10 ideaa, jotka muuttavat puutarhasi hyvinvoinnin keidas

Rakastatko puutarhaasi ja haluat viettää siellä jokaisen vapaan minuutin, erityisesti lämpiminä päivinä? Sitten sinun pitäisi suunnitella puutarha mahdollisimman kauniisti, jotta voit tuntea olosi hyväksi kaikkialla. Annamme sinulle 10 ideaa siitä, miten voit muuttaa puutarhasi todelliseksi hyvinvointikeidasksi hetkessä.

puutarhan suunnitteluideoita puutarha valaisee keiju valot

Idea 1: Hollywood -keinu

Luulitko, että kuistin keinut näyttivät hieman antiikkisilta ja ovat viettäneet päivänsä? Sitten olet täysin väärässä, koska nykyaikaiset puiset keinut& Co on ehdottomasti nähtävissä. Käytännössä varjossa puiden alla, ne ovat viihtyisä paikka toisille tai toisille iltapäiväunille kuumina kesäpäivinä.

Idea 2: ulkokeittiö

Leuto kesäilta ja sinusta tuntuu siltä, ​​että seisot tukkoisessa keittiössä ja valmistat illallista? Sitten ulkokeittiö on loistava idea. Raikas tuulahdus puhaltaa nenän ympärille kokkauksen aikana ja voit puhua perheesi kanssa samaan aikaan.

design puutarhaideoita puutarha ulkokeittiö mukavasti kutsuva

Idea 3: uima -allas puutarhaan

Jos et halua ensin istua autoon ja jakaa ulkouima -allas joukon muiden ihmisten kanssa, on parasta hankkia oma uima -allas puutarhaan. Sinun ei tarvitse edes käyttää paljon rahaa tähän, koska useimmissa tapauksissa sen ei tarvitse edes olla sisäänrakennettu uima-allas. Esimerkiksi maanpäällinen uima -allas on täysin riittävä ostaa Top Poolstoresta.

puutarhan suunnitteluideoita pieni puutarha -allas vihreä nurmikko

Idea 4: yrttivuoteet

Rakastatko paitsi tuoreiden yrttien makua myös niiden tuoksua? Sitten sinun pitäisi tuoda tämä Välimeren tunnelma omaan puutarhaan yrttivuoteella tai yrttispiraalilla. Laventeli, timjami, rosmariini & Co tuoksu ihana ja samalla tarjota, että tietty jotain tuoreita salaatteja tai yksinkertaisesti leipäviipale.

Idea 5: oleskelunurkkaus

Puusta tai muovista valmistetut tavalliset puutarhakalusteet voivat muuttua nopeasti epämukaviksi, jos istut niiden päällä koko illan. Tämä ei voi tapahtua sinulle viihtyisällä lounge -kulmalla. Lounge -huonekalut ovat mukavat ja paksut tyynyt takaavat äärimmäisen mukavuuden. Kesäisissä väreissä varmistat myös todellisen katseenvangitsijan puutarhassa.

Idea 6: puutarhalampi

Puutarhalammen roiskeilla on erittäin rauhoittava vaikutus, minkä vuoksi monet puutarhan omistajat rakastavat sitä. Valmiilla altaalla, joillakin lampilaitoksilla ja pienillä kultakalailla idea voidaan toteuttaa nopeasti. Sitten sinun tarvitsee vain istua sen viereen ja nauttia.

Puutarhasuunnitteluideoita Puutarhalampi koristele

Idea 7: hiekkalaatikko & Keinu

Parhaassa tapauksessa puutarha ei ole vain aikuisten, vaan myös lasten hyvinvoinnin keidas. Annat heille suurimman nautinnon, jos annat heille tarpeeksi mahdollisuuksia pelata yhdessä. Hiekkalaatikko ja keinut ovat todellisia klassikoita, ja ne voidaan asentaa lyhyessä ajassa. Erityisesti hiekkalaatikko on ihanteellinen, jotta pienet voivat viettää muutaman minuutin yksin.

Idea 8: ulkosauna

Jos rakastat saunaa, mutta välttelet sitä vieraiden suuren määrän vuoksi, oma sauna on täydellinen ratkaisu sinulle. Esimerkiksi puutarhan pieneen tynnyrisaunaan ei tarvita paljon tilaa, ja se voidaan helposti integroida kokonaiskuvaan. Kokeile, etenkin naapurisi ovat varmasti hämmästyneitä.

Idea 9: Kukkaniitty puutarhassa

Kun puutarhassa on suuri kukkaniitty, voit paitsi korostaa visuaalisesti, myös tehdä jotain luonnon hyväksi samanaikaisesti. Wildflower -niityt tarjoavat optimaalisen elinympäristön hyönteisille, kuten perhosille ja kimalaisille. Voit myös luoda katseenvangitsijan puutarhapöydällesi poimimalla silloin tällöin pienen kimppun ja asettamalla sen maljakkoon.

puutarhan suunnitteluideoita monet kukat raikas tunnelma

Idea 10: sopiva valaistus

Asianmukainen puutarhavalaistus ei ainoastaan ​​lisää turvallisuutta poluilla illalla, vaan luo myös romanttisen tunnelman. Aurinkovaloilla, lyhtyketjuilla ja taskulampuilla mahdollisuudet ovat myös monipuoliset. Lämpiminä kesäiltoina voit rentoutua puutarhassa myöhään yöhön asti ja katsella yön tunnelmaa.