10 hienoa, käytännöllistä puutarhan suunnitteluideaa

 patio sisustus ideoita puulattia pöytä kasvit sohva koristelu

Ideoita puutarhan suunnitteluun ulkona

Onko mitään parempaa kuin tulla kotiin kesällä, ottaa kengät pois, sekoittaa itsellesi kylmä juoma ja mennä sitten suoraan ulos talosi ulkopuolelle? Siellä istuminen raikkaassa ilmassa on loistava tapa rentoutua, sammua ja ajatella edellisen päivän asioita.

Tässä muutama tuore Ideoita puutarhan suunnitteluun, joka innostaa sinua täysin.

Luovia ulkoasuja

puutarhasuunnitteluideoita puulattia puutarhakalusteet allas

Yhdistän nämä hetket merikuituisesta aurinkotuoleista, liinavaatteilla peitetyistä tuoleista ja jostain tyylikkäämmästä ja tyylikkäämmästä. Nautin parhaiten ylimitoitetun sateenvarjon varjosta. Kädessäni kuvittelen korkean lasin jääjuoman kanssa. Ei ole uima -allasta?

Tämä ulkoasu näyttäisi yhtä hyvältä takapihalla. Haluaisin siirtää istuinalueen, jossa on paljon kattiloita. Nämä sisältävät herkkiä kasveja, kuten esimerkiksi laventeli.

Piha -alue

patio eklektinen puutarhan suunnitteluideoita roikkuva keinu

Kuka sanoo, että vain lapset viihtyvät keinussa? Käytä alkuperäisiä puutarhasuunnitteluideoita ja tee ulkoalueestasi iloisempi värillisellä sisä-ulkotuolilla. Lisää joukkoon ihania kasveja, joilla on mielenkiintoisia lehtiä, ja vie huolesi pois!

Salainen lukunurkkaus

terassi suunnitteluideoita lukeminen kulma penkki heittää tyynyt puutarhakalusteet

Onko se, mikä rentouttaa sinua eniten, “katoamassa” mukavan kirjan kanssa? Piilotettu lukukulma on juuri sitä mitä tarvitset. Tämän puutarhan nurkassa näemme penkki tyynyillä. Se on erityisesti suojattu riippuvilla aitoilla ikkunaluukuilla ja ylhäältä putoavilla rypäleillä.

Edessä terassi

perheen talo terassi suunnitteluideoita oleskelualue rottinkikalusteet

Etuterassi on täydellinen paikka iltapäiväunille. Raitis ilma ja mukava tuuli vaikuttavat lievästi. Samaan aikaan olet suojattu peitolla siltä varalta, että sataa yhtäkkiä. Mikä tahansa sohva toimisi, mutta mielestäni riippuva versio on erityisen mukava tässä asiassa.

Piilota takapihalla

eklektinen patio värillinen sisustus ideoita matto puutarhakalusteet

Luo yksinkertainen pergola takapihalle. Luo eksoottinen tunnelma lisäämällä siihen verhot. Anna tämän tuntea eksoottisena kulkuna ympäröivien valkoisten verhojen läpi. Aseta alla pehmeä sohva ja sohva, joka on tyypillistä ulkoalueelle. Verhot toimivat toisaalta yksityisen alueen suojana ja samalla pehmentävät aurinkoa erittäin kuumina päivinä.

Puutarhasuunnitteluideoita klassisilla riippumattoilla

Puutarhan suunnitteluideoita puu riippumatossa betonilaatat

Kasvaako takapihallasi kauniita, korkeita puita? Miksi et käytä niitä? Ojenna riippumatto ja aloita täydellinen rentoutuminen. Palaa töistä, riisu kengät, ota juotavaa ja makaa takapihalla. Valitettavasti sinulla ei ole puita? On myös riippumattoja, joilla on oma tukirakenne.

Yksityinen ruokailutila

meditteran patio garden design ideoita taulukko

Ehkä haluat syödä raikkaassa ilmassa tai vain nauttia lasillisen viiniä siellä? Jokaisena mukavana viikonloppuna olet iloinen tällaisesta yksityisestä laitteesta. Etsi paikka, joka on piilossa tuulelta. Tällainen puutarhan nurkka olisi täydellinen valinta, eikö niin? Voit saavuttaa enemmän turvallisuutta liikkumalla kasveilla. Tämä kuva voi toimia esimerkkinä.

Pidä pino tuoretta pöytäliinaa ympäri taloa, jotta voit vaihtaa ne nopeasti, jos yksi likaantuu.

Trooppinen vetäytyminen

patio -suunnitteluideoita trooppiseen tyyliin puutarhakalusteissa

Trooppiset puutarhakalusteet, joissa on syvä ja tumma ulkonäkö, sekä kierrätyspuusta valmistetut, tunnelmaa luovat valot ja riippumatto terassilla muodostavat erittäin houkuttelevan kuvan. Olipa tuo unelmaidea kaatamalla cocktaileja ja pelaamalla kortteja ystävien kanssa tai nauttimalla rauhasta ja hiljaisuudesta, kaikki mitä haluat, löytyy täältä.

Yksinkertaiset bambu -kaihtimet

terassisuunnitteluideoita trooppiseen tyyliin puinen sohvapöytä

Onko terassilla paljon aurinkoa? Jos näin on, verhot ja rullaverhot saavat tunnelman näyttämään paljon houkuttelevammalta. Haluatko mieluummin trooppisen ilmeen? Harkitse tavallisia bambu -rullaverhoja. Mitä mieltä olet tässä esitetyistä?

Perääntyä kattoon

terassisuunnitteluideoita puutarhakalusteiden heitotyynyt

Harkitse jäähdytysvyöhykettä. Suurkaupungin asukkaille tämä on olennaista. Vaikka tilasi on pieni, harkitse mukavaa pakopaikkaa sohvapöydän kanssa. Voit varustaa kahvinkeittopaikan pienellä sivupöydällä ja peitolla peitetyllä futonilla.

Säkkityynyt saavat koko asian näyttämään entistä mukavammalta.

Makea yksinkertaisuus

Puutarhasuunnitteluideoita puutarhakalusteita

Joskus tarvitset vain paikan, jossa voit vain istua ulkona. Tuo muutama tuoli ja pieni pöytä piilotettuun paikkaan puutarhassa. Tämä voi olla missä tahansa ulkona. Ympäröi oleskelutilaa luonnollisesti kasvavilla ruohoilla. Nämä ovat erittäin mukavia tuulen kanssa. Ripusta myös tuulikello, joka tekee mukavia ääniä rentoutumiseen. Nämä olivat meidän puutarhan suunnitteluideoita. Tunne inspiraatiota?