen kylpyammeella

Eikö pihalla uiminen ole sinun juttusi? Sitten voit ponnistella luodaksesi lohikäärmeen tai muun veistoksen. Miten löydät ajatuksen suihkulähteen luomisesta vanhasta altaasta??

 1. Luo istuinalue

ruokasalin suunnittelu puutarhassa puutarhan suunnitteluideoita ruokasalin pöytätuolit

Asenna ruokapöytä ja tuolit takapihallesi ja luo olosuhteet mukavalle ulkoruokailulle.

 1. Tee kivipolku

Puutarhasuunnitteluideoita puutarhapenkki puinen penkki nurmikko pikkukivi mosaiikki

Mene takapihan läpi mukavammin asentamalla kiviset kävelytiet. Nämä ovat miellyttävämpiä kuin tyypilliset betoni- ja porraskivet.

 1. Järjestä olohuone aivan nurmikolle

Ideoita puutarhan suunnitteluun rentoutumiseen kulmasohva heittää tyynyt sohvapöytä

Miksi käyttää huonekaluja vain patiolla tai aurinkoterassilla? Luo ulkotila, joka yhdistyy ympäristöön. Voit saavuttaa tämän käyttämällä sitä ruohon peittämällä alueella.

 1. Retkeilymahdollisuudet takapihan läpi

Puutarhasuunnitteluideoita oleskelualue rottinki puutarhakalusteet takka

Sen sijaan, että täyttäisit koko takapihan ruoholla, asenna kireät ulkotilat, joissa lattia on päällystetty luonnonkivellä, ja erota eri vyöhykkeet puista ja kotoperäisistä kasveista.

Tekeekö mieli tehdä jotain uutta pihalla? Voisiko jokin esitetyistä ideoista olla sinulle hyödyllinen??


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80