33 luovaa ja edullista kukkapenkkireuna -ideaa itse tekemiseen

On ehdottomasti korkea aika saada oma puutarha kuntoon. Koska sadesuihkut tai ei, uusi puutarhanhoitokausi on todella alkanut nyt. Tänä vuonna puutarhat ovat saaneet entistä suuremman merkityksen ja tarjoavat edelleen erehtymättömän hyvän olon ja parantavan rauhallisuuden koronan ja ilmastonmuutoksen aikoina. Makusi ja tyylisi mukaan voit koristella puutarhan haluamillasi kukilla ja kasveilla ja varustaa sen mukavilla puutarhakalusteilla. Useimmille meistä lampi, jossa on kaloja ja lumpeita, viihtyisiä riippumattoja tai lepotuoleja ja kutsuva oleskelualue ovat puutarhan tärkeimpiä sisustuselementtejä. Vastaavat puutarhan koristeet, kukkapenkit ja nurmikon reunat tarjoavat enemmän rakennetta ja tiettyä jotain. Olemme miettineet tätä tänään ja haluamme tukea sinua monilla luovilla ja edullisilla ideoilla tässä suhteessa. Katso nämä alta ja inspiroidu kanssamme, kuten aina!

Oikeilla vuodevaatteilla voit tuoda järjestystä omaan puutarhaan

halvat vuodevaatteet ideoita puu

Miksi sängyn reunat ja nurmikon reunat ovat hyviä puutarhaan??

Kuten edellä mainittiin, nurmikon ja sängyn reunat vaikuttavat paljon puutarhassa. Ne voidaan suunnitella eri tavoilla ja olla suoria, kaarevia tai pyöreitä. Näillä on tietysti ensisijaisesti käytännön rooli.

Nimittäin sängyn reunat estävät nurmikon leviämisen sänkyyn ja päinvastoin. Tällä tavalla kauniit kukat ja monivuotiset kasvit kasvavat häiriöttömästi eivätkä levitä nurmikolle. Se on niin sanotusti esteettinen win-win-tilanne puutarhan ja puutarhan omistajalle.

Voit luoda haluamasi muodon tai viivan 

ideoita kukkapenkkien reunustamiseen kivillä

Erikoismyymälöissä on tietysti monia valmiita profiileja ja elementtejä nurmikon reunoille ja sängynreunoille, jotka on valmistettu eri materiaaleista, kuten puusta, metallista, kivestä tai muovista. Mutta jos etsit ainutlaatuista ja edullista vaihtoehtoa, on ihanteellista tehdä sängyn reunat ja nurmikon reunat itse. Onneksi useimmissa tapauksissa tämä on uskomattoman nopeaa ja helppoa. Tarvitset vain lapion, kumivasaran, kiristyslinjan parempaa kohdistusta varten ja mahdollisesti laastin paremman otteen, kun työskentelet kivien tai tiilien kanssa.

Voit luoda yksinkertaisia ​​puisia sängynrunkoja hetkessä

Tee sängynpäällysteet puusta itse

DIY -sängynrunot puusta tai metallista

Saatavilla olevista materiaaleista tai henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen voit rajata monivuotiset ja kukat eri tavoin. Jos sinulla on esimerkiksi pajun oksia tai muita joustavia oksia, niiden punominen puupylväisiin olisi hyvä idea. Tällaiset sängyn reunat antavat puutarhaan hiljaisen, maalaismaisen viehätyksen ja kutsuvat sinut viipymään.

Maatila- ja pihapuutarhat on tehty tätä varten 

punottu puinen reunus

Ohuet, suorakulmaiset puulevyt sopivat täydellisesti myös DIY -sängynreunoille 

vuodevaatteet ideoita puu

Pyöreät puukappaleet vierekkäin näyttävät jopa paljon hienommilta 

tee puiset reunat itse

Ja miksei tuoda vähän väriä pieneen puutarhaan? 

vaaleanpunainen reunus puusta

Corten -teräs on yksi suosituimmista metallimateriaaleista 

ruostunut metallinen sängynrunko

Kierrätysideoita alkuperäisille kukkapenkeille

Mutta mitään ei voi verrata luoviin nurmikko- ja sängynreunuksiin, jotka on valmistettu käytettyistä esineistä. Ne eivät ainoastaan ​​näytä ainutlaatuisilta, vaan ovat myös kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Käyttämättömiä asioita ei heitetä pois, vaan heille annetaan toinen mahdollisuus. Ei ole turhaa, että monet käsityöfanit toteuttavat kierrätysprojekteja hyvin usein ja mielellään. Puutarha on täydellinen paikka tähän, koska useimmissa tapauksissa on tarpeeksi tilaa suuremmille esineille ja niille, jotka eivät yksinkertaisesti sovi olohuoneeseen materiaalin suhteen.

Tee itse DIY -sängynrunko tyhjistä viinipulloista 

luova kukkapenkkiraja lasipulloilla

Pullot sopivat edelleen tehokkaiksi nurmikonreunoiksi 

tyylikkäät sängyn ympäröivät lasipullot

Ja ehkä sinulla on vanhoja keilapalloja kellarissa?

sängyn reunan ideat keilapallot

Käyttämättömän posliinisetin avulla voit muuttaa puutarhasi erityiseksi ihailtavaksi

vuodevaatteet ideoita posliini lautaset

Näin vanhat auton vanteet voidaan asentaa uudelleen nopeasti 

sängyn ympärillä olevat vanteen kannen vanteet

Rikkoutuneet kukkaruukut eivät kuulu roskakoriin pitkälle

alkuperäinen kukkaruukkuista tehty reunus

Ja jäljellä olevilla palikoilla voit antaa sängylle rento teollinen kosketus 

rakennuspalikat tiilet vuodevaatteet ideoita

Hieman enemmän mielikuvitusta ja luovuutta voit luoda omat sängyn reunat ja nurmikon reunat itse hetkessä. Käytä kuvagallerian hyviä esimerkkejä ehdotuksena ja nauti uudesta puutarhanhoitokaudesta täysimääräisesti!

Tuo merellistä tunnelmaa meri -etanoiden kanssa 

etanankuorista ja simpukoista tehty reuna

Pyöreät jokikivet voidaan helposti asettaa nurmikon ympärille 

sängyn reunus pyöreillä kivillä

Pajun oksat ja oksat voidaan punoa rajana hetkessä 

vuodevaatteet punotut pajun oksat

Suunnittele hyönteishotellit ja gabionit yhdessä 

hyönteisten hotelli diy vuodevaatteet

Älä unohda: “Jokainen matka alkaa ensimmäisistä askeleista!”

puiset vuodevaatteet reunapuu vuodevaatteet reunat puusta vuodevaatteet ideoita puulaudat vuodevaatteet kierrätysideat pyörän vanteet yksinkertainen reunus lasipulloilla puujuurikkaiden reunusideoita itse tekemiseen puisia vuodevaatteita luovia kukkapenkkien reunusideoita simpukoiden kanssa alkuperäisiä vuodevaatteita ideoita tehdä itse lemmikkipullojen raja lemmikkipullot vuodevaatteiden kierrättäminen ideoita pyörävanteiden vuodevaatteisiin paju sauvat punottu kukkapenkki raja