Pystysuora puutarha Expo 2015 -tapahtumassa – USA Pavilion

pystysuora puutarha USA Pavilion Milan Expo 5 sisäänkäynti

Pystysuora puutarha – USA: n paviljonki Milanon näyttelyssä 2015

Kyllä, luit oikein! Kyse on syötävästä puutarhasta, joka löytyy Yhdysvaltain paviljongista Milanon Expo 2015 -tapahtumassa. Sen loi Beaver Arkkitehdit. Yritys itse esittelee itsensä tälle messulle, joka houkuttelee vuosittain jopa 20 miljoonaa ihmistä.

Kyse on kestävästä suunnittelusta. Samalla päätät joka vuosi kokonaan uudesta aiheesta.

Vuoden 2015 tunnuslause on ”Planetin ruokinta, energiaa elämälle”. Tapahtuma järjestetään kuuden kuukauden kuluttua. Amerikkalaiset loivat American Food 2.0: n tätä tarkoitusta varten.

Syötävä puutarha Expo 2015 -messuilla

pystysuora puutarha USA Pavilion Milan Expo 5 kestävä muotoilu

Se on massiivinen ja kirjaimellisesti vihreä kone. Se on niin sisällä ja ulkona. Se on suunniteltu syötävillä kasveilla ja vihanneksilla. Sitä ohjaa ns. Hydrologinen viljelyjärjestelmä. Tämä mahdollistaa erilaisten hedelmien kehittämisen.

Maisema -arkkitehdit ovat myös mukana päättämässä, mitä syötäviä lajeja tulisi kasvattaa. Mukana on myös sadeveden kastelujärjestelmä. Se toimii pyörivien paneelien kautta. Ne voidaan siirtää ottamaan mahdollisimman paljon valoa päivän aikana.

USA: n hedelmät ja vihannekset

pystysuora puutarha USA Pavilion Milan Expo 5 arkkitehtuuri ja muotoilu

Paviljongin ulkopuolella pienet kioskit jakavat Yhdysvalloille tyypillisiä hedelmiä ja vihanneksia. Tämä suosii maan puutarhanhoitoa ja elävää kulttuuria. Yhdysvaltain paviljongissa käydään erilaisia ​​keskusteluja ja keskusteluja kestävyyteen, maatalouteen ja teknologiaan liittyvistä aiheista.

Sisälle tulee avoin maatila. Runko on valmistettu kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä ja kompostoitavat puulattiat suunnitellaan niin, että niitä voidaan käyttää uudelleen.

“Syötä planeetta, energia elämää”

pystysuora puutarha USA Pavilion Milan Expo 5 suunnittelijaideoita

Arkkitehdit kuvaavat syötävää puutarhaa didaktiseksi. Valtava vihreä muuri ei ole vain suunniteltu sitä varten. Heidän tehtävänsä ei ole vain tuottaa ruokaa, vaan samalla julistaa amerikkalaisen maatalouskulttuurin tulevaisuutta. Moderni, interaktiivinen tekniikka on sisällytetty seinän ylläpitoon.

Joten muuri ennustaa Amerikan tulevaisuutta elintarvikevarojen suhteen.

Vihreä pystysuora ja syötävä puutarha

pystysuora puutarha USA Pavilion Milan Expo 5 kestävän arkkitehtuurin suunnitelma

USA Pavilion – kestävä hanke

pystysuora puutarha USA Pavilion Milan Expo 5 -hanke

Tutustu myös Vietnamin paviljonkiin!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80