Luovia puutarhaideoita – inspiroiva puutarha kaikessa loistossaan

luovia puutarhaideoita puutarhanhoito ja maisemointi vihreät kasvit

Luovia puutarhaideoita – puutarha, joka näyttää Monetin kuvien innoittamana

Upea talo alla olevista kuvista kattaa noin 4,6 tuhatta neliömetriä. Sen suunnittelun pääidea on, että se on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista. Inspiraation lähteinä toimivat Luciana Bianchin projektit Ranskassa.

Siellä he ovat suunnitelleet loistavan asunnon noin 500 neliömetrille vain kaatuneilla hirsillä ja vanhoilla ikkunoilla.

Tässä käytetyt materiaalit ovat tyypillisiä Provencessa ja Toscanassa. Ensimmäistä tyyliä korostivat ikkunoiden ja ovien vaaleansininen väri. Toisaalta toinen tuli omakseen terrakotta -seinälle.

Taloa ympäröi puutarha, joka on upotettu vihreään

luovia puutarhaideoita puutarha ja maisemointi kävelytie pensasaidan etupihan suunnittelu

Jokaisen, joka on täällä matkalla kotiin, on ylitettävä rautainen käytävä. Koko asia on rikastettu keltaisilla koiranputkea. Polkua reunustavat keltaiset kukat ja vihreät pensaat.

Näkymä etupihalle

luovia puutarhaideoita puutarhanhoito ja maisemointi katsovat ulos

Kun näet puutarhan sisältä, puutarha näkyy kaikessa loistossaan. Ikkunassa on maljakko kauniilla kukilla. Alueet ovat myös silmiinpistävästi laventelin peitossa.

Luonnon värit

luovia puutarhaideoita puutarhanhoito ja maisemointi puutarhan kukat maalaavat kirkkaita värejä

Puutarha on tärkein syy siihen, että monet rakastavat tätä kotia. Samalla se muistuttaa omistajan tekemistä matkoista ympäri maailmaa.

Värillinen talon julkisivu

luovia puutarhaideoita puutarhanhoito ja maisemointi värisuunnittelu talon ikkunaluukku

Kivimuuri määrittää rajan puutarhan ja talon alueen välillä. Siellä voi nähdä myös pelargonioita. Näet myös vanhan kärryn, jota käytetään uudelleen kasvisäiliönä.

Puutarhasuunnittelu ja maisemointi

luovia puutarhaideoita puutarha- ja maisemointipihan kukat

Runsaan istutuksen vuoksi puutarha on jatkuvassa muutoksessa. Kukat, jotka onnistuvat myös kasvamaan alueilla, joilla on kivilattiat, takaavat erityisen lämpimän ulkonäön. Joten et edes tunne tämän kaltaisia ​​kiviportaita täällä liian jyrkkinä ja kylminä.

Luonnollinen kontrasti kiviportaiden ja kukkien välillä

luovia puutarhaideoita puutarhanhoito ja maisemointi kiviportaat aidan kukat

Seuraavassa kuvassa näet puutarhan suunnitelman. Tässä myös legenda:

A: Hedelmä puut B.: Ruusut C: laventeli D: Pyöreät holkit E: Keltaiset koiranputket K: Kalju kolmoiskukka (Bougainvillea glabra) G: dahlia H: Mango (Mangifera indica) Minä: Rannan hopeinen yrtti J: Begoniat L: Kaksi hammasta (bidens)

Puutarhasuunnitelma

luovia puutarhaideoita puutarhasuunnittelu ja maisemasuunnitelma

Lopetetaan tämä piilotettu ja erittäin hiljainen ruokailutila, jossa on suuri kivipöytä ja metallituolit sen ympärillä. Kuinka pidät ulkoasusta?

Kodikas ruokailutila takapihalla

luovia puutarhaideoita puutarhanhoito ja maisemointi puutarhakalusteet kivipöytä