7 vinkkiä ruokavalion hallitsemiseen ja välttämiseen kotona käytettävillä korjaustoimenpiteillä

Mealybugs on melko yleinen ongelma puutarhassa, mutta se ei ole mitenkään pohdittavaa pään yli. Niitä voidaan hoitaa erittäin menestyksekkäästi kotihoitojen avulla. Mutta olisi vielä parempi, jos huomaat ne ajoissa ja estät niiden leviämisen. Lue vinkkimme ja toimi niiden mukaisesti. Toivotamme sinulle menestystä!

Mealybugs on epämiellyttävä, mutta ei missään nimessä niin suuri draama

Lehtivihanneksia ideoita tuholaisia ​​puutarhassa

Merkitse muistiin, missä ruokalajit yleensä esiintyvät

Mealybugs voi vaikuttaa lähes kaikkiin kasveihin. Joissakin niistä niitä kuitenkin esiintyy useammin kuin toisissa. On myös tärkeää tietää, että nämä tuholaiset esiintyvät paitsi näkyvissä paikoissa myös muun muassa juurissa.

Ne ovat kooltaan erilaisia ​​- urokset ovat paljon pienempiä kuin naaraat. Koristekasvit kärsivät usein. Mealybugs pitää kovasti orkideoista ja kaktuksista.

Tältä tämä tuholainen näyttää läheltä!

Kotihoito puutarhan tuholaisille

Tyypilliset leviämisen merkit

Näimme nämä tuholaiset heti, mutta joissain tapauksissa ne ovat hieman piilossa. Mutta on myös muita merkkejä, jotka osoittavat selvästi, että olet nyt tekemisissä jauhojen ongelman kanssa. Kun nämä ovat läsnä, näet paljon hunajakastetta. Tämä voi muuten johtaa toiseen ongelmaan, ja se on noen sulamisen muodostuminen. Niitä pidetään usein lisäravinteiden toissijaisena oireena. Lopulta nämä tuholaiset jättävät valkoisen maalin tahroja.

Urokset ovat paljon pienempiä kuin naaraat

Ekoideoita puutarhan tuholaisia ​​vastaan

Vältä leviämistä

Nyt kun olet huomannut, missä ruokasalvat todella esiintyvät, pidä silmäsi auki. Missä vaiheessa leviämistä huomaat, että se on erittäin tärkeää. Mitä nopeammin tämä tapahtuu, sitä vähemmän kotihoitoja, aikaa ja vaivaa sinun pitäisi sijoittaa niihin. Ole erityisen varovainen, kun tarkistat juuri ostettuja ruukkukasveja. Useimmiten tämä on polku, jota pitkin ruokalajit leviävät omassa puutarhassa.

Mealybugs leviää nopeammin

Tuholaiset puutarhassa - loistavia ideoita tuholaisille

Joskus pelkkä keräily riittää!

Tämä menetelmä toimii hyvin, jos kasveissasi on jauhoja ja jos niitä ei ole liikaa. Tällaisessa tapauksessa voit todennäköisesti pitää niitä auringon alla ja poistaa tuholaiset käsin. Tarvitset ehdottomasti hyvät käsineet suojautuaksesi. Mealybugs on kerättävä varotoimena pussiin ja heitettävä pois. Sinulla pitäisi olla oikeat odotukset tätä tehdessäsi. Mealybugs ei voi poistaa kertaluonteisella keräyksellä. Tämä toimenpide on toistettava useita kertoja.

Erityisen pahasti se vaikuttaa kaktuksiin ja mehikasveihin

Tuholaiset puutarhan kaktuksissa ja mehikasveissa

Valmista omat kotihoitosi denaturoidulla alkoholilla tai saippualla

Tällaiset sekoitukset on helppo valmistaa eikä vie paljon aikaa. Voit liuottaa denaturoidun alkoholin yhteen litraan vettä, ja se riittää tehokkaaseen vastatoimiin. Sama koskee pehmeää saippuaa. Tässä suosittelemme myös suhdetta yhdestä kymmeneen.

Vaurioituneiden kasvien tulisi mieluiten pysyä “karanteenissa” jonkin aikaa

Tuholaiset puutarhakasvien hoidossa

Valmiit ekologiset työkalut

Mealybugs ei ole missään tapauksessa itsepäinen ongelma, etkä tarvitse kemiaa. Ei ainakaan, jos mittasuhteet eivät todellakaan ole tuhoisia. Mutta vain muutamilla ihmisillä on ongelma. Toivotaan, että näin ei ole sinun kohdallasi! Heti kun kaikki on linjassa, valitse kestäviä tuotteita tuholaisia ​​vastaan, jotka sisältävät pyretrumin vaikuttavaa ainetta.

Joskus ruokalajit löytyvät juurista suurissa ryhmissä 

Tuholaiset puutarhassa - erittäin mukavia ideoita

Vaurioituneet kasvit on väliaikaisesti erotettava muista

Kasvin käsittelyn jälkeen kestää jonkin aikaa, ennen kuin mealybugs poistuu kokonaan. Sillä välin he voivat siirtyä muihin kasveihin. On järkevää erottaa ne väliaikaisesti muista kasveista. Jos ne ovat kattilassa, aseta ne sivuun. Muussa tapauksessa voit kääriä ne muovikelmuun ja erottaa ne muista.

Joka tapauksessa tämä ongelma on melko helppo ratkaista, eikä sinun tarvitse lannistua siitä ollenkaan. Toivotamme sinulle upeaa kesäpuutarhaa!

Jos kasveja ei ole liikaa, mealybugs voidaan yksinkertaisesti poimia

Tuholaiset puutarhan lehdissä ja tuholaiset

Nämä tuholaiset jättävät paljon limaisia ​​jälkiä

Taistelee tehokkaasti tuholaisia ​​puutarhassa

Voimakkaita kemikaaleja tulee käyttää vain harvoin ruoka -aineita vastaan

Tuholaisten ylläpito - tuholaiset puutarhassa

Hunajakaste on tyypillinen merkki jauhojen esiintymisestä

Upeita puutarhan suunnitteluideoita - tuholaisia ​​puutarhassa

Monet tuholaiset lisääntyvät puutarhassa

Mealybugs voi joskus muodostaa suuria ryhmiä

Mealybugs - hienoja ideoita - tuholaisia ​​puutarhassa

Poista tuholaiset ja nauti ajastasi puutarhassa!

Mealybugs on syömäpuikot tuholaisia ​​puutarhassa