Älykkäitä ideoita puutarhan kapean tilan suunnitteluun

kapea tila puutarhassa ulkoiluideoita sisäänkäynti puu -aitaHyödyllisiä vinkkejä puutarhan kapean tilan hyödyntämiseen

Näin voimme luoda tuoretta ulkoilutunnelmaa: Käytä yhdistelmiä, kuten mustaa bambua, japanilaista vaahteraa ja siskiyou -kuusta, näkymän estämiseksi ja kodikkuuden lisäämiseksi. Valitse kasvit, jotka näyttävät mielenkiintoisilta ympäri vuoden: musta bamburuoho näyttää hyvältä keväällä; Japanin vaahterat näkyvät oranssina, punaisena ja kultaisena syksyllä; ikivihreät kasvit tarjoavat talvivärejä ja ovat myös houkuttelevia.

Valitse puutarhatyyliseen tyyliisi sopivia lisäyksiä.

Järjestä mukava oleskelualue, vaikka puutarhasi tai aurinkoterassisi olisi liian pieni

kapea tila puutarhassa ulkoiluideoita lakattuja puutuoleja

Järjestä mukava oleskelualue, vaikka puutarhasi tai aurinkoterassisi olisi liian pieni sille. Taitava asunnonomistaja suunnittelee maan ja laittaa sorakerroksen pihan nurkkaan. Se on täydellinen kulma joillekin Adirondack -tuoleille. Tämän ilmeen luominen: Käytä korkeita puita ja pensaita, jotta avoin tila näyttää tutummalta. Etsi kasveja, jotka kestävät vuosia: japanilaiset vaahterat ja palavat pensaat ovat hehkuvia vivahteita, kun taas upea valkoinen säpylä ja keltainen ligularia tarjoavat tuoretta kesän väriä. Lisää mukava maaperä upean ympärivuotisen ilmeen saamiseksi.

Yksinkertaiset, puiset palkit

kapea tila puutarhassa vapaa ideoita puu maalaismainen

Käytä yksinkertaisia ​​puupalkkeja viinitarhojen istuttamiseen. Rypäleet ovat ihanteellinen tapa luoda luonnollista, orgaanista yksityisyyttä. Ja voit sovittaa ne haluamaasi kokoon, muotoon ja tiheyteen! Kuinka luoda tämä ilme: Sen sijaan, että luottaisit purppuraan klematiseen, yritä yhdistää se kolmilehtiseen neitsyt viiniköynnökseen. Kolmilehtisen neitsyt viiniköynnöksen nahkalehdet ovat ristiriidassa klematiksen kanssa. Ja muratista tulee keskipiste syksyllä, kun se muuttuu hehkuvaksi punaiseksi.

Värikäs kulma – erilaisia ​​talven tekstuureja puutarhassa

kapea tila puutarhassa ulkoiluideoita puutarhapuulajeja

Puutarhasuunnitteluidea – kapeat ja pienet alueet

kapea tila puutarhassa punaiset lehdet puiden latvoissa

Amerikkalainen tyyli – punaiset, puiset ulkokalusteet – mukava oleskelualue

kapea tila puutarhassa punaiset puiset ulkokalusteet