10 syytä, miksi sinun pitäisi rakentaa puutarhatalo

Bauhütte rakentaa puutarhatalon puusta

Puutarhatalon rakentaminen – 10 suosittua rakennusta, jotka tarjoavat iloa ja iloa

Kiinnostus pieniin esineisiin alkoi jo nuorena. Meillä oli pieni talo ja kaapit olivat myös vaatimaton koko. Rakastin pientä vaatekaappiani ja täytin sen kaikilla suosikkiesineilläni.

Se oli ensimmäinen huone, jonka sisustin elämässäni.

Tämä huone oli minulle erittäin tärkeä ja se tuntui minusta todella hienolta. En todellakaan ollut nirso siitä, kuinka lukittu se näytti. Pidän ajatuksesta pienistä tiloista, joita voidaan käyttää rentoutumiseen, harrastuksiin, yksinäisyyteen ja säilytykseen. Näiden pienten huoneiden suunnittelu kertoo paljon asunnonomistajasta.

Minulle pienillä puutarhataloilla on paljon tekemistä tämän kaapin kanssa. Nämä ovat pieniä huoneita, joita voit käyttää vain omiin tavaroihisi. Rakennuskotit / puutarhatalot voivat olla maaseudulla tai tasokkaita. Se todella riippuu sinusta. Kun katson kuvia suunnittelusivustolla, nautin kaikista yksittäisistä ideoista. Olen valinnut sinulle joitain malleja, joihin rakastuin.

1. Ikääntyneet huonekalut

puutarhavaja rakentaa sisäkasveja vanhojen huonekalujen säilytystilaa

Puutarhavaja on loistava paikka vanhentuneille huonekaluille ja penkeille. Et välttämättä tarvitse kiiltäviä pintoja ja tahroja kestäviä kankaita. Tämä on tilaisuutesi ryöstää likaa ja naarmuttaa huonekaluja.

2. Puutarhatyökalut

puutarhanhoito puutarhavaja rakentaa säilytystilaa

Rakennustalo on luonnollinen paikka puutarhatyökalujen säilyttämiseen. Täällä voit siirtää kasveja eri ruukkuihin ja työskennellä paljon puutarhassa. Ylimääräiset kattilat, lapio ja haarukka ovat lisävarusteita, jotka sinun on käytettävä ennemmin tai myöhemmin.

3. Sadonkorjuuaika

puinen puutarhavaja rakennus sisäkasvit puutarhatyökalut puutarhanhoito

Täällä voit tallentaa kaikki tarvitsemasi tuotteet sadonkorjuuaikana. Tarkoitan koria, saksia, jalkineita lian tallaamiseen.

4. Kuivaushuone

bazuhütte rakennus puutarhavaja kuivaus savi kukkaruukut

Useimmat puutarhavajat ovat kuivia ja kuumia, mikä on täydellinen paikka kukkien ja yrttien säilyttämiseen. Katkaise suosikkikukkasi ja ripusta ne hyllylle tai koukkuihin. Voit sitten käyttää niitä järjestelyyn, ruoanlaittoon ja potpourriin.

5. Vanhojen putkien uudelleenkäyttö

bazuhütte puutarhavaja rakentaa varastotilan putket

Oletko hullu vintage -esineistä? Rakennusmökki on täydellinen paikka joillekin hahmoille tarkoitetuille vesiputkikalusteille, kuten vanhalle pesualtaalle tai hanoille, jotka löytyvät antiikkiliikkeistä, roskapöntteistä ja verkkosivuilta, kuten Ebay.

6. Mukava tuoli

Bauhütte -puutarhavaja rakentaa nojatuolin tuolin säilytystilaa kodikas

Miksi ei? Rikkakasvien poistaminen, karsiminen ja istutus voi olla erittäin stressaavaa. Pidä pihallasi mukava tuoli spontaanin unen saamiseksi.

7. Armeijan univormu

Bauhütte -puutarhavaja rakentaa oven koukkuja

Lisää kupeja oveen rento sisäänkäynti ja säilytystilaa puutarhan hatulle ja saappaille.

8. Ulkoilma

Bauhütte -puutarhan lehtimaja ulkona auki rakentaa puutarhatalo

Katto on mielestäni puutarhavajan tärkein elementti. Tämä on ainoa tapa suojata kaikki esineet sään vaikutuksilta. Tällaiseen ulkoilulaitteeseen mahtuu useimmat tavarat, jotka sopisivat perinteiseen.

9. Roskakori

Rakenna puinen puutarhavaja mukavasti ja kirkkaasti

Avoimet roskakorit voivat auttaa sinua järjestämään tavarat tyylikkäästi. Mittatilaustyönä valmistetut kaapit ja vesiputket ovat ehdottomasti ylellisyyttä puutarhavajaan. Lämmin puu ja karkeat pinnat auttavat säilyttämään rento luonteen.

10. Paikka lemmikeille

Bauhütte -puutarhavaja rakennusmajoitusta lemmikkikoirille

Useimmat kissat seuraavat sinua missä tahansa. Sulje huone koirallesi tai kissallesi. Tällä tavalla nautit lepoasi todennäköisemmin.